![]() |
yardımınıza ihtiyacım var , iyi dileklere inanmaya , birlikten güç alamya:( agl34 dostlar merhaba ben pisi. yaklaşık 6 8 aydır aranızdayım. her zaman okuyor ama bazen sessiz kalamyı yeğlioyrum. bu iş yerinde nete girememem ve akşamda aşmam gerken sınavlara zamanı yönlendirmem gerektiğinden... bir dostumun tavsieysi iel tenıştım sizlerle. sınav heyacanı mp3 lerini öenrdim bende hep cevreme.. ehr büyük sınavımda mülakatımda onalr oldu yanımda.bu hafta çok önemli bir sınava girdim. inanın sınava girmeden önce dua ettim , yalvardım tanrım dedim bana şu şu doğrualrı yapmamaa olanak sağlar bana buranın kapıalrın açarsan bende benim gibi zorluk içinde kıvarana tırnakalrı ile kazıyan kim varsa yemi,n ediyorum ayrdım edicem buraya gelmesini sağlıycam.. ve sınanvdan çıktım sorulara baktım ben geçen yılın iki katı doğru yapmıştım kazanmaya yaklaşmıstım hemde tam beklediğim yalvardığım sayıdaki doğrular....ne bir eksik ne bir fazla... ama bu kez bir çok kişniii geçmiş. hesaplattım 69 da kaldım... benim 70 i geçmem gerekli. bişr daha giremiyorum. son hakkım... nolur dostlar nolurrr.. hayal abla nolurr.. burtda bir kaç dost için yaptığınız güç birliğine şahit oldum. nolur benim içnde yürekleri birleştirelim. iyi dilekelri bileştirelim. benim neredeyse 2 3 haftam bar. açıklanıcak...nolur benim içinde sevgimizi burada birleşit,relim.... partysmiley sevgiler pisi..:( |
Ynt: yardımınıza ihtiyacım var , iyi dileklere inanmaya , birlikten güç alamya:( 88a bu arada sanırım ne istediğim çok açık olmamış.konuşalım kararlaştıralım .. reiiki matrix ne gelirse elinizden:((tüm i,yi dileklerinize muhtacım benimkielr yetmiyor ,, kaybolup gitmek istemiyorum:( |
Ynt: yardımınıza ihtiyacım var , iyi dileklere inanmaya , birlikten güç alamya:( Alıntı:
|
Ynt: yardımınıza ihtiyacım var , iyi dileklere inanmaya , birlikten güç alamya:( canımcım sitedeki arkadaşlarla beraber sana yardım ederiz. ama tam olarak istediğin nedir. |
Ynt: yardımınıza ihtiyacım var , iyi dileklere inanmaya , birlikten güç alamya:( mlk34 Sevgili Güneş Burada bir arkadaşıma reiki yaparak matrix yaparak yardımcı olmuştunuz.Ve ihtiyaç duyduğu yardımı ve inancı sizlerle başarmıştı.İlk defa şimdi ben diliyorum.Buna ihtiyacım var.Bundan önce hep evet olacak dediklerim inanarak olumlu düşünerek gerçekleşti.çok büyük sürprizler yaşattı.Ama bu benim gücümü aşıyor.O kadar yılgınım ki gücüm yetmiyor. ----------------------------------------- Tamamı büyük harf yazıldığı için tarafımdan değiştirilmiştir. |
Ynt: yardımınıza ihtiyacım var , iyi dileklere inanmaya , birlikten güç alamya:( pisicim dayanışma hattına yaz daha çok görürler. |
Ynt: yardımınıza ihtiyacım var , iyi dileklere inanmaya , birlikten güç alamya:( sevgili dostlar bu 70min altında kalanalrın da çağrılabildiği bir sınav değil. ilk 180 e girmem gerekli. sanırım ben 185. 184 . falan olabileceğim. şöyleki standart sapma denen şey var ya o beni 179. yapabilir. yada 181... inanın 29 yaşındayım ve ösym e bir kere bile lehime sapmadı...kimse tutmadı elmiden , taş koydualr hep.. iş yuerim öyle kötü koşullardaki soğuktan hastlandım sınava girmeden önce.. herkes kütüphaneler kapanmış çalışırken ben yüksek lisans derslerime yada anneciğim hastanedeyken izin alabilip onu doktora götürmeye gidemedim...çırpındım denedim , buakdr başarabildim...geçen yılın iki katı doğru yaptım ama oracıkta kaldım. ah ah bi amtematık sorusu atardı beni önlere inanın oa agl34kdar kenardayım..:(( napıyım ne edebilirim:( |
Ynt: yardımınıza ihtiyacım var , iyi dileklere inanmaya , birlikten güç alamya:( dostlar bugün bana bi uyarı msjı geldi. imla kurallarına biraz uymadığım için.özür dielrim.. dün öyle kötü bir anımda yazdımki...kusura bakmayın yollamışım öyle:( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:26 PM. |