![]() |
neko nun yeni yaş partisi.. :) benimde bugun çok işim var temizlik bulaşık çamaşır 4-5 saatlik iş bugunde dogum gunum dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum ama evide boyle bırakmak içimden gelmiyo şu an bir şeyde yapmak istemiyorum çıkmaza girdim imdaat 88a |
Ynt: neko nun yeni yaş partisi.. :) Alıntı:
4-5 saatlik kısa sürede işi bitirmenin iki yolu var ya hiç başlamamak (bırak kim yaparsa yapsın) smiliyface ya da bilgisayarın fişini hemen şimdi çekip işe koyulmaktır. sonrasında parti yaparsınız arkadaşlarınla hismiley |
Ynt: neko nun yeni yaş partisi.. :) sen parti için hazırlık yap. şimdiden telefon et çağır arkadaşlarını. eller boş gelmesinler ama y789 ver birinin eline viledayı. öbürüne çamaşır sepetini, diğerine mutfak yolları. sende aç tv izle sevincli Alıntı:
|
Ynt: neko nun yeni yaş partisi.. :) nekocum doğum günün kutl olsun nice senelere...sevgiler.herşey gönlünce olsun... kiss3 smiliyface cat3500 |
Ynt: neko nun yeni yaş partisi.. :) Alıntı:
Neko iyiki doğdun.İyi yaşlar.Sağlıklı huzurlu nice seneler. |
Ynt: neko nun yeni yaş partisi.. :) parti falan düşünmüyorum dolaşmak istiyorum hava guzel hayat sokakta hava kotude olsa hayat sokakta o yuzden hemen temizlige başlıyorum 3 saatte bitirirsem 5 gibi biter 6 gibi çıkarım aslında bu saatte dışarı çıkmak için ideal bir saat 6 sonra kadıkoye arkadaşlar da orda zati tavsileriniz için teşekkur ederim arkadaşlar şimdi hızlı bi müzikte açayım işle beraber iyi gider smil56 |
nekonun doğum günü |
Ynt: neko nun yeni yaş partisi.. :) ayrıca dogum gunu tebrikleri icin cok teşekkurler arkadaşlar bugun ilk siz tebrik ettiniz valla saolun mutlu ettiniz beni smil56 |
Ynt: nekonun doğum günü arkadaşlar nekonun doğum günü başlığını buraya taşıdım... arkadaşımızın doğum günü mesajlarını buraya yazabiliriz artık... kiss3 |
Ynt: nekonun doğum günü vay be ben açmışım konuyu. taşımayı öğrenemedim öğrensem taşırdım. bi kaç deneme yapim bari. super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |