Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Kasıklarda ağrı (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Kasıklarda ağrı (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eşimde yaklaşık 1,5 aydır şiddetli kaşık ağrısı, buna paralel olarak, devamlı olarak tuvalet ihtiyacı, (gitmediği zaman çok iyi) çıktığı zaman yanarak yapma, ve kuvvetli şekilde ağrı. Almanya'dayız. Tüm tetkikleri yapıldı. Maalesef hiç bir şey çıkmadı. Nedir bu? Gece uykusu namına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Kasıklarda ağrı (Sorularınızın yanıtları)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:08 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Kasıklarda ağrı (Sorularınızın yanıtları)







Eşimde yaklaşık 1,5 aydır şiddetli kaşık ağrısı, buna paralel olarak, devamlı olarak tuvalet ihtiyacı, (gitmediği zaman çok iyi) çıktığı zaman yanarak yapma, ve kuvvetli şekilde ağrı. Almanya'dayız. Tüm tetkikleri yapıldı. Maalesef hiç bir şey çıkmadı. Nedir bu? Gece uykusu namına bir şey kalmadı. Kasıklarda hala ağrı mevcut. MR bile çekildi. Ama nafile. Ne olursunuz yardımcı olun veya bizi bir yere yönlendirin. Bilmiyoruz nedir. Şimdiden teşekkürler, sağ olun.







Kasıklarda sancı genel olarak kadın organlarından, idrar yollarından ve kalınbağırsaktan kaynaklanır. Gaita yaparken yanma ve acıma makatın çıkışında anüs denilen bölgede bir çatlak (fissür) veya hemoroit (basur) olduğunu düşündürür. Bunun dışında tuvalet ihtiyacı ile tetiklenen sancılarda kalınbağırsakta oluşan spazm akla gelir. Bütün bunların çözümü için bulunduğunuz yerde güvendiğiniz bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurmalısınız.







Bulantı







Midemde sürekli şişkinlik var son günlerde ağzımda su toplanıyor. Arada birde nefes alamıyormuş gibi oluyorum. Biraz fazla yersem rahatsız oluyorum. Mide bulantılarım daha fazla olmaya başladı ve midemin üzerinde şişkinlik var. Sorularımı bilgilendirirseniz çok sevinirim.







Fazla yemekle bulantı hissi ve şişkinlik yakınması hazımla ilgili sorunlarınızın olduğunu gösteriyor. Bu gibi bir durumda muayene ve gerekli tetkiklerden sonra karar verilebilir. Bulunduğunuz yerde bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurmanız gereklidir. Geçmiş olsun.







Genizden akıntı







Doktor bey üç senedir boğazımda akıntı var. Mevsimlere göre artıp azalabiliyor. Alerji dediler. İlaç kullandım fakat bir türlü iyileşemiyorum. Bu bana bayağı sıkıntı veriyor. Çözüm ne olabilir? Bana yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.







Genizden olan akıntı sinüzit veya rinit denilen durumun bir belirtisidir. Mevsimlere göre artıyorsa alerjik rinit denilen ve burun salgısının artması ile seyreden bir durum söz konusu olabilir. İlgili branş Kulak Burun Boğazdır. Sorunlarınızı içio o bölüme başvurmalısınız.







Baş dönmesi







Sürekli bir bas dönmesi ve mide ağrısı çekiyorum. Midem de bulanıyor, önce bas ağrısıyla başlıyor, hemen sonra bas dönmesine donuyor ve midem bulanıyor. Çok rahatsız olmaya başladım.







Baş ağrısı ile başlayan ve sonra ortaya çıkan yakınmalarda öncelikle baş ve boyunla ilgili sorunlar akla gelir. Özellikle sık görülen migren tipi ağrılarda da bu gibi yakınmalar görülebilir. Yakınmalarınız için öncelikle bir Nöroloji Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.







Halsizim







Merhaba benim göbeğimin sol tarafında ağrı var. Çok halsizim ve kilo kaybediyorum. Ayrıca daha önce amip tedavisi gördüm ama şu an tahliller negatif çıkıyor. Ne gibi bir hastalık olabilir? Şimdiden teşekkürler.







Halsizlik, zayıflama ve göbeğin sol tarafında ağrı çok genel belirtiler. Bu yakınmalara bakıp bir fikir ileri sürmek pek mümkün değil. Bu nedenle çok sayıda olasılığı yazmak anlamlı değil. Yakınmalarınızı ve yapılan tetkikleri daha ayrıntılı yazacak olursanız daha sağlıklı bilgi verebilirim.







B hepatiti







Hocam ben hepatit B hastalığı geçirdim ve bu hastalık bende kalıcı olabilir mi ve bu hastalığı geçiren bir daha aynı hastalık belirtileri geçirir mi? Bu hastalık için kontrollerde neler yapmam gerekmektedir? Şimdiden teşekkürler.







Hepatit B virüsüne bağlı hastalık geçirdikten sonra ne olduğunu yazmamışsınız. Bu virüsü bedeninizden atmışsanız sorun yok. Eğer taşıyıcılık gelişmişse bu durumda karaciğerde bir sorun bulunmaz ve kişiler normal yaşamlarını sürdürebilirler ve taşıyıcı olan kişilerin %90'ı yaşam boyu bu durumda kalırlar. Geri kalan %5 kişide de bağışıklık gelişir. Diğer %5'lik bölüme giren hastalarda ise karaciğer bozulmaya başlar ve tedavi gerekir. Taşıyıcı durumunda olan kişilerin belli aralıklarla takip gerekçesi de budur. Bu nedenle düzenli olarak tetkiklerinizi yaptırmalısınız. Rutin olarak yapılacak tetkikler AST, ALT, HbsAg, AntiHBs, HbeAg, AntiHBe, Alfa feto protein ve Üst Batın Ultrasonografisi'dir. Gereksiz tedavi ve uygulamalardan sakınmak için takipleriniz Gastroenterohepatololoji uzmanları tarafından yapılmalıdır. Geçmiş olsun.







Kabız







Sayın doktor bey, 14 yaşında bir kızım var ve kabızlık sorunu yaşıyor. Tuvalete gitme ihtiyacı hissetmiyor. Bu kabızlığı yenmemiz için ne yapılmalı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.







Öncelikle bir hekim tarafından muayene edilmeli, tetkikler yapılmalıdır. Yapılacak tetkiklerden sonra gerekli tedavi yöntemlerine başlanmalıdır. Tedavi ile birlikte genel önlemler de alınmalıdır; öncelikle posa bırakan besinler (meyve, sebze) tüketilmelidir. Kayısı, kuru erik, incir ve kabuklarıyla yenilen elma özellikle yararlıdır. Muz ve şeftali kabızlığı artırabilir. Bunun haricinde bol sıvı, yürüyüş, her zaman aynı saatte dışkılama ve dışkılama isteği geldiğinde ertelememek önemlidir. Bulunduğunuz yerdeki bir Gastroenteroloji Ünitesi size yardımcı olacaktır. Sağlıklı günler diliyorum.







Mide ağrısı







Doktor Bey, kısa sure önce çok sık içmememe rağmen kahve içtiğimde tekrarlanan mide ağrısı yasadım. Sabahları eğer uyandıktan bir saat içinde bir şeyler yemesem bulantı oluyor. Yemek yedikten sonra da bazen çok hafif bulantı hissediyorum. Sinirlendiğimde ya da strese girdiğimde bulantı artıyor ve ağrı başlıyor. Doktora gittiğimde Lansor adlı ilacı verdi onun dışında bir şey söylemedi. Sürekli kullanmalı mıyım yoksa ağrı olduğunda mı almalıyım? Teşekkürler.







Midenizde asit fazlalığına bağlı yakınmaların olduğu görülüyor. Bazı besin maddeleri ile yakınmaların olması, bir şeyler yeme gereksinimi bunun bir göstergesi. Kullandığınız ilacı belli süre düzenli kullanmalısınız. Devam dozunun ne olacağını sizin ilacı bırakmanızla ilgili olarak ortaya çıkacak yakınmalarınız belirler. Bu dozun ayarlanmasını bir Gastroenteroloji Uzmanına bırakmalısınız. Geçmiş olsun.







Karnımda şişlik var ne yapmalıyım?







Gaz çıkarın!







Zayıflama, yüksek sedim







Hastamın sedimi 110 mm. 1 ayda 13 kg kilo kaybı var idrarda protein kaybı (++) CRP si yüksek ve aşırı devam eden sağ bacak ağrısı var tetkikleri için hastaneye yatırdık ama sonuç alamadık daha siz ne düşünürsünüz böle bir durumda!teşekkürler.







Zayıflama ve yüksek sedimentasyon önemli belirti ve bulgulardandır. Bunların altında yatan nedenin araştırılması gerekir. Yaşlılarda böyle bir durumla karşılaştığımızda kötü huylu hastalıkları, gençlerde ise romatizma gibi diğer hastalıkları daha ağırlıklı olarak düşünürüz. Yazdığınız tetkikler çok sayıda hastalıkta bulunabilen genel sonuçlar olduğu için bir fikir ileri sürmek çok anlamlı olmaz. Zayıflamanın nedeni yatırdığınız ünitede bulunmamışsa bir Üniversite ya da Eğitim ve Araştırma Hastanesinin İç Hastalıkları Kliniğine başvurmanız yararlı olacaktır. Geçmiş olsun.







Gebelik ve reflü







14 haftalık hamileyim, Hamileliğimin 1 ayından itibaren mide yanması ağza acı su gelmesi göğsümde yumruk hissi oluştu. Doktorum reflü dedi, rennie tablet verdi. Bu tableti pek kullanmadım. Aynı zamanda reflü için diyet yapıyorum. Yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum. Hamilelik öncesinde midemde nadir problemler olur, soda içtikten sonra geçerdi. Şimdi ise kusmalarım azaldı, ama devam ediyor, Ayrıca geğirme, kısa süreli hıçkırık başladı. En kötüsü geğirmeye çalıştığımda midemdeki hava zorla çıkarken kusmam. Kusmam sabah olunca sıvı akşam ise yemekler çıkmakta. Şu anda hamilelik nedeni ile kullandığım ilaç dışında başka bir ilaç kullanmıyorum. Hamileyken beni rahatlatabilecek bir şeyler var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir.







Gebelik ile birlikte bedende hormon dengesi değişir. Bu değişen denge sonucu mide ile ilgili yakınmalar ve reflü ortaya çıkabilir. Ayrıca hamileliğin ilerlemesiyle karın içi basıncının artması da reflüyü artırıcı yönde etki yapar. Bu nedenle hekiminize danışarak reflü için belirli ilaçları kullanmanız gerekli olacaktır. İlaçlar sizi kısmen de olsa rahatlatacaktır. Geğirmenizin hamilelikle, reflü ile ya da mideniz ile bir ilgisi yoktur. Geğirmeniz hava yutmanıza bağlıdır. Hava yutmazsanız bu yakınmanız hemen sona erecektir. Geçmiş olsun.







Dr. Nevzat Aksoy



İç Hastalıkları Uzmanı



Gastroenterohepatolog



Net Endoskopi



0 212 210 48 48

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kasıklarda ağrı (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Kasıklarda ağrı (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eşimde yaklaşık 1,5 aydır şiddetli kaşık ağrısı, buna paralel olarak, devamlı olarak tuvalet ihtiyacı, (gitmediği zaman çok iyi) çıktığı zaman yanarak yapma, ve kuvvetli şekilde ağrı. Almanya'dayız. Tüm tetkikleri yapıldı. Maalesef hiç bir şey çıkmadı. Nedir bu? Gece uykusu namına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.