![]() |
İngilizce Telkin Dinlesem O Da Olur Mu? Elimde birkaç telkin var ve ingilizce konuşma ile kayıt yapılmış.Bu telkini dinlemek yararlı olur mu? (Başka bir konuda yine sorulmuş ama link kırık ,sormak ihtiyacı duydum) |
merhabalar .. ingilizce biliyorsanız dinleyin.. telkinlerinizin kaynağı belli mi .. içerik olarak neyden bahsediyor.. başarılı bir telkin metnine sahipse ve ingilizce yi anlıyorsanız dinleyebilirsiniz.. sevgiler.. |
boy uzatma ile ilgili bir telkin. "Grow Taller by Victoria Wizell" adlı bir şey |
Merhaba, Sizin İngilizce düzeyiniz nedir bilmiyorum ama benim fena değildir, dinlediğimi anlarım. daha önce sitede bahsedilmiş olan supraliminal plus (kulakla duyulan telkin) ve aynı konuda sublimal telkini bir süre dinledim. Normalde yeterli olması gereken bir süre. Ama açıkçası ben pek faydasını görmedim. Bu sitede olan ücretsiz telkinlerden çok daha fazla fayda gördüm. İngilizce dinlediğim telkinler tanınmış kişilerin yapımıydı. Ben bunu iki şeye bağlıyorum. Birincisi, Atakan Bey'in yapımı olanlarda metin içerikleri daha ayrıntılı. Yani bilinçaltını hem eğitiyor, hem de şartlandırıyor. İkincisi, kendisi Ritmotrans denilen bir yöntemle kayıt yaptığını belirtiyor. Bunun faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu konuyla ilgilenen kişiler çeşitli yöntemler oluşturmuşlar: Subliminal (telkinler bilinçli halde duyulmuyor), supraliminal (bilinçli hale duyuluyor), supraliminal plus (değişik frekanslarda her iki kulaktan farklı telkinler duyuluyor). Herkes farklı bir yöntemi kullanıyor. Atakan Bey de Ritmotrans yöntemini geliştirmiş (sanırım telkinleri belirli bir ritimle veriyor). Bende bu yöntem daha fazla işe yaradı. Tabii herkeste farklı olabilir. Sevgiler |
zaten dün parayı yolladım ,sipariş için.Atakan beyin telkinleri ile çalışacağım ama bunu önceden bulduğum için bir deneyeyim dedim |
biofreakcım ingilizce yi rahat anlama düzeyinde biliyorsan ve içeriğine güveniyorsan elbette dene.. ark5 sevgiler.. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 AM. |