\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=231)
-   -   dalgalanma ne zaman biticek:(((( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=625497)

nessss 19-12-2015 11:16 AM

dalgalanma ne zaman biticek:((((
 
Cekirdek inanc telkinlerimi dinliyorum 10 gun dinleyip 3 gun ara veriyorum suanda 3. 10gunun 2.gunundeyim ilk on gun dalgalanma eskisinden daha kotu olma ofke patlamalari kavgalar kisacasi olumsuzluklarla gecti hayatimda tam olarak deprem etkisi yaratti diyebilirim ancak 3 gunluk arada inanilmaz mutluydum sanki o on gunu yasayan ben degildim tam anlamiyla kendimdim rahat huzurlu mutluydum 2. On gunde tekrar sinir halleri basladi eski mutsuz halime geri donmustum 3 gunluk arada yine inanilmaz degisimler yasadim sanki sihirli degnek dokunmuscasina mutluydum insanlarin arasinda oldukca rahat tavirlar sergiliyordum esimde bende muthia degisimler oldugumu soyledi bu beni dahada mutlu etti hatta bana hayata bakis acimin tamamen degistini bile soyledi ama simdi ara bitti ve yine buyu bozuldu bu hep boyle mi devam edicek telkinleri dinledigim surece hep dalgalanmami yasicam

KıpçakBeyi 23-12-2015 12:52 PM

Cevap: dalgalanma ne zaman biticek:((((
 
Çok ciddi dirençler olabiliyor.Ben arkada ki sesleri duymazdan evvel bana ninni gelip mışıl mışıl uyuyordum.Sonra arka fonu duymaya başlayınca neredeyse içim dışıma çıktı.Bütün bilinçaltım rüyalarıma girdi o gece kaç kere uyandım hatırlamıyorum.Yazılar , sayılar sabah çantama kalemimi yerleştirmem.Sabah uyandığımda kafam kalkmıyordu.

Uyanamayıp geç kalıyordum hatta hafiften depresif hale bile geldim.Yaptığım hiç bir şeyden zevk almadığım zamanlar oldu.Her şey yavan kuru ekmek tadı verir ya.Ben bunu doğadan relax passiflora kantaron çayı ile çözdüm.Reklam gibi oldu ama kantaron çayı olarak onu bulmuştum hem uykuya dalma problemini hemde üzerinde ki gerginliği alıyor.

nessss 23-12-2015 07:10 PM

Cevap: dalgalanma ne zaman biticek:((((
 
Tesekkur ederim cevabiniz icin dalgalanmalar beni umutsuzluga itiyor degisime olan inancimi kaybediyorum bitki caylarina gelince ise bi bebegim var onu emzirdigm surece icemem

KıpçakBeyi 24-12-2015 08:57 AM

Cevap: dalgalanma ne zaman biticek:((((
 
Bitki çaylarını biz zararsız olarak biliyoruz ama siz sütünüzden dolayı korkuyorsunuz.Bu konuda yorum yapamam.Sadece acil şifalar dileyebilirim.

Bahsettiğiniz etkiyi bende biliyorum artık uygun bir zaman sonra tekrar başlarsınız.Genelde bu etki belirli bir müddet sonra azalıyor.Bir süre daha deneyebilirsiniz.

Bu arada şükretmenin stres ve gerginlik üzerine ciddi bir etkisi varmış.Her şeye Elhamdülillah demenin insanı rahatlatan bir etkisi var.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.