![]() |
Cevap: Şifa Çemberi I. Çalışma gerçekten enerjiyle sarıldığmı , aktığımı hissettiğimde.. yaşamda duruşum değişiyor sanki.. ben isterim elbette yine tekrarlamayı.. olumlamalar da çok güzeldi.. ancak o güne dek.. kendim de birkaç küçücük..olumlama eklerim :) sevgi,yle kalalım hep... |
Cevap: Şifa Çemberi I. Çalışma Olumlamalarını bekliyoruz cansuyu'm fikirlere ve eleştirilere açık olalım istiyorum ki en iyi çalışmayı içimize ne sinenini bulabilelim. :) Eeee yarın çalışmayı terkar etmeye ne dersiniz? Saat sınırlaması koymadan yapmak isteyen herkes uyanır uyanmaz yapabilir çalışmayı. Katılanlar da burada katılacağını belirtirse daha güzel olur. 17 Ağustos Cuma yine 10:30 diyelim ortalama. Yetişemeyen yetiştiği saatte yapsın. Bir de ses versin burada. :) |
Cevap: Şifa Çemberi I. Çalışma herkes aklına gelen bir olumlama ekleyebilir mi :) |
Cevap: Şifa Çemberi I. Çalışma zihnim bedenim ve ruhumla içsel dünyamla uyumlu olmayı seçiyorum.. bugünün ve her yeni günün ..özgürleşmek adına istekli olacağım taze esneklikler getirdiğini kabul ediyorum |
Cevap: Şifa Çemberi I. Çalışma (TEKRAR) (17.08.12, 10:30) (1. Sayfa'da) Sevgiyle ekliyorum çalışmaya. :)) |
Cevap: Şifa Çemberi I. Çalışma (TEKRAR) (17.08.12, 10:30) (1. Sayfa'da) Sabaha yetişemesem de şu dakika itibarı ile çalışmayı tamamlamış ve siz güzel insanlar için enerji göndermiş bulunmaktayım.Umarım hepimizin de niyetleri gerçek olur:) |
Cevap: Şifa Çemberi I. Çalışma (TEKRAR) (17.08.12, 10:30) (1. Sayfa'da) Yeni çalışma yapalım mı arkadaşlar? Kimler katılıyor? Yeni gün ve tarih belirleyelim. Son paylaştığım olumlamalar epey hoşuma gitti. Her konuda olumlama var 111 olumlama işte burada ne dersiniz? http://www.hayatimdegisti.com/forum/828552-post3.html Mesela yarın yine 10:30'ta :)) |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (YENİ) (24.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) interneti komşudan kullandığım için nete girdiğim saatler belli olmuyor eve gidince artık güzel olurdu . tüh be . |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (YENİ) (24.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) Olsun bumbada'cım sen hangi saatte yapabilirsen yap saate uyabilenler de uymaya çalışır. Önemli olan bir araya gelerek niyetlerimizi daha kuvvetli dile getirmek. Tabi yeni katılacak arkadaşlar ilk sayfadaki bilgileri ve çalışmaya hazırlık yazısını okumayı da ihmal etmesin. Sevgiler. |
Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (YENİ) (24.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da) sweeet'im olumlamalar süper yarın mutlaka yapalım bu çalışmayı:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM. |