![]() |
Hoparlörun ve kalıtesinin bozuk ve farklı olması telkinin etkisini azaltabilirmi? Selam. Hoparlörün farklı ve kalitesiz ve yahut mp3 playerin kalitesiz olması telkin etkisini azaltabilirmi? Lütfen. |
Cevap: Hoparlörun ve kalıtesinin bozuk ve farklı olması telkinin etkisini azaltabilir Gürültü önleyici özellik yoksa etkide azalma olmaz. |
Cevap: Hoparlörun ve kalıtesinin bozuk ve farklı olması telkinin etkisini azaltabilir Alıntı:
|
Cevap: Hoparlörun ve kalıtesinin bozuk ve farklı olması telkinin etkisini azaltabilir Lütfen cevaplarmısınız. Bekliyorum. Rica ediyorum. |
Cevap: Hoparlörun ve kalıtesinin bozuk ve farklı olması telkinin etkisini azaltabilir Kulaklıklarda olan bir özellik. Yani hoparlörünüzde olmaz ancak mp3 çalarınızda kullandığınız kulaklığı aldığınız yere soracaksınız. Bu teknik bir konu ben yanıtlayamam. Sevgiler. |
Cevap: Hoparlörun ve kalıtesinin bozuk ve farklı olması telkinin etkisini azaltabilir Çok teşekkür ederim sağ olun. |
Cevap: Hoparlörun ve kalıtesinin bozuk ve farklı olması telkinin etkisini azaltabilir Benim içime sinmiyor ben kaç kere kulaklık değiştirdim bu yüzden. Sonuçta sesleri düzgün bir şekilde çıkaran bir ses aygıtıyla (hopörlör veya kulaklık neyse) dinlemek en mantıklısı. Bilinçli halde çıkan sesleri doğru düzgün duyamıyorsak subliminal mesajlarda da sorun olabilir diye düşünüyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 AM. |