![]() |
Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30) Yarın veya cuma yapalım. |
Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30) Alıntı:
ben varım ne zaman olursa..... |
Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30) Bugün yapıyorum. Kimler bizimle? |
Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30) Alıntı:
ben varım arkadaşlarıma söylesem burda üye olmayan olur mu bir de saat kaçta |
Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30) Bugünkü çalışmaya ben de katılacağım. Şimdiden şifa olsun!.. |
Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30) Saat: 23:30'da |
Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30) Arkadaşlar ben bugün 23:30'da çalışmaya başlıyorum. Bugün Şifa Çemberine katılan, katılmak isteyen, ihtiyacı olan herkese Kundalini Reiki enerjisi gönderiyorum. Herkesin en yüksek hayrına olsun. |
Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30) Arkadaşlarım ebru Songül baturalp Kadriye gaye ezgi gökmen de katılacak onlarada niyet eder misiniz |
Cevap: 1. ÇALIŞMA(TİTREŞİMİ YÜKSELTME) Alıntı:
5 DAKİKALIK NEFES MEDİTASYONUNU YAPTIKTAN SONRA GÖZLERİMİZ AÇIK YÜKSEK SESLE AŞAĞIDAKİ OLUMLAMALARI HER BÖLÜMÜ 3 KEZ TEKRARLIYORUZ. YİNE İSTEĞİNİZE BAĞLI BİR MEDİTASYON MÜZİĞİ KULLANABİLİRİZ. • Zihnimin sessizleşmesine ve huzurlu hale gelmesine izin veriyorum. Şimdi huzur içindeyim. Nefes alırken, ışığı içeri soluyorum. Nefes verdikçe içimdeki ışık olmayan her şeyi salıyorum. • Duygularım sessizleşiyor ve sakinleşiyor. Bedenim gevşemiş durumda. Bedenimi taramak, duruşumu ayarlamak ve bedenim rahat bir pozisyona getirmek için bir dakika ayırıyorum. • Başkalarına verdiğim ve başkalarından aldığım tüm sevgiyi onaylıyorum. • İçimde hala tekamül etmekte olan şüphelerim, korkularım, hatalarım, tavırlarım ve davranışlarım için kendimi affediyorum. • Kendimi ve başkalarını nasıl seveceğim konusunda bildiğimin en iyisini yapan, sevgi dolu bir varlığım. • Duygularımı seviyorum ve kabul ediyorum. İstediğim kadar gelişmemiş duygulara sahip olduğum için kendimi affediyorum. Onları kucakladıkça ve deneyimledikçe, değişmek için özgür oluyorlar. • Düşüncelerimi seviyorum ve kabul ediyorum. Negatif bir düşünce deneyimlediğimde, onu, henüz daha iyisini bilmeyen bir çocuk gibi seviyorum. Bir pozitif düşüncenin binlerce negatifi erteleyebileceğini bilerek, ona bir pozitif düşünce ekliyorum. • Kalbimi ışıktan bir yıldız olarak hayal ediyorum. Bedenimdeki her hücreye sevgi yayıyor. • Bugün yapabileceğim, kendim için sevgi dolu ve yetiştirici bir şeyi düşünüyorum ve onu yapıyorum. • Bugün yapabileceğim, bir başkası için sevgi dolu ve yetiştirici bir şeyi düşünüyorum ve onu yapıyorum. • Bugün nezaket içinde davranıyorum. İnsanlara gülümsüyorum ve iyi niyet yayıyorum. • Kalbimi parıldayan bir yıldız gibi resmediyorum, sevginin benden yayılmasına ve nezaketimle beraber başkalarını yükseltmesine ve yetiştirmesine izin veriyorum. • Şimdi zihnime gelen birkaç kişiye sevgi göndermek için bir dakika ayırarak bitiriyorum. • Başkalarını sevdikçe titreşimim yükseliyor. -alıntı- Hasan Yalkın İçsel Aydınlanma Biz'den gelenler; * Zihnim bedenim ve ruhumla içsel dünyamla uyumlu olmayı seçiyorum.. * Bugünün ve her yeni günün özgürleşmek adına istekli olacağım taze esneklikler getirdiğini kabul ediyorum. (Cansuyu) |
Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30) Şifa oldu çok güzeldi ben ve arkadaşlarım teşekkür ederiz sweet ve kozmodans |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM. |