![]() |
Bu bir kültür sorunu benle ilgili olan... Selam arkadaşlar size birşey söyliycem, benim hayatımda bir sorun var bu dha çok çevrem ve bilinçaltımla ilgili. Ailem akrabalar falan açıkcası tam modern değillerdi yani bende çocukluktan beri o düşünceyle yetiştim tabi, ben öyle düşünmüyorum ama etkileri oluyor. Mesela karşı cinsle pek rahat olamıyorum, erkeklerle arkadaşlıkta... Hatta yolda yürürken bile biraz çekiniyorum yanımdan geçince, size tuhaf gelebilir bencede tuhaf amaböyle birşey var neyazıkki bende. :( Nasıl geçirebilirim, böyle olmak istemiyorum?.. |
Cevap: Bu bir kültür sorunu benle ilgili olan... arkadaşlar lütfen bana yardım edin... :( |
Cevap: Bu bir kültür sorunu benle ilgili olan... Merhaba öncelikleee :))) Ben sana sosyallik artırıcı ve topluluk önünde konuşma telkinlerini tavsiye ediyorum. Günde 5-6 saat dinleyebilirsen çok hızlı etkili oluyor. Bu çok yaygın bir sorun dert etme olur mu çok çabuk üstesinden geleceğine inanıyorumm :)) Sevgiler... |
Cevap: Bu bir kültür sorunu benle ilgili olan... Çok teşekkür ederim arkadaşım telkinleri hemen dinleyeceğim.. :) sevgiler... :) |
Cevap: Bu bir kültür sorunu benle ilgili olan... telkinleri dinlemek gerçekten çok yararına olacak ama kişisel gelişim kitapları da okursan çok muhteşem bi insan olacağına inanıyorum :)) |
Cevap: Bu bir kültür sorunu benle ilgili olan... Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 PM. |