Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=39)
-   -   ses kaydedip dinlemek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=621068)

isimsiz11 28-04-2012 09:03 PM

ses kaydedip dinlemek

hani arkadaşlar bizim kendimize olan güvenimiz/özgüven/başkalarının düşüncelerini önemseme gibi sorunlarımız ; çevredeki kişilerin bize gösterdiği tepkiler ve söylediği sözlerden dolayı oluşuyor ya..
acaba biz de kendimize, özgüven verici sesleri kaydedip onu dinlesek yani bir nevi bilinçaltımızı kandırıp kendimize olan güvenimizi sağlayabiliriz değil mi ? etkili olur yani ? :D ayrıca yapan var mı veya yapıp ta etkisini gören ? :) teşekkürler.. :)

isimsiz11 29-04-2012 05:46 PM

Cevap: ses kaydedip dinlemek

arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu ?

Janer 29-04-2012 05:50 PM

sonuçta bunları ses kaydetmeden kendine söylersen de etkili olur diye düşünüyorum .. zaten telkinlerin içinde de bu tür konuşmalar olduğundan bence mantıklı ..

isimsiz11 29-04-2012 06:01 PM

zaten kendi kendime olumlama yapıyorum ve birde ayriyetten dediğim gibi hani nasıl başkaları bize "işe yaramaz, senden adam olmaz vb..." sözler söylüyorlar ya bizde sesimizi kaydedip sanki başkaları bizi övüyomuş gibi dinlersek yani kısacası bilinçaltımızı kandırırsak işe yarar diye düşünüyorum :)

Janer 29-04-2012 06:04 PM

bilinçaltımızı kandırırsak :D .. bu sözüne bayıldım :) ..

bence yarayabilir ..

t678

-başak- 29-04-2012 07:00 PM

ben yapmıştım.telefona kaydetmiştim duymak istediğim güzel sözleri iyiki de yapmışım.Bi aralar bayağ dinliiyodum da artık gerek kalmadı gibime gelio.Aynaya bakarak bikaç kez söylüyorum artık.

isimsiz11 29-04-2012 07:37 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823462)
bilinçaltımızı kandırırsak :D .. bu sözüne bayıldım :) ..

bence yarayabilir ..

t678

:) öyle olmuyormu sonuçta :D

peki @-başak- hanım gerek kalmadı diyorsunuz ya ; işe yaradı da alıcağınız sonucu aldınız da mı gerek kalmadı diyorsunuz ? :)

sweeet 30-04-2012 08:24 AM

Bence de güzel fikir denenebilir unutmayın ki insan aslında en iyi kendini kandırır. Bence biz bu durumu en olumlu şekilde kullanabilmeliyiz.

Sevgiler.

-başak- 30-04-2012 08:36 AM

Gerek kalmadı derken beyin bi kere mesajı tam ve doğru alınca kendi içinde bunu tekrarlar hale geliyo benim eskisi kadar uğraşmam gerekmiyo.mesela günde 40 kez dinlediğim sözleri aynaya bakarak bir kez söylesem yetiyo.

isimsiz11 30-04-2012 12:26 PM

Alıntı:

-başak- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823485)
Gerek kalmadı derken beyin bi kere mesajı tam ve doğru alınca kendi içinde bunu tekrarlar hale geliyo benim eskisi kadar uğraşmam gerekmiyo.mesela günde 40 kez dinlediğim sözleri aynaya bakarak bir kez söylesem yetiyo.

iyi sonuç aldınız dimi ? yani yarar gördünüz dimi ? :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 AM.