Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Doğal yöntemlerle tedavi (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Doğal yöntemlerle tedavi (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Annemin mide ağrısı var bu ağrıyı ilaç kullanmadan doğal yöntemle geçirmem mümkün mü? Ağrının hafiflemesi için ne yapabilirim ya da hangi gıdayı tüketmelidir? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim, teşekkür ederim. Öncelikle midedeki ağrının nedeninin bulunması gerekir. Neden ortaya konduktan sonra da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Doğal yöntemlerle tedavi (Sorularınızın yanıtları)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2010, 11:07 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Doğal yöntemlerle tedavi (Sorularınızın yanıtları)







Annemin mide ağrısı var bu ağrıyı ilaç kullanmadan doğal yöntemle geçirmem mümkün mü? Ağrının hafiflemesi için ne yapabilirim ya da hangi gıdayı tüketmelidir? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim, teşekkür ederim.







Öncelikle midedeki ağrının nedeninin bulunması gerekir. Neden ortaya konduktan sonra da gerekli tedaviler başlanır. Halen eczanelerde bulunan ilaçlar uzun yıllar süren ayrıntılı araştırmalar sonunda kullanılmaya başlanıyor. Doğal yöntemlerden kastınız herhalde bazı bitkileri kullanma isteği. Mide veya başka hastalıklar için bitkileri kullanmayı düşünen ilk kişi siz değilsiniz. Ancak en nihayetinde kaynatarak, yiyerek veya bazı maddeler içinde bekleterek aldığınız bitkilerde de etki, kimyasal maddeler aracılığıyla olacağından bir kimyasal maddenin bitkilerden ya da laboratuar ortamından elde edilmiş olması çok fark etmeyecektir. Bu bağlamda doğal sözcüğü çok anlamlı olmuyor. Üstelik kullanılan bitkilerin birçok alt familyası vardır ve yetiştikleri yere göre, içerdikleri madde miktarı da değişiktir. Bitkilerin içerdiği farklı kimyasal maddeler kaynatma, yağda bekletme veya başka işlemler sonucunda da değişik oranda elde edilecektir. Yani bir tutam ısırgan otunun kaynatılması ile elde edilecek madde miktarı o bitkinin yetişme yeri ve koşulları, toplanma zamanı ve saklanma ortamı ile hazırlanma biçimine göre her zaman büyük farklılıklar gösterecektir. Uzun yıllar büyük araştırmalar sonunda üretilmiş bir ilacın yerini bir bitkinin tutması pek düşünülemez. Esasen örneğin mide ile ilgili etkili bir bitki olsaydı tüm dünya zaten yüzyıllardır o bitkiyi kullana gelirdi ve mide ilaçlarına gerek kalmazdı. Bu soruyu 18. yüzyılda sormuş olsaydınız belki bir anlamı olabilirdi. Ama bugün için fazla anlamlı değil. Sağlıklı olun mutlu kalın.







Kabızlık ve bakirelik







Kabızlık problemi yaşıyorum. Dolayısıyla midemde şişkinlik ve bulantı oluyor. Doktora gittim bakire olduğum için sadece ilaç tedavisi verebileceğini söyledi. Ayrıca halsizlik problemim var. Yardım ederseniz sevinirim.







Midede şişkinlik ve bulantı ile birlikte kabızlığınız açısından yapılacak tetkiklerin ve kullanacağınız ilaçların bakire olmanızla bir ilgisi yok. Bu durumun nasıl ve neden gündeme geldiği konusunu da anlayabildiğimi söyleyemeyeceğim. Mide – bağırsak yakınmaları ve halsizliğiniz açısından güvendiğiniz bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.







Laktoz intoleransı







Merhabalar. Ben uzun bir süre mide rahatsızlığı çektim sonunda teşhis kondu ve laktoz intoleransı olduğu söylendi. Yediklerime o kadar dikkat ettiğim halde şikayetlerim bir türlü dinmedi ve git gide artıyor. Sonunda tekrar endoskopi yapıldı gastrit olduğu söylendi bu olay 10 gün önce olmuştu o gün bu gündür midem sürekli ağrıyor ilaçlarımı düzenli alıyorum karnım hep şiş ve gaz oluşuyor. Küçücük bir meyve bile yesem şişlik oluşuyor bunun nedeni başka bir şey olabilir mi, psikolojiyle bağlantısı var mı beni aydınlatır mısınız?







Laktoz intoleransı durumunda anlattığınız biçimde mide yakınmaları olmaz. Dolayısıyla yakınmalarınız için tekrar tekrar endoskopi yaptırmanız fazla anlamlı değil. Üstelik karında şişlik ve gaz yakınması ve buna bağlı olduğu düşünülebilecek ağrıların kaynağının kalınbağırsaklar olduğu göz önüne alınırsa daha değişik bir yaklaşımda bulunulması gerekir (ki yakınmalarınız kontrol altına alınabilsin). Yakınmalarınızın kökeninin organik ya da psikolojik olup olmadığı yapılacak tetkiklerden sonra açığa çıkacaktır. Gereksiz tetkik ve tedavilerden sakınabilmek için bulunduğunuz yerde bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.







Bel ağrısı







Merhaba hocam on sene önce bel fıtığı başlangıcı vardı. İlaç tedavisi ile tedavi oldum şimdi bir aydır sabahları kalçamda ağrı var gün boyu hareket edince geçiyor, sizce ne olabilir doktora gitmedim ne önerirsiniz teşekkür ediyorum.







Yakınmalarınız beldeki fıtığa bağlı olabileceği gibi diğer bazı romatizmal hastalıklara bağlı da olabilir. Bu nedenle İç Hastalıkları ve Fizik Tedavi Uzmanlarınca görülmeniz yararlı olacaktır.







Karında şişkinlik







3 senedir kolit hastasıyım karnımın sol tarafına doğru çok şiddetli ağrılar, şişkinlik , kabız ve ishal şikayetlerim olmaktadır midemde de zaman zaman aşırı ağrı olmakta bulantı kusma ve baygınlık hissi gelmekte doktorumdan sonuç alamadım kullandığım ilaçlar baş dönmesi yaptığından bıraktım yardımınızı bekliyorum.







Karında sancı, ishal ve kabızlık atakları ile diğer yakınmalarınız hassas bağırsak sendromunu (eski adıyla spastik kolit) çağrıştırıyor. Bu konuda yapılacak tetkikler tamamlandıktan sonra ilaç tedavisine geçilmelidir. Size dokunmayan ilaçların kullanılması yeterli olacaktır. Konunun uzmanları Gastroenterologlardır. Geçmiş olsun.







Geçmeyen mide ağrısı







Sürekli mide ağrım var, çok doktora gittim ama verdikleri ilaçlar fayda etmedi. Lansor famodin helipak gibi ilaçlar kullandım ama geçirmedi. Psikolojik diyorlar, ama değil ağrıyı ben yaşıyorum. Üzerine bastırınca ve yüzüstü yatınca geçecekmiş gibi oluyor yardımcı olursanız sevinirim.







Mideye uyan bölgede olan ağrıların tek nedeni doğallıkla bu organ değildir. Dışta karın duvarı ile ilgili sorunlardan daha derinde pankreasa kadar birçok durumda midede ağrı olabilir. Ağrılarınız için psikolojik demeden önce gereksiz tetkik ve tedavilerden sakınmak için bir Gastroenteroloji Ünitesine başvurmalısınız.







HCV negatif







HCV testi negatif hakkında bilgi istiyorum, nasıl bir hastalık bundan nasıl kurtulabilirim bu konuda sizden yardım istiyorum cevabınızı bekliyorum.







Hepatit C virüsünün olup olmadığı ile ilgili olan test negatif çıkmışsa bu virüsün bedende olmadığını gösterir. Dolayısıyla ortada (kurtulacak) bir hastalık da yoktur.







Toplum içine girdiğim zaman karnım ağrıyor ve gaz oluyor, sanıyorum stresten bunu nasıl engelleyebilirim?







Sorunlarınızın psikolojik olduğu görülüyor. Çözümü için hafif yatıştırıcı ilaçlar denenebilir. Bunun için bir psikolog desteği alabilirsiniz.







Bulantı - kusma







Merhabalar Nevzat Bey Babamın son bir buçuk aydan beri sürekli midesi bulanıyor ve kusuyor. Sağ ve sol ayaklarından 1,5 ay önce ameliyat olmuştu damar değişmişti. Fakat gittiğimiz hiçbir hastanede teşhisi koyamadılar çünkü tahlil sonuçları sürekli temiz çıkıyordu. Yapılan tahliller mide bağırsak beyin MR kan vb. gibi tahlillerdi. Bu konuda ne dersiniz size göre bu mide bulantılarının sebebi nedir acaba?







Verdiğiniz bilgileri sıralarsak 1.5 ay önce damarlarla ilgili bir ameliyat geçiren babanızda bulantı ve kusma var. Yapılan tahliller (ki nelerin yapıldığını bilmiyorum) normal çıkmış. Eldeki son derece kısıtlı bilgi bu kadar. Eğer bulantı ve kusma ile ilgili olarak ilgili branşlarda gerekli tüm tetkikler yapılmışsa (ve buna neden olabilecek ilaç kullanmıyorsa) geriye psikolojik kökenli yakınmalar kalır ki o zaman sizi takip eden hekimlerin böyle bir şeyler söylemiş olması beklenirdi. Vereceğim bilginin sınırını sizin bana ilettikleriniz çiziyor. Sağlıklı günler diliyorum.







Kusma ve ishal







Hocam merhaba 7 ay önce yüksek ateş mide bulantısı kusma ishal olmuştum, şu ana kadar pek düzelmedim karnımda sürekli hareket var sancı yapıyor, sürekli gaz oluşuyor doktora gittim kan ve gaitada gizli kan testi yapıldı, bir şey çıkmadı. Rahatsızlığım ne olabilir ne yapmam gerekir? Hocam teşekkür ediyorum iyi günler.







Yakınmalarınız sürüyorsa bu durum altta yatan bir enfektif durumun devamını düşündürebilir. Ya da inflamatuar bağırsak hastalıkları olabilir. Ayrıca bazı gastroenteritlerden sonra eski deyimle spastik kolon denilen durum ortaya çıkabilir. Bunun dışında daha birçok hastalıkta belirttiğiniz yakınmalar görülebilir. Bu nedenle bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.







Merhaba, 2 ay önce check-up yaptırdım. Sonuçlar, T. Kolestrol = 198, Trigliserid = 414 , AST = 31, ALT = 53. Trigliserid yüksek olduğu için 1 ay Lipofen 250 MG kullandım, bitince Ator 10 mg başladım, 12 gündür kullanıyorum. Ator kullanmaya başladıktan sonra her gün baş ağrısı ve kas ağrısı çekiyorum. Testleri tekrar yaptırıp düşme var ise Ator kullanımını keseyim mi yoksa bitene kadar devam edeyim mi? Karaciğerdeki SGPT'nin yüksek çıkması Trigliserid ile ilgili olabilir mi? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.







Kandaki yağ (kolesterol ve trigliserid) düzeyi yüksek olarak saptandığında olası riskleri azaltabilmek için ilaç tedavisi başlanır. Kullandığınız ilaca bağlı yan etki oluşuyorsa hekiminize danışmalı ve gerekirse ilaç değişikliğine gitmelisiniz. Bu ilaçların kullanıldığı sürece etkili olduğunu unutmayınız. Karaciğer yağlanmasında karaciğer fonksiyon testlerinde (AST, ALT) yükselme beklenir. Trigliserid yüksekliği doğrudan değil ancak karaciğer yağlanması yoluyla AST düzeyinde yükselmeye neden olabilir.







Karaciğer enzim yüksekliği







Saygılar hocam, benim eşim kısa zaman önce bir taş düşürdü sonrasında aşırı kusma bulantı ve baş dönmesi halsizlik mevcut oldu AST ve ALT sinde yükselme var sedimi 90'larda Uygulanan tedavi ile 74 indirdik MRCP si çekildi safra yolları normal çıktı ancak halen AST ve ALT yüksekliği sürüyor buna ne yapmalıyız saygılarımla.







Taş düşürme deyince ilk akla gelen böbrek taşıdır ancak sanırım siz safra taşını kastediyorsunuz. Karaciğer fonksiyon testleri denilen AST ve ALT yüksekliğini yapan onlarca neden vardır. Bunlardan biri de safra taşının düşmesi sırasında safra yollarının tıkanmasına bağlı yükselmelerdir. Eğer taş düşmüş ise AST ve ALT'nin de düşmesi beklenir. Eğer enzim yükseklikleri devam ediyorsa incelenmelidir. Çok sayıda hastalıkta yükselen sedim değeri hala yüksek seyrediyor ki (74 mm) bunun da araştırılması gerekir. Son derece teknik bir konu olan enzim yüksekliğinin araştırılması için bir Gastroenteroloji Uzmanına başvurmalısınız.







Kansızlık ve kanser







Dahiliye doktoruna gittim ve kan testi yaptırdım. tahlillerde kansızlık aşırı derecede çıktı. Endoskopi ve rektoskopi önerdi. Rektum - kolon kanseri olabilir dedi. 3 ay önce yaptırdığım kan tahlilinde de çok düşüktü kan oranım ve ayrıca dışkı tahlilinde amip görüldü fakat gizli kan görülmedi. doktorumun dediği gibi rectal-kolon kanseri olma riskim var mı? Ayrıca bu kanser hangi yaşlarda sık görülür. Benim yaşım 26. Teşekkür ederim.







Kansızlık araştırılması gereken bir durum; ancak 26 yaşındaki birinde kansızlık yapabilecek kanser dışında onlarca neden varken kanser sözcüğünün telaffuz edilmesi fazla mantıklı ve anlamlı değil. Kolon yani kalınbağırsak kanseri riskiniz herkeste olduğu gibi sizde de var. Anlayamadığım nokta ise kansızlık saptanan birisine doğrudan kolon kanseri olabilir denmesi. Bulunduğunuz yerde bir Gastroenteroloji yoksa İç hastalıları Uzmanına başvurmalısınız. Geçmiş olsun.







Dr. Nevzat Aksoy



İç Hastalıkları Uzmanı



Gastroenterohepatolog



Net Endoskopi



0 212 210 48 48

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Doğal yöntemlerle tedavi (Sorularınızın yanıtları)

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Doğal yöntemlerle tedavi (Sorularınızın yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Annemin mide ağrısı var bu ağrıyı ilaç kullanmadan doğal yöntemle geçirmem mümkün mü? Ağrının hafiflemesi için ne yapabilirim ya da hangi gıdayı tüketmelidir? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim, teşekkür ederim. Öncelikle midedeki ağrının nedeninin bulunması gerekir. Neden ortaya konduktan sonra da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.