Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diyet Listeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=490)
-   -   Tarkan’dan kilo verme sırları! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=33231)

bluemoon24 30-12-2008 06:22 PM

Tarkan’dan kilo verme sırları!
 
Yaz konserleri için hazırlıklarını sürdüren Tarkan, sevenlerine güzel görünebilmek için kendini beslenme uzmanlarına teslim etti. Ünlü sanatçı 4 kilo verdikten sonra konserlerine başlayacak... Metamorfoz isimli albümüyle hayranlarıyla buluşan Tarkan, yaz konserleri için şimdiden kendini bakıma aldı. Vücudunu iyice forma sokmak için beslenme uzmanının hazırladığı özel diyet menüsünü uygulayan Tarkan 4 kilo vermeyi kafasına koydu.



Tamamen organik ürünlerle beslenen, ağzına alkol sürmeyen sanatçı, günde iki saat spor yapıyor ve bol su içiyor. Tarkan ilk konserini 13 Nisan Pazar günü Londra'nın dünyaca ünlü Wembley Arenası’nda verdikten sonra Almanya ve Rusya'da da hayranlarının karşısına çıkacak.



Haziranın birinci haftasında, İstanbul Kilyos'taki Solar Beach'te konser vermek için 200 bin dolara anlaşan sanatçı, Bodrum, Antalya, Kuşadası ve Çeşme'de de bir dizi konser vermek üzere görüşmelerini sürdürüyor. Konserlerinde dansçı kızlar ve özel ateş efektleriyle yepyeni bir sahne şovu yapmayı planlayan Tarkan kareografi çalışmalarını da İstanbul'da özel hocalar eşliğinde herkesten gizli bir şekilde gerçekleştiriyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.