Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Uyku Hali (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=625844)

KıpçakBeyi 20-07-2016 05:58 PM

Uyku Hali
 
Merhabalar sorumu aslında herkese soruyorum.Forumu çok detaylı karıştırmadım.İşin açıkcası şu an bunun için pek bir zamanımda yok.Atakan bey olsun Müğmin bey olsun birileri sorumu cevaplarsa memnun olacağım.

Benim sıkıntım şu neredeyse bir senedir telkin dinliyorum çekirdek inanca kadar yani 2016 başları çok öyle sistemli dinlemedim.Üç hafta dinledim depresif hallerim oldu bıraktım.O yaz iki hafta dinle iki hafta dinleme gibi şeylerim oldu bir kısım telkinleri değiştirdim.Etkileri az çok yazıyorum.Ben de geçmeyen şey uyku hali.Telkinleri gece lap toptan hoparlor takılı bilgisayar yan odada ya da bilgisayar yanımda kendi sesi açık dinlemekteyim sabah uyku hali hep oluyor.Çok zor uyanıyorum hatta bazen telefonun sesini (alarmı duyamıyorum)

Çok hafif uyuduğum dönemlerde oldu.Özellikle telkin ve müzik değişince ama uyanma sorunu devam etti.İçsel çatışma telkini biraz o uykuluk halimi aldı.

Ramazan sarhoş ettiği için son 45 gündür dinlemiyorum.Dinlemeye başladım ama malum son olaylar moralim çok bozuk ne uyuduğum ne yediğim belli.

Koruma kalkanı ayrı olarak çalsın diyenler var.Bilemiyorum daha çok doğa dinliyorum bazen klasik müzik ve new age dinlediğim de oluyor.Birde benim listem biraz uzun ortalama bir buçuk iki saat süren 7 ila 12 telkin bir arada dinliyorum.Çekirdek inanç dinlerken bu uykuluk hali yarım saate geçiyordu ama uyanama oluyordu.

Bir de müzkileri karıştırmamak istiyorum ama her telkinden full piano her telkinden full new age yok.

Gündüz dinlediğim zamanlar öyle uyku gelme durumu olmuyordu.Bilemiyorum bu konuda her öneriye açığım.Mevcut telkinlerimi bilen Atakan bey bana ayrı bir liste yaparsa onu da deneyebilirim.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.