Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   Şifa Çemberi 3 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=621855)

hatiicee 13-09-2012 02:49 PM

Şifa Çemberi 3
 
Çalışma sa: 23:00
Çalışma yeri: Rahat olacağınız bir ortam
Bu haftanın çalışmasını hedeflerimizi kolay gerçekleştirebilmek adına doğru kararlar vermek olarak belirledim..
hepimize şifa olmasını seçiyorum..


Öncelikle bu çalışmayı yaparken şunu hatırlayın: içimizdeki dünya dışımızdaki dünyayı yaratır.

Başlangıcımız dışımızdaki dünyanın etkisi ile olsa da dünyaya geldiğimiz andan itibaren içimizde olan dışımızı şekillendirir.

Koşulsuz sevgi ile yapılacak olan bir çalışma olduğu için hepimiz evlerimizde olsak da bir çembere dâhil olduğunuzu düşünün. İnanan arkadaşlarımız; yüksek benliklerini meleklerini ve rehberlerinin de bu çembere dâhil olduğunu düşünsünler.

Vereceğim niyeti bir kâğıda yazın… Ardından cep telefonu, bilgisayar, tv gibi elektromanyetik alanınızı etkileyecek aletlerden mümkün olduğunca uzak durun.

Saat 23:00 da rahat bir yere sırtın dik olarak otur.
Ellerin gasho pozisyonunda olabilir iki elin göğüste birleştirilmesi şeklinde ya da dizlerinin üzerine yukarıya bakar açık halde bırakabilirsin.

nefes alıp vererek rahatla; önce nefesini mümkün olduğu kadar çok ver ardından doğal bir şekilde burnundan nefes al ve aldığından daha fazlasını vermeye başla.. Sakin ve dingin bir şekilde yap bunu, kısa sürede rahatladığını hissedeceksin.

Yaptığımız çalışmaların etkili olması için beynin alfa konumunda olması değerli bir avantajdır, bu nedenle uygun saatler gece yatmadan ve sabah uyandığımız ilk zamanlardır.. aynı zamanda farklı teknikleri bilen arkadaşlar meditasyon, reiki, nefes çalışması gibi teknikleri kullanarak çalışmaya başlamadan önce enerjilerini ayarlayabilirler.. bilmeyenler ise sadece rahatça otursunlar ve nefes alıp vererek tüm kaslarını mümkün olduğunca gevşetip çalışma için dingin bir hale gelsinler.. kısaca mümkün olduğunca rahat ve keyifli olun..

Gözlerinizi kapatmak alfaya geçmeyi hızlandırır. Niyetinizi okurken gözlerinizi açın, diğer durumlarda gözleriniz kapalı olsun..



kendini beyaz ışıktan (ışıl ışıl- pırıl pırıl olsun) bir çemberin içerisinde imgele / hayali olarak görmeye çalış..

Niyet çemberine 20 Eylül de dahil olan tüm arkadaşlarımla birlikte olmaya niyet ediyorum.

En Yüksek Hayır için insanlığa, Ülkeme ve Dünya Anaya yardım etmek için bir araya gelen diğer arkadaşlarımla ve ruhsal ışık rehberlerle aynı niyet çemberine dâhil olmaya niyet ediyorum.
Farkındalığınızı kalp bölgenize getirin ve sevgi sevinç ve şükran duygularını hissetmeye yoğunlaşın. Bu duyguları deneyimlemek için kendinize izin verirken tamamlığın/doluluğun bedeninizde genişlediğini hissedin

Dünya Ana’nın en yüksek hayrı ve iyileşmesi için sevgi sevinç ve şükranın yüreğinizden Dünya Ana’ya akmasına izin verin. Sadece gönderin sonuçlara bağlı olmayın. Sadece ruhunuzun derinliklerinden akan saf masum sevgi.

Ailemde, şehrimde, ülkemde, iyi ve güzel enerjilerin artmasına ve bu güzel enerjilerden tüm ülkemin huzurla faydalanmasına niyet ediyorum.. Barışın, dostluğun, bolluğun, bereketin yurdumda, kolaylıkla artmasını çoğalmasını seçiyorum.. bunun böyle olabilmesi için Yaratıcı’nın tüm gerekli ayarlamaları bizler için gerçekleştirmesine niyet ediyorum.. şükürler olsun.. Tüm kainatta huzur, mutluluğun, iyi ve güzel olanın, yararlı olanın kolaylıkla çoğalmasına niyet ediyorum.. bu güzel enerjilerden tüm canlıların yararlanmasını seçiyorum.. tüm canılıların içinde var olan iyi ve güzel enerjinin çoğalmasına ve bunu etraflarına sevgi ile yansıtmalarını seçiyorum..


Bu gün, şimdi, niyet çemberinde benimle el ele, yürek yüreğe olan tüm dostlarımın, bu niyeti okuyan tüm çember dostlarımın, arınmasına, temizlenmesine ve pozitif enerji ile dengelenmelerine niyet ediyorum..

Bu niyete katılan tüm çember dostlarımın ve benim hayatımdaki huzurun kolaylıkla artmasını seçiyorum. Bu niyeti okuyan tüm çember dostlarımın ve benim, şimdi ve burada; amaçlarıma ulaşabilmek için en doğru kararları kolaylıkla verebilmemize ve daima soğru seçimler yaparak hedeflerimizin kolaylıkla gerçekleşmesini seçiyorum.. .

Niyet çemberinin bir üyesi olarak, bu çemberdeki dostlarımdan bana hedeflerimin gerçekleşmesi için gelen tüm iyi ve güzel enerjileri, sevgiyle kabul ediyorum.. Niyetimin hepimiz için kolaylıkla, yaşamımda benim ve bütünümün hayrına, hemen şimdi gerçekleşmeye başlamasını seçiyor ve kabul ediyorum..

Şimdi niyetimin gerçekleşmeye başladığını biliyorum ve Yaratıcıya bana verdiği bu bilgi ve güç için şükrediyorum.

Yaratıcının bu niyetimi desteklediğini biliyor ve farkındayım.. bana verdiği bu bilgi ve güç için şükürler olsun.. bunu çoğaltabilmem için yüzlerce dost ile bir araya gelmemi sağlaması kanıtımdır.. Hepimizin şimdi iyileşmeye başladığının farkındayım.. bunu biliyor, izin veriyor, sevgiyle kabul ediyorum..



Şükürler olsun
Şükürler olsun
Şükürler olsun

Niyet çemberinde yer alan tüm dostlarımı sevgiyle onurlandırıyor ve teşekkür ediyorum..

Bir iki dakika gözleriniz kapalı yüreğinizdeki sevgiyi hissedin
Ve hazır olunca gözlerinizi açın..

Niyet çalışmanız bittiğinde günlük yaşamınıza dönebilirsiniz.


Hazırlayan: Ozlem Shamanic Şahin

acemisirine 13-09-2012 02:55 PM

Cevap: Şifa Çemberi 3
 
sükürler olsun..

tesekkürler tüm emekleriniz icin..

güc sevgi baris huzur mutluluk bizden yana..

bolca faydasi dilegi ile

hatiicee 13-09-2012 03:52 PM

Cevap: Şifa Çemberi 3
 
Arkadaşlar Özlem Hanımın geçen hafta yaptırdığı niyet çalışması bu ben tarihi değiştirmeyi unutmuşum okurken tarihi düzeltirseniz sevinirim:)) Çok üzgünüm :((

acemisirine 13-09-2012 04:00 PM

Cevap: Şifa Çemberi 3
 
üzülecek birsey yok, anlasilmiyacak birsey de yok.. senin niyetin ve samimiyetin temiz oldugundan tarih o kadar önem arz etmedi, hepimiz bu gece olacagini bildigimizden icin rahat olsun canim...

gücümüz enerjimiz bol olmasi dilegi ile

hatiicee 19-09-2012 11:01 PM

Cevap: Şifa Çemberi 3
 
Arkadaşlar yarın yani perşembe geecsi saat 23.00 te yine bu çalışmayı yapalım diyorum.Katılmak isteyen var mı??

Senemmms 20-09-2012 12:24 AM

Cevap: Şifa Çemberi 3
 
Beeeen sevincli

arca 20-09-2012 04:07 PM

Cevap: Şifa Çemberi 3
 
Bendee.......

Senemmms 20-09-2012 08:58 PM

Cevap: Şifa Çemberi 3
 
Yapıyomuyuz bu gece??

hatiicee 20-09-2012 09:04 PM

Cevap: Şifa Çemberi 3
 
Yapıyoruz tatlım.Bu çalışmanın gece ya da sabah uyandığımız ilk saatlerde yapılmasının daha uygun olduğunu yazmıştı Özlem Hanım.Saat 23.00 te şimdilik

Sweeet
Senemmms
Arca
hatiicee

Niyet çemberimizin üyeleri:))Vee katılmak isteyen herkese açık çalışmamız:))

sweeet 20-09-2012 09:37 PM

Cevap: Şifa Çemberi 3
 
Yalnız niyet metni çok harika olmuş sevgili shamanic in yüreğine sağlık o iyi ki var.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.