Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   dularınıza ihtiyacım var... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616255)

yeni bir hayat 07-02-2011 11:49 AM

Cevap: dularınıza ihtiyacım var...

Çok üzüldüm,ne diyeceğimi bilemedim ben de..sad456
Allah Ecrin'in anneciğine ve tüm sevenlerine sabırlar versin.Sizi ruhani alemde karşılayacak olan bir meleğiniz var artık..Hepimizin başı sağolsun..

gnr 07-02-2011 03:51 PM

başınız sağolsun..Allah rahmet eylesinnn :((

Işıldayan Safir 07-02-2011 06:12 PM

Alıntı:

blbck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789437)
ECRİN 05/02/2011 DE SONSUZLUĞA GÖÇ ETTİ...
MELEĞİM ARTIK BU DÜNYADA DEĞİL.

Çok şaşkınım Kader hanım. Çok üzüldüm. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Allah rahmet eylesin minik meleğe... Anne-babasına, size, tüm sevenlerine Allah'tan sabır diliyorum... ağla2

KusadasiComputer 07-02-2011 06:48 PM

Allah Ruhunu şaad etsin. Allah rahme eylesin. yakınlarına sabır versin

blbck 08-02-2011 08:03 AM

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.
BÖYLE KÖTÜ HABER VERECEĞİME HİÇ İHTİMAL VERMEZDİM. HEP MELEĞİMİN İYİLEŞECEĞİNE İNANDIM AMA RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRDÜ.HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ANDA KÜÇÜK PRENSESİM GÖÇ ETTİ BU DİYARLARDAN.
ACIMIZ O KADAR BÜYÜK Kİ..HER YENİ GÜNE UYANDIĞIMDA TEYZESİ BİLE OLSAM İÇİMİN NE KADAR DA ÇOK YANDIĞINI BİRAZ DAHA FARKEDİYORUM.BEN BÖYLEYKEN KİM BİLİR KARDEŞİMİN YÜREĞİNDE Kİ ACI NE DAYANILMAZ..
RABBİMDEN SABIR DİLEMEKTEN BAŞKA YAPILABİLCEK BİRŞEY KALMADI.

bluegirlx 08-02-2011 09:03 PM

ben çok üzüldümm...ne kadar üzüldüm anlatamam..şimdi öğrendim..bir bebek geldiği yeri unutamadı geri döndü..döndü dee...onu özleyenlere Allah sabır versin..biz onu tanıyorduk..ona dua ettik..artık oda bizi tanıyor..ağla2

mavimim 09-02-2011 09:54 AM

Allah rahmet eylesin ...Geride kalanlara sabir versin...Uzgunuz

Alexandra 09-02-2011 11:28 AM

Şimdi duydum, inanın çok üzüldüm. Hatta yanlış anlamış olma ihtimalime karşın tekrar tekrar okudum. Eminim hiç kolay değil siz ebeveynleri için, allah hepinize sabır versin, güç kuvvet versin, sağlık sıhhat ve dayanma gücü versin. Birbirinize destek olmaktan başka elden ne gelir. Meleğimizin daha fazla acı çekmemesi için tanrının yanına aldığını, onun her şeyi hepimizden iyi bildiği gerçeğine sığınıyorum. Sayenizde bizim de yüreğimizde yer edinen Ecrin'e dualarımı gönderiyorum.

MarEspEraNZa 14-02-2011 12:37 AM

erken bir göç neticesinde Allah tan sabrınız bol olsun

pztf_life 14-02-2011 03:13 PM

şimdi gördüm ve hiçbir şey düşünemeden gözümden yaşlar döküldü hiç tanımadağım, tanıyamadığım Ecrin'e, Allah annesine, babasına ve tüm ailesine sabırlar versin... misafiri olduğumuz şu dünyada kaldığı sürede bize birlik olmayı hep birlikte dua edebilmeyi öğretti onu çok seviyorum hoşçakal Ecrin....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 AM.