Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Benim sorunum...var. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617338)

salvo_34 14-01-2011 07:31 PM

Benim sorunum...var.

Benim bir sorunum var. okulda arkadaşlarla konuşurken sesim kısık çıkıyor.sadanim
konuştuğum kişi 2 defa "efendim" demek zorunda kalıyor. Evde konuşurken kalın güzel yüksek çıkıyor. Arkadaşlar ne yapmam lazım.Çekingende değilim.
teknik veya yöntem varsa söylermisiniz. Atakan bey siz iyi bilirsiniz.

KusadasiComputer 14-01-2011 09:50 PM

Cevap: Benim sorunum...var.

tahminim sen kendini evde daha rahat hissediyorsun ondan sesin gür nedense dışarıda çekingensin - bu arada bu profosyenel gorus degildir.

salvo_34 15-01-2011 12:39 PM

Aslında haklısınız.
Düşündümde, kendi kendime yalan söylüyorum aslında. Ben ne kadar çekingen değilim desemde kendimi çekingen görmesemde malesef kalbim çekingensin diyor.sad456 Örneğin . Toplum içinde konuşmak zorunda kaldığımda ellerim titriyor.yüz kızarması kekemelik oluyor. vs. kendime kızıyorum bunların nesinden utanıyosun yaww anlamıyorum. diye ama kalbim dinlemiyo beni dinleyen yokki.dusun2
kalbime söz geçiremiyom.

KusadasiComputer 15-01-2011 01:15 PM

utanıp korkması gerekenler başkaları, ilk 2-3 defa korkacaksın ama aynı sei yapmaa tekrarladıkca hiç bir şeyde korkmazsın merak etme onemli olan cesaretini tplamak gerisi hikaye :D

Işıldayan Safir 15-01-2011 01:30 PM

Ego ve suçluluk telkinlerinden bu anlamda oldukça fazla yararlanabilirsiniz.

Deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

acmilanac 24-01-2011 12:58 AM

Bende aynı sizin gibiyim.Okulda sıra bana geldiğinde kalbim deli gibi çarpıyor,eve gelince neden böyle oluyor?Neden çekingenim?İnsanlar beni sıkıcı mı buluyorlar?diye düşünüyorum ...derken bu siteyle karşılaştım.Umarım telkinlerin faydası olur.Size tavsiyem telkinleri bıkmadan,usanmadan dinleyip karşılığını da keyfini çıkararak almanız :)

acmilanac 24-01-2011 01:38 AM

sorum şu; topluluk karşısında sesim kısık çıkıyor.

956kMerhaba...Öncelikle kendimi tanıtayım.Ben ergenlik çağında 15 yaşında bir 9.sınıf öğrencisiyim.Okulda arkadaşlarım ve öğretmenlerimin beni sıkıcı buluyorlar,kim benim gibi biriyle arkadaşlık ederki düşüncelerim var.Ayrıca ergenlikten dolayı sesimde kısılmalar,çatallaşmalar oldu.Sesim kısık çıkmaya başladı.Neyse asıl sorumu sormak istiyorum.Acaba sesimin kısık olması psikolojik olabilir mi?Bu gibi düşüncelerimi yenersem sesimin kısık çıkmasından kurtulabilir miyim?Telkinli mp3 lerin bu duruma katkısı olacak mıdır?Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum.Kulak burun boğazcıya gittim :):)İlginiz için sağolun :)partysmiley skan67

smyrna1 24-01-2011 09:46 AM

hayatın en güzel çağındasınız güzellerim, keyfini çıkartın bence:), yani bir formülü olsada aslında çekingenliği yenmeninde yazsam keşke ama çokta düşündükçe sorunu büyütürsünüz, kar topugibi olur, sonrada bir dert daha çıkar ki oda bu duruma sebep kim sorusu. sadece içten gülümseyin hayat çok güzel:)

Alexandra 24-01-2011 09:55 AM

Cevap: sorum şu; topluluk karşısında sesim kısık çıkıyor.

Sevgili Salvo 34 ve Acmilanac,

Öncelikle dinlediğiniz telkinlerin kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum. Yalnız yeterli değil. O telkinlerin yanı sıra her sabah gözünüzü açtığınız ilk anda ve her akşam yatağınıza girdiğinizde uykuya geçmek üzere olduğunuz o baygınlık esnasında kendinize değerli olduğunuzu, kendinizi sevdiğinizi, sosyalleşmekten korkmadığınızı ve kendinize inandığınızı söyleyin. Bu dakikalar bilinç altının kayda geçtiği dakikalardır. Kendi kendinizi eğitebilir, değiştirebilir ve beyninize hükmedebilirsiniz. Süreklilik önemlidir. Kısa zamanda kendinize güveninizin artacağına inanıyorum. Ayrıca kendinize bunları söylerken bir elinizle diğer elinizdeki bir noktaya basınç uygulayın. Gün içinde aynı noktaya basınç uygulayıp kendime güveniyorum, kendimi seviyorum telkinlerini tekrar ederseniz bilinç altınız o anı hatırlayacak ve ilerleme süreciniz kısalacaktır.

Önce siz kendinizi sevin ve değer verin, çevrenizle ilişkileriniz siz farkına varmadan değişecek :))

Sevgilerimle :))

acmilanac 24-01-2011 01:40 PM

çok teşekkürler :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 AM.