Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   İçimde adlandıramadığım bir duygu var yardım edin beraber adını koyalım.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464003)

ciddi123 01-03-2010 11:34 PM

İçimde adlandıramadığım bir duygu var yardım edin beraber adını koyalım..

şimdiden yrdm için saolun çok hassas birisiyim belli etmem ama en küçük şeylerden bile maksimum etkilenirim bugün pür heves okulda bi yarışmaya katıldım ve kazandım. müthiş bi sevinç yarattı bende hemen bu sevinci yaşamalıyım diye düşündüm ve çevremdekilerle paylaşmaya koştum gerçekten keskin bir mutluluk hissediyordum ama ben coşkulu anlatırken birileri hiç sevmem böyle insanları en nefret ettiğim şeydir öyle övünür gibi dedi diğer birkeç kişi de ewt aynen diye ona katıldı ve benim içimdeki o keskin mutluluk bir anda dondu katılaştı ve tuhaf bir şeye dönüştü pişmanlık gibi utanç gibi. hiç abartmıyorum sanki dokunabileceğim kadar yoğunlaştı ve içimde ağırlığını hissediyorum resmen hani soğuk bir su içersiniz de içinizde o soğukluk kalır ya benim de öyle oldu ama bu acıyla sarmalanmış bi soğukluk. çok garip. daha önce hiç böyle hissetmemiştim. ağlayamıyorum da nedense. sizden yardım istediğim şey bu kötü enerjiyi nasıl atabilirim nasıl rahatlayabilirim bu kadar saçma bir şeyde bile nasıl bir anda çökebiliyorum en çok ona anlam veremiyorum bu arada biraz gencim=) -lise-

kinetix 01-03-2010 11:49 PM

Cevap: İçimde adlandıramadığım bir duygu var yardım edin beraber adını koyalım..

Başkalarının kıskançlıkları fren gibidir, başarıyı böyle durdurabilirler malesef. Kıskançlık enerjilerinden mümkün olduğunca uzak durmalı ve bunun için de başarıyı, mutluluğu yakaladığınızda mütevazi olabilmeli. Sağlıcakla..

bluegirlx 02-03-2010 12:03 AM

Cevap: İçimde adlandıramadığım bir duygu var yardım edin beraber adını koyalım..

bende başına takıldım ..kıskançlıkk gerçekten sakınılması gereken bir durumdur kendimiz korumalıyız.ama onay alma isteği daha büyük bir sorundur. biz anlatırız ve onay almak teşekkür edilmek tebrik edilmek isteriz.ama önce kendimizi tebrik edip kendimize teşekkür etmeliyiz hatta bunu çok başarılı çok iyi bir şekilde yaparsak kendimizi onaylarsak başkalarının onayına ihtiyaç duymayız bir müdddet sonra..kendi değerini anlayanların yanında ölçebilirsin litreyle elma tartılmaz değil mi :)

ciddi123 03-03-2010 06:20 PM

saolun=)

hlyyy 07-08-2011 07:02 PM

bnce çoğu başarılarını insanlar kendine saklamalı, ben çok sonradan anlayabildim bunu, ilk başlarda zor oluyo ama sonra alışıyosun.. ama ailene başarını paylaşman güzel olur :))
ayrıca o sana kendini övüyo diyen insanlar, sen ilk önce kendi içine bak hakkaten öyle bi insan mısın diye, hayır değilim diyorsan. bi daha o kişilerle konuşma :))

merhaba55 07-08-2011 07:21 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587190)
bende başına takıldım ..kıskançlıkk gerçekten sakınılması gereken bir durumdur kendimiz korumalıyız.ama onay alma isteği daha büyük bir sorundur. biz anlatırız ve onay almak teşekkür edilmek tebrik edilmek isteriz.ama önce kendimizi tebrik edip kendimize teşekkür etmeliyiz hatta bunu çok başarılı çok iyi bir şekilde yaparsak kendimizi onaylarsak başkalarının onayına ihtiyaç duymayız bir müdddet sonra..kendi değerini anlayanların yanında ölçebilirsin litreyle elma tartılmaz değil mi :)

kiskanclik pek yasadigim bir duygu degil ama onaylanma istegi hirslarimi hayallerimi beni benden aldi zamaninda cok sukur gecmiste kaldi.insanlarin sorunlari cok benziyor birbirine

lupita 07-08-2011 07:33 PM

canım onlar seni kıskanmış eminim senin yerinde olmayı çok isterlerdi önemsememelisin,biliyorum zor olduğunu. ama bir söz vardı bazen kendimiz bile dilimize sahip olamıyorken, başkalarının söylediklerini önemsememek gerekiyor şeklinde bişeydi bence çok doğru.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 AM.