![]() |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) tabi ki Senemmms'ciğim:)..23.00 bana uygun.sweeet hakkariye gidecekti bir süre olmaz sanıyorum. |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Haklısın Froyaa ben unutmuşum Sweeet'in Hakkariye gideceğini:(( Çok iyi oldu atanması:)) Sweeet yoksa o zaman biz onun içinde niyet ederiz:)) Senemmms'ciğim çalışmalarımız niyet eden ve isteyen herkese açık ve bu çalışmaya katılman bizi çok mutlu eder:)) |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) gününü banada haber edin bende katilmak isterim.. |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Bugün akşam 23.00'de yapalım dedik canım:)) |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) gec olmasi gercekten iyi oldu.. bu ara türkiye saati mi?? yoksa türkiye / yada yurtdisi saati fark etmiyor mu? |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Arkadaşlar şuanda çalışmaya katılmak isteyenler Hatiicee Froyaa Senemmms Acemişirine Başka katılmak isteyen var mı?? Çalışmamız: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post830045 |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) katılmak istiyorum ama önce şifa çemberinin ne olduğunu bilmem gerekiyor .. bu da biraz uzun sürer sanırım .. |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Alıntı:
|
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) İl değiştirmem sebebiyle geç oldu ama katılan herkese teşekkür ederim arkadaşlar.Süper bir enerjiydi yüreğinize sağlık:)) |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Kesinlikle çok güzeldi bende teşekkür edeerim :)) |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Bensiz çalışma he işte böyle ben yokken de olun bir arada. Yakında aranızdayım yine hepinizi ayrı özledim beni de unutmadığınız için teşekkürler duygulandım Sevgiler. |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) şu çalışmaya birtürlü denk gelemedim.:( |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Ben de varım haticeeeem :) döndüüüüm. Yok mu arttıran? |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Yarın yine ve yeniden çemberi toplamaya ne dersiniz. Serbest bırakıyorum. Kim nasıl katılmak isterse o şekilde katılsın. Dua ile katılmak isteyen dua ile enerji göndermek isteyen enerjileri ile, imgeleme ile çalışan imgeleme vs. Nasıl isterseniz. Ne dersiniz. Özellikle belli bir sorunu olan ve bu konuda şifalanmak isteyenler de bir kaç cümle ile durumlarını belirtirlerse süper olur. Ya da şu çalışmayı mı yapsak her birlikte bilemedim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...calismasi.html Görüşlerinizi bekliyorum. Ne olursa olsun yarın için bir çalışma yapalım. Şimdi elleri görelim. Kimler yanımızda? |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Ben her türlü "varım" diyorum :) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) iyi olur, isteyen serbest katılıyor da nasıl oluyor, herkes kendisi için mi, yoksa birlikte başkası için mi, perşembeyi cumaya bağlayan gece olması da çok iyi olur, |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) ben de varım 956k |
Cevap: ÇALIŞMA İÇİN ÖN HAZIRLIK Alıntı:
|
Cevap: 1. ÇALIŞMA(TİTREŞİMİ YÜKSELTME) Alıntı:
|
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Alıntı:
Mesela belli konularda yaşadığımız olumsuzlukların sona ermesi için dua edeceğiz. Özel bir durumu olan belirtebilir. Kimse bir şey belirtmezse genel konularda bir metin de hazırlanabilir veya bulunabilir. Özel sona ermesini istediğiniz durumlar varsa şu yakma çalışması da güzel olur. Çemberin sonunda katılan insanların oraa varlığını hissetmek ve bir çember etrafında toplandığımızı imgelemek enerjyi daha da arttırıp çalışmaya son noktayı koyacaktır. Burada bir olmak bir başkasının hayrına vesile olabilmek değerli. Grup çalışmalarını çok seviyorum. İsterseniz Perşembe de yaparız. Benim için perşembe uygun değil ama bir şekilde katılmayta çalışırım. Şimdilik çembere katılanlar: Işıklı yol serpilelif yarimistanbul sweeet Eee başka katılan yok mu? Haydi elleri görelim. :) Teşekkür edenler de mi katılacak? Onlar da bir ses versin. |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Malum bugün dolunay var. Biraz dolunayın enerjisi ile ilgili bilgi paylaşayım dedim. Alıntı:
|
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Geç kaldım mı; ben de katılmak isterim... |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) bende katılmak istiyorum :-) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Herkesn burada mı geç kalmadınız ben kendi adıma sizi de katıcam. Katılanlar: Işıklı yol serpilelif yarimistanbul sweeet katıhal fiziği exilee24 |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Nefes çalışmasını unutmadan başlayalım :) Ben kimin kurtulmak istediğini alışkalık varsa onun için, kimin affetmek isteyip de affedemediği varsa onun için niyet edicem. |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Alıntı:
|
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) ben dilekleri gerçekleşsin. ruh eşlerini bulsunlar ve sonsuza dek birlikte olsunlar niyet ediyorum. Ve bolluk, bereket hayatlarının her alanına dolsun, sevdikleri işleri yapsın ve başarıyı yakalasınlar. |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) İhtiyacınız Olanın,En İhtiyaç Duyduğunuz Anda Karşınıza Çıkmasını Seçiyorum:))) Şifanız Bol, Mucizeleriniz Daim Olsun:))) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) amin arkadaşlar OL sun o halde |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Ya ben niye saati görememişim :( Kaçırdım. Bundan sonrakini 1 gün önceden kararlaştıralım...Hepiniz niyetleri gerçek olsun.... :) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) İyi de zaten biz orada adı yazılan her arkadaş için niyette bulunduk. Yalnız bir sorun var tabi ki. Burada ki isimlerinizi biliyorum. Oysa ismini bildiğim arkadaşlarıma ismiyle dua ettim. Size katıhal fiziği demek zorunda kaldım:)) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Bi dahakine ben de katilabilir miyim? Saatini onceden kararlastiralim sevgili katıhal fiziginin de dedigi gibi :D Annie hall'e gitmesin iyi niyetler bu arada Elif'im ben. Elif'e gelsin :) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Aslında her ayın 13, 14 ve 15 inde 3 gün üst üstede yapabiliriz bence. O zaman şimdiden kayıtlar başlasın :)) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Tamamdir anlastik. Tarihler de akilda kalici hem, maas gunlerim :)) Hayatta unutmam :)) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) iyiymiş, bir taşla bir kaç kuş desenize. :) Darısı başıma |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) arkadaşlar ben de kaçırdım. yani hangi ve saat olacağını farkedememişim oysa yazıyormuş sad456 inşallah bundan sonrakileri kaçırmam. çok teşekkür ederim benim adım da var listede. Allah kabul etsin dualarınız..Allah hepimizin yardımcısı olsun. bu arada benim adım Serpil, Elif kızımın adı... |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Bahaneyle sizleri tanımış olduk. Serpiller genelde sarışın olur sen de öyle misin? Eliflerse esmer:) Bu benim tespitim bağlayıcılığı yok yani:) |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) İsimler sorun değil takma isimle de olur böyle çalışmalar.Biz ismini okuduklarımız katılmamış olsalar bile onlara fayda eder. Telafi etmek isteyenler o saatte okuyormuş gibi niyet edip eksiğini tamamlayabilir. En azından baştan niyet edip de katılamayanlar. her ayın 14-15-16 sı olur. Giderek büyüyen bir enerji ve üçüncü gün vurucu darbe şeklinde bir imaji,nasyon canlandı gözümde. Benim imgemde bu çemberin rengi hem mavi ve beyaz ışıklarla dolu. Hepinizin niyetleri ve enerjileri çok güzel. Teşekkürler. Başlığı da yeniden güncelliyorum. Farklı konularla ilgili özel çalışmalar da yapabiliriz. Fikirlerinize açığım, bekliyorum. |
Cevap: Şifa Çemberi IV. Çalışma (Yeni!) (27.03.113, 23:00) Sweeet ayın 14 ü dolunay değil mi? Böyle olunca 13, 14, 15 gibi geliyor bana tabi ısrarcı değilim. Yanılıyor da olabilirim. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 PM. |