Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hangi Telkin Bana Uygun? Alınganlık, Öfke ve Dahası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619663)

mapushan 08-09-2011 12:18 AM

Hangi Telkin Bana Uygun? Alınganlık, Öfke ve Dahası
 
Arkadaşlar merhaba,
Telkinlerden almak istiyorum fakat hangi telkini alacağımı karar veremedim. Kendimden bahsedeyim yardımcı olursanız sevinirim.


Ben çok eğlenceli biriyim. İnsanlar benim yanımda gerçekten sıkılmazlar fakat bir anda sinirleniyorum öfkemi kontrol edemiyorum. Herkesi kırıyorum. Sinirlenmezken iyi ama sinirlenince herkesi üzüyorum boşuna ve bununla başada çıkamadım. Birinci sorunum bu.

İkinci sorunum ise alınganım.Biri birşey dedimi çok takıyorum ve alınıyorum


Bu iki sorunuma çözüm telkin. Yada özel olarak hazırlar mısınız bilmiyorum. İstediğiniz kadar para vermeye razıyım yeterki geçsin.

İsteğim; bir anda sinirlenmemek ve herşeye alınmamak...

Şimdiden sağolun...

Işıldayan Safir 08-09-2011 08:01 PM

Cevap: Hangi Telkin Bana Uygun? Alınganlık, Öfke ve Dahası
 
Aramıza hoşgeldiniz.

Ego güven güçlendirici ve suçluluk telkinlerini önerilen sürelerde dinledikten sonra listenize başkalarının düşüncelerini önemsememe ve koruma kalkanı telkinlerini ekleyebilirsiniz. Böylece olumsuz dış etkenlerden korunmak için destekleyebilirsiniz kendinizi.

Çabucak sinirlenmek olaylara çok daha fazla olumsuz yanlarından bakmamızdan ya da bir takım korkularımızdan kaynaklanabilir. Bu anlamla kendine güven telkini ve mutluluk telkinlerini de listenize ekleyebilirsiniz. Bu telkinlerin tamamı ücretsiz telkinlerdir. Dinleyip etkisini gözlemledikten sonra ihtiyaç duyduğunuz takdirde Atakan beyle iletişime geçerek isminize özel cd yaptırabilirsiniz.

Ayrıca sinirlendiğiniz olay ve kişilere karşı Ho'oponopono ve Sedona da (özellikle Sedona) yapabilirsiniz. İlgili yöntemler hakkında detaylı bilgiler aşağıda vermiş olduğum linklerde mevcuttur.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ho%27oponopono

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html

Huzurlu ve mutlu günler dilerim.

Sevgilerimle. actionsmile


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.