Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=462)
-   -   Değerli taşları nerelerde bulabiliriz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=226624)

dino 26-02-2009 01:04 PM

değerli taşlar

arkadaşlar değerli taşların hepsini bir arada ve gerçek olarak görmek bilmek isteyenler eşim mehmet kezerden temin edebilirler sahra kuyumculuk.bileyciler sok mermer han.no 27..21 beyazıt istanbuls456

ntemmuz 26-02-2009 05:10 PM

değerli taşlar

sevgili sinan atasoy,

ben bu tür taşları eminönünden temin ediyorum.bu konuda çok geniş kapsamlı bir dükkan.ayrıca kendileri ithalatını yaptıkları için fiyatlarda birçok yere göre daha uygun ve hakiki olmaları konusunda en güvenilir blduğum yer.şimdi sana detaylı olarak tarif etmeye çalışacağım.

Kuru kahveci mehmet efendiyi bilirsin mutlaka, önce onu bul.sol tarafın mısır çarşısının bir kapısı sağ tarafında mehmet efendinin olduğu sokağın tam köşesi olacak.bu durumda yaklaşık 10 veya 15 adım(adım büyüklüğü değişir malum :) kapalıçarşı yönüne yürüdüğünde sağ tarafında kalan,devasa ametistleri ve birçok çeşitli taşları sergileyen dükkanı kolaylıkla göreceksin.umarım işini görür bu tarif.

sevgilerimle.

aquariel 01-03-2009 08:20 PM

Degerli taslar hakkinda internetten bilgi alabileceginiz, alisveris yapabileceginiz iki site ismi veriyorum
www.kenzimahfi.com,
www.kenzay.com
Yurtdisinda yasiyorum, bu sitelerden bilgi alip, taslari yasadigim yerden temin ediyorum. Kolay gelsin..

_EliF_ 19-07-2009 11:40 PM

Cevap: Değerli taşları nerelerde bulabiliriz?

Alıntı:

aquariel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310812)

Bu siteye geniş kapsamından dolayı güvendim ve sipariş verdim.
tesadüfen karşıma çıktı ve bir haftadır inceliyorum.

illker 28-07-2009 12:26 PM

merhabalar negatif elektriği üstümüzden alıp pozitif elektriğin gelmesini sağlayan bir kristal aldım salonumun baş köşesine koydum bu taşın böyle olduğunu bildiğimiz için sadece bunu bu şekilde kurduğumuz için bu etkenlere faydası var.

_EliF_ 13-08-2009 11:29 AM

Alakası yok. Hem kullananan hemde satan biri olarak şunu söyleyebilirim. O taşlar senin vücudunda senin faydasını bilmediğin ama var olan etkilerini sürdürmeye devam ediyor.
Misal ben 2 haftadır içtiğim suyun içinde kristal atıyorum ve tadı inanılmaz değişti. İçmeye doyamadığım bir su oldu.
Önce inanmayarak kullandım sonra etkilerini görünce dükkanımda satmaya başladım ve şu an bütün çeşitlerden var dükkanımda.
Ama alıpta kuru kuruya kullanmayacaksınız. Önce temizliğini yapmak şart.
Programlama şart değil. Öylede etkisini gösteriyor ama program sadece etkisini arttırıyor. Ben kendime programladığım taşı kullandığım zaman karıncalanma hissediyorum. Ama o his beni rahatsız ettiği için takmayı bıraktım.

aypare70 15-11-2009 04:16 AM

Bulunduğunuz şehirde bu tür taşlara ulaşamıyorsanız yada almaya gidecek vaktiniz yoksa size sanaldan temin edebileceğiniz çok güvendiğim bir adres vermek istiyorum. Taşları doğal halde satıyor ve taşları programlayıp reiki yükleyip gönderiyor. Bugüne kadar aldığım taşların hepsi de gerçek ve çok güzel. Taşları elime aldığım anda yüklenen enerji çok iyi geliyor. Tesadüfen bir sorunumla ilgili danışma ile başlayan mesajlaşma bugün beni bu sanal dükkanın müptelası yaptı.
İşte adresi
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Ai...as_Gumus_Taki/

zeynep957 16-11-2009 12:53 AM

Tahtakalede ŞarkHan diye bir pasaj var.Giriş katındaki sağda ilk dükkanda aradığınız taşları bulailirsiniz,geçen sene bir tsadüf eseri görüp biraz incelemiştim.Umarım yardımcı olmuşumdur.Günleriniz ışıkla dolsun.

kontes su 25-01-2012 10:01 AM

günaydın arkadaşlar,
ankarada değerli taş bulabileceğim güvenilir bir yer biliyormusunuz

kuzeygüney 25-01-2012 04:56 PM

Yarı değerli taşların bir çoğunu gerçeğinden ayırt etmek zor.
Reiki master Berna hocamın önerisi Sedat amca ve kadıköyde adliyenin karşısındaki pasajda doğal taş ürünler satan dükkan.
Buradaki taşlar gerçek enerjisi gümbür gümbür diyor. Ama kesinlikle fark göremeyeceğiniz öyle taş gördüm ki enerji anlamında tık yokta diyor.
Çok fazla sahte var, alırsanız bildiğiniz yerden alın

Sevgiler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 PM.