Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğayı Koru (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=356)
-   -   THK'dan Yangın Uçağı Alım Kampanyası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13148)

yeni bir hayat 16-09-2008 09:42 AM

Ynt: THK'dan Yangın Uçağı Alım Kampanyası

Günaydın cedrus;

Son mesajını okudum şimdi.Hassasiyetini anlıyorum. Çünkü bu zorlu mücadelelerin bizzat içindesin.İçinde olduğun için de bu duyarlılığı göstermen çok doğal. Temennim tabii ki bu orman yangınlarının bir daha tekrarlamaması ve bu kampanyanın en başarılı şekilde sonuçlanması...

Yalnız sanemce de önemli bir yerin altını çizmiş.Dediği gibi herkesin ekonomik gücü aynı değil maalesef. Bir sms ücretini bile karşılayamayacak olanlar var.Çok ister, yapamaz.Sadece dualarını gönderir.Kimisi de gösteriş için yapar.Aslında benim de bunu yukarıda açıklamam doğru değildi.Sana destek vermek, yalnız olmadığını hissettirmek için yazdım.Biliyorsun bu sitenin de binlerce üyesi var.Görüşlerini açıklayan , aktif olan, bizim gibi olanlar da az. O üyeler sessiz de olsalar pek çok insanı çekiyorlar buraya ve hayatlarının değişmesine vesile oluyorlar.Eminim ki bu orman yangınları için de aynı duyarlılığı gösteren pek çok insan var, ama belli etmiyorlar kendilerini. O yüzden kendini daha fazla üzmene gerek yok..

Sevgilerle...

cedrus48 16-09-2008 10:32 AM

sevgili yenibir hayat ben hiçbir yerde sms çekmediler yardım etmediler diye bişeyt demedim.Ben sadece bu konuya önem verilmedi.Okuma ve yorumlanma sayısı çok az diye tepki gösterdim.ama o ne yaptı bizleri sadece yazı yazmakla suçladı yetkililerin yani bizlerin duyarsız olduğumuzdan gereğini yapmadığımızdan dem vurdu.Alevlerle mücadele eden o duyarsızlıkla gereğini yapamamakla suçladığı yetkililerdir. o zorluğu çeken ölümle burun buruna gelen yine o yetkililerdir.kimsenin orman teşkilatındaki çalışanları suçlamasına izin veremem .buna kayıtsız kalamam.Sonra senin yorumunda belirttiğin gibi ben orman yangınlarına duyarsızlar demedim.Bu konunıun okunma ve yorumlanma sayısına duyarsızlar dedim.

shamanic 18-09-2008 02:38 PM

merhabalar sevgili cedrus..

hassas günleri en zor koşullarda geçirdiğiniz bu dönemde alıngan davrandığınızı düşünüyorum..

elbetteki haklsıınız kendi adınıza ama burada ki imkanı olan yetkililer den kasıt da senin şahsına ya da senin gibi canla başla görevini yerine getirmeye çalışanlar itham edilmemiştir..
senin benim ya da yanında bahsettiğin gibi canlarını ortaya koyarak alevlerin ortasında kalan sevgili dostların imkanları vardıda uçak mı almadılar..

konuların içerisine tıklanarak okunduğunda okunma sayısı gözükür..
son mesajlar ya da son konular butonundan daha pratik oluşundan dolayı konuyu takip yüzlerce üyemiz vardır..
dolayısıyla buradaki okunma sayısı tam olarak gerçeği yansıtmamaktadır..

aynı konu hakkında aynı amaç için birleişmeye çalışırken gereksiz yere birbirimizi incitmemek adına daha duyarlı davranmamız gerekir..

böylesine güzel bir konu başlığı altında daha hassas davranılması gerekir..

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 AM.