![]() |
Dalgalanma Hissi Yani telkin sayısını 3 emi indireyim?Ne kadar zaman sonra telkinleri geri yükleyeyim? |
Dalgalanma Hissi 1-2 gün boyunca bu şekilde dinleyin...Diğer 14 telkinden bazilarini sürekli dinlemek yerine günde bir kaç kez tekrar edebilirsiniz...Bunun için dinlediğiniz 14 telkinin listesini mail atarsınız bana ona göre karar veririz. |
Dalgalanma Hissi Atakan Bey: Dalgalandım ve duruldum. Tabiki sizin dediğinizi yaparak.sitedeki arkadaşlara tavsiyem.Kendinizdeki değişiklikleri negatif veya pozitif.Atakan beyle paylaşın.Dediklerini yapın.Kafanıza göre hareket ederseniz kafanız karışır.Yeterince verim alamazsınız.zaten atakan bey her üyeyle yeterince bıkmadan usanmadan ilgileniyor........... |
Ynt: Dalgalanma Hissi herkese merhaba!!ben sitenizi yeni keşfedenlerdendenim henüz bi hafta oldu çok yeniyim yanii,tesadüfen buldum sitenizi daha önce keşfedemediğim içinde çok üzgünüm açıkçası sad456 ..önceliklee atakan bey sizi tebrik etmek istiorum dikkat ediorum herkesin sorularını uzun uzun cevaplandırıyosunuz,ayrıntılı bilgi veriyosunuz,gerçekten çok takdirle, hayranlıkla takip ediorum sizi..bu arada sitedeki üyelerinde böölesine paylaşımcı olması çok hoşuma gitti hepinizi alkışlamak geldi içimden 25889 Ben mp3leri indirdim bi haftadır dinlemeye çalışıorum bi kaç gündür gerçekten çok ii hissediodum kendimi ama dün tekrar tüm kötü anıların,kurtulduğumu sandığım kötü düşüncelerin etrafımı sarmaya başladığını hissettim,ve başaramayacağımı düşünmeye başladım ve maalesef gene ağlayarak uykuya daldım..tekrar başa döndüğümü düşünmeye başlamıştım,ama bugün siteye girip bu tür dalgalanmaların normal olduunu okuyunca o kadar rahatladım ki..demek herkes bööle dönemlerden geçiomuş..ee sonuç olarak vazgeçmiorum telkinleri dinlemekten ve olumlu düşünmekten thumbsanim.. herkese sevgiler... |
Ynt: Dalgalanma Hissi dalgalanma arasıra benimde karşılaştığım bir durum..konuyla ilgili yazan arkadaşlara teşekkürler..en azından normal bir durum olduğunu anladım. |
Ynt: Dalgalanma Hissi mrb atakan bey bende bu aralar kendimi cok kötü hissediyorum.ve bu dalgalanma diye düsünüyorum.benim listemde ego,kendine güven,sucluluk ve depresyon dünde kaldi var.ben kendimi kötü hissetigim halde suclulugu cikartmadim.yine faydasini görürmüyüm.yani suclulugu cikartmassam bu duygu zamanla yinede düzelirmi. tesekürler |
Ynt: Dalgalanma Hissi ilk dinlemeye basliyali o neydi oyle napicagimi bilmiyodum kafam uyusmus gibiydi dunk56 dedimki bu telkinler beni uyusturdu bisey dusunemiyorum dorusu korktum bi ara duraklama oldu daha sonra benim dusunmek istedigim kotu seylermis bisi beni engelliyormus meyersem olumsuz seyler dusunmek istiyomusum bunu farkettim simdi kotu birsey dusunecek olsam biri sanki beni baska seye yonlendiriyor icimden diyorumki alla allah cekil git basimdan hayret bana kotu biseyde dusundurtmuyorlar gercekten cok etkili art56art56 simdi cok iyiyim herkese tavsiye ederim |
Ynt: Dalgalanma Hissi Merhaba, Bu gün 5. günüm.. dünden beri gel-gitler olmaya başladı.. Dalgalanma diye tabir ettiğiniz şey bu olsa gerek.. Düne kadar ne güzel bende yan etki yaratmadı bu telkinler diyordum... Bir iyi bir kötü hissediyorum kendimi...Sıkıntı basıyor arada sırada.. Telkinlerin etkisi mi yoksa dün doktorumdan kötü bir hastalığın başlangıcında olabileceğim haberini aldım... Henüz kesin değil, cuma günü sonuçlar belli olacak..belkide ondan dolayıdır...Bir yanım hayır ben sağlıklıyım diyor... Bir yanım ya sonuçlar kötü çıkarsa olasılğını da unutma diyor... Neyse... Görelim mevlam neyler...neylerse güzel eyler ... |
Ynt: Dalgalanma Hissi Merhaba, bugün 3. günüm ilk 2 gün inanılmazdı benim için sanki sihirli bir değnek dokunmuş gibiydim ama bugün neden bilmiyorum sanki etkisi geçti sihirin. Forumdan okuduklarıma göre suçluluk mp3 ünü çıkardım koruma kalkanını ilave ettim günde yaklaşık 8-9 saat gündüzleri dinleyebiliyorum akşamda fırsat buldukça içeriklerini okuyorum. Denildiği gibi bunun geçici olduğunu düşünüyorum. |
Ynt: Dalgalanma Hissi merhaba angel2030, İlk bir hafta sadece suçluluk ve ego güçlendirici dinlemek gerekiyor. Sonra yanına diğerlerinden ekliyoruz. Tekrar koruma kalkanı yerine suçluluğu eklemen doğru olacaktır. sevgiler... |
Ynt: Dalgalanma Hissi ATAKAN bey ben telkinleri yaklasik 2 aydir her gün en az 6 saat dinliyorum,ama son bir haftadir kendimi kötü hissediyorum ama yinede ben inatla ayni telkinleri degistirmeden dinliyorum,kendine güven ego,kendine güven,sucluluk duyguulari ve toplulk karsisinda konusma 12 telkini düzenli dinliyorum,nasil anlatsam kendimi cok huzursuz hissediyorum oysa 1 hafta önceye kadar cok huzurlu rahat ve mutluydum,bu durumda ne yapmam lazimm yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekkürler |
Ynt: Dalgalanma Hissi Suçluluk telkinini listenizden cikartabilir ve listenizde ki telkin adedini azaltabirsiniz... Özellikle ego kendine güven gibi telkinlere ağirlik veriniz... |
Ynt: Dalgalanma Hissi hmm tamam öyle yapicam hemen.bi soru daha peki ne kadar süre sonra suclulugu tekrar listeme alabilirim |
Ynt: Dalgalanma Hissi Suçluluk duygularınızdan kurtulduğunuzu hissediyorsaniz arada bir tekrar olsun diye dinlemeniz yeterli.. Sürekli listenizde bulundurmayabilirsiniz... |
Ynt: Dalgalanma Hissi cok tesekkürler atakan beyyy iyiki varsinizz 25889 |
Ynt: Dalgalanma Hissi Merhaba, Ben yaklaşık 10 gündür ego ve suçlulukla başladım ve sonra isme özel telkinlere başladım. Aynen anlattığınız gibi, son 3 gündür rüyalarımda eskiden beri korktuğum hırsızlar, kötü adamlar vs. görüyorum. malesef sonra korkuyorum ve uykum kaçıyor. sabahları bu uykusuzluğa ve rahatsızlığa rağmen yine mutlu ve zinde kalkıyorum. uzun zamandır bu tür rüyalar görmediğim için telkinleri dinledikten sonra temizlendiğimi düşünüyorum. tabi umarım uzun sürmez, yine de pek hoş değil.. |
Ynt: Dalgalanma Hissi dalgalanma hissi telkinlere bağlı olarak meydana gelir telkinler beynimizin normal isteklerini baskılayarak telkin içeriğini beynimize empoze ederler bu yüzden beynimizde bir çatışma meydana gelir ancak beynimiz çabuk teslim olur normalde beynimiz bi komuta çabuk boyun eğmez ancak telkinler beynimizin tam algıladığı frekansta yapıldığından boyun eğmek zrunda kalır bu durum en fazla 2 hafta sürer dalgalanma hissi yada spirütim hissi kesinlikle astral seyahat flan alakalı değildir |
Ynt: Dalgalanma Hissi merhaba ATAKAN BEY, sitenizde bu ikinci gunum, dunden beri mesajlari sizin soylediginiz sirada dinliyorum; yani ego guclendirici ve sucluluk, gerci bir gun once dinlemeye baslamistim karisik olarak. ama duzenli olarak bu son iki gundur dinliyorum, soylemek istedigim sadece bu iki gundur ben depresif, uzgun bir durumdayim, halsizim, hicbirsey yapamiyorum, surekli aglama istegi var ve sanki bir karanlik kuyuya cekiliyor gibi hissediyorum, kendimi cok yalniz, anlamsiz hissediyorum, konusmak istemiyorum, iki gunde bunlari yasamak hosuma gitmedi, ne yapmayalim? beni daha neseli, umutlu yapacak bir seye ihtiyac duyuyorum. kaslarimda agrilar var, ama basim hic agrimadi, midem bulanmadi veya hafifleme hissi olmadi. su icme istegi var, tv izlemek istemiyorum. su anda sadece korkuyorum. acaba zihnim baska bir sekilde mi tepki veriyor?bunun bana zarari var mi? bana yardimci olursaniz sevinirim. sevgiler. |
Ynt: Dalgalanma Hissi Listenizde ki suçluluk duyguları telkinine ara verip kendine güven telkinini ekleyebilirsiniz... Senelerin birikimi olan suçluluk duygularindan kurtulurken bu tür tepkiler vermeniz çok normal... Telkinlerin herhangi bir zarari yoktur.Dilerseniz dinlemeyi birakir yine eski halinize donersiniz....Bu konuda bir endiseniz olmasin... |
Ynt: Dalgalanma Hissi Merhaba Atakan Bey, Beni hemen yanitlamaniz kadar ince bir davranis gosterdiginiz icin cok tesekkur ederim, dediginiz gibi yapip kendine guveni dinlemeye basliyorum, bendeki degisimleri paylasabilecegimi gormek cok guzel, tekrar tesekkur ederim. sevgiler. |
Ynt: Dalgalanma Hissi Merhaba Atakan Bey, Son iki gundur kendimi daha iyi hissettigimi soyleyebilirim, en azindan aglamadim ya da karanliklara cekilmedim; sadece ilginc bir sey yasadim dun gece ; butun telkinler kafamin icinde donup durdular, bilmiyorum telkinleri kim okuyor muzik arkasindan, benim duyduklarim erkek sesiydi ve bu boyle surdu gitti, ben telkinlerin metinlerini okudum ama simdiye kadar muziklerde kimsenin sesini duymadigim icin bunlari ruyamda okunurken duymak cok farkli bir deneyimdi. Isin asli su ki bu telkinlere ihtiyacim var, bazen korkularim da oluyor ama diger uyelerin yasadiklarini da okuyorum, tabii herkesin ayni seyleri ayni derecede yasadigi soylenemez ama yine de iste bir sekilde ortak noktalar var, bu da bana cok ilginc geliyor. Ama okuduklarim bana gosteriyor ki benden baska insanlarin da endiseleri, cekinceleri varmis, benim disimdakiler de oyle guclu degilmis, kisacasi yalniz degilmisim. Kendimi anlatmak gerekirse uzun bir zamandir kendime guven eksikligi yasiyorum, disaridan bakildiginda gorulmeyen ama icerden benim bildigim bir gercek bu; bilgilerimi kullanamiyorum, insanlarla iletisim kuramiyorum, hafizama guvenemiyorum, kendimi ifade edemiyorum, yani ben olamiyorum. Butun bunlari asmak istiyorum, benim burda olma sebebim iste bu. Bu paylasima acik siteniz ve emekleriniz icin cok tesekkurler. sevgiler |
Ynt: Dalgalanma Hissi Alıntı:
biraz size be tavsiyelerde bulunayım o dinlediğiniz erkek sesi atakan hocamın sesi dir djj korkmanıza felan gerek yok rüyanızda telkinleri duyuyor olmanız telkinlerin bilinç altı tarafında algılandığını ve sonuçta işe yaradığı sonucu ortaya çıkıyor gelelim sosyal fobinize kimseyle konuşamamak bir kartopu gibidir bayırdan aşağı yuvarladığınızda o artık bi devasa kar topuna dönüşmüştür bu da böyle ne kadar karanlılara çekilmeye insanlardan kaçmaya başlarsanız bu artık sizin kontrolünüzden çıkacaktır bence gelin bi ilk adım atın gereksizde olsa konuşun herkesle (aman dikkat benim gibi geveze de olmayın smil56) |
Ynt: Dalgalanma Hissi merhaba atakan bey,ben iki haftadir bazen sürekli bazen aralikli olarak telkinleri dinliyorum.ilkönceleri kendimi iyi hissetmeye basladim daha cok gülen birisi oldum,sonra durgunluk yasadim.ama dün bunca zamandir hayatimi sürekli baski altina almis olan teyzeme kibar ve cok zarif bicimde haddini bildirdim.bunun bu kadar kolay olacagini bilmiyordum.ve kendimi cok iyi hissediyorum.ve size cok tesekkürediyorum |
Şehir dışında olduğum için çok fazla foruma giremiyorum. Daha önce iletişime giremediğiniz otorite olarak gördüğünüz yada suçluluk duyguları nedeni ile net cevap veremediğiniz patron,akraba,arkadaş gibi kişilere karşı doğru ve net tepkileri verebilmek telkinler sonrası görülen en keyifli etkilerden birisidir. Suçluluk duygularınızdan kurtulduğunuz için artık her şeyi içinize atmaz ve tepkilerinizi ortaya koyarsınız.Sizde bunu başarmışsınız. Ben teşekkür ediyorum geri bildiriminiz için. |
Ynt: Dalgalanma Hissi Merhaba, bende telkinleri çok sık olmasada dinlemeye gayret ediyorum. Ama sanirim bişeyleri ters yapiyor olamaliyim ilk zamanlar inanılmaz iyi hissediyordum kendimi simdilerde de daha agresif oluyorum Bazen inanılmaz tepkiler (sert)verebiliyorum. Istem disi oluyor bir anda parlıyorum. Islerle ilgili inanilmaz hersey ters gidiyor olumlu olduğumu saniyorum ama bilemiyorumm utananadam Bana önerileriniz nedir arkadaslar? utananadam |
Ynt: Dalgalanma Hissi meraba dennise valla bende senin gibi dusunuyorum bana ne oldu bilmiyorum aslinda hersey cok kotu gitmiyor her sey cok iyi bi olumsuzluk yok ama kendimi cok tepkisiz cok sessiz umursamaz her seyden elini etegini cekmis gibi hasta gibiyim sigrt56 aslinda eski halim bunun tam tersi ve asirisiydi belkide yeni halime alisamadim |
Ynt: Dalgalanma Hissi smiliyface arkadaslar ben kendimi cok kötü hissediyorum yani morelim sifir kendimi cok halsiz degersiz mutsuz ve üzgün hissediyorum telkinleri ney versiyonu ile dinliyorum ve bazen rahat oluyorum yani sanki hic bir derdim yokmus gibi ama bazende durup durduk yere insanin cani sikki oluyor böyle kötü olunca insan hemen ümitsizlesiyor ve diyor acaba telkinler fayda etmiyor ve etmiyecekmi diye düsünüyor insan sizce bu benim durumum dalgalanmamidir ve gecermi |
Ynt: Dalgalanma Hissi valla bende 1 haftayı aşkın süredir dinliyorum pek bir etkisini göremedim desemde az önce kafamda elli türlü olumsuz düşnceler uçuştu zor toparladım kendimi tuhaftı, sonra olumlu düşünmeye çalıştım bi hengame bende anlamadım öyle kötü oldumki dedim eyvaah bana neler oluyorr ama şimdi geçti çok şükür ne oldu anlamadım şaşkın |
Ynt: Dalgalanma Hissi ben demin yazmistim cok kötüyüm diye ondan sonra klasik versiyondan ego sucluluk kendine güven ve sosyalligi indirdim ve onu bilgisayardan dinliyorum teypdende ney caliyor klasik sucluluk duygusunu üst üst birkac kere dinledim simdi sanki biraz daha iyiyim diyebilirm |
|
Ynt: Dalgalanma Hissi evet mustinet yazmışın şimdi gördüm..sanırım böyle git geller olacak bunlara karşı hazırlıklı olalım..biçok kişide böyle dalgalanmalar oluyomuş zaten şimdi dahaa iyiyim |
Ynt: Dalgalanma Hissi alevalev sevndim iyi oldugunu bende daha iyiyim iste kötü olan insan öyle bir durumda ne yapacagini bilmiyor hemen karamsarlasiyor |
Ynt: Dalgalanma Hissi Bu dalgalanma hissi diye bahsettiginiz his, bir olumlu bir olumsuz dusunmek mi? dusun yoksa gercekten icinde deniz dalgasi gibi baş donduren yarı heyecanli yari korkutucu olan bisey mi? :) bende ki sadece deniz dalgasi durumu . y789 hislerim ara ara olumsuza donuyor ama bu cok normal diye dusunuyorum.. |
Ynt: Dalgalanma Hissi bu dalgalanma işi bende şöyle gelişiyo dalga gibi gel git yapıyo olumsuz düşünceler 44 birazda korkutucu bişey gibi yani karışık işte.. bu arada akşam bi türlü siteye giremedim çok korktum daha giremicem falan diye bu sabah ilk işim kalkıp siteyi kontrol etmek oldu ve şimdi burda yazabiliyorum güzel bişey bu smiliyface (konuyla alakasız oldu ama içimden geldi ) |
Ynt: Dalgalanma Hissi arkadaslar bisey sorucam benim neredeyse herzaman icim daraliyor kendimi bos hissediyorum hersey anlamsiz geliyor icim sikiliyor sanki bisey kalbimin üstüne bastiriyor bunlarda dalglanma hissi olabilirmi |
Ynt: Dalgalanma Hissi BİR HAFTADIR GÜNDE 3-4 SAAT KADAR DİNLEYEBİLİYORUM. BU ARALAR BİRAZ KÖTÜYÜM AMA ANLADIĞIM KADARIYLA GEÇİCİ. BU SÜRE AZ MI ACABA? NE ZAMAN TAM FAYDASINI GÖRÜRÜM? TEŞEKKÜRLER smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: Dalgalanma Hissi mrhabalar.. emiraslan... 3-4 saat fena sayılmaz... çözülmelern başlamış... sıkıntıda oluşumuzun sebebi yeni duygularınla eskilerinin yer değiştiriken verdikleri mücadeleden kaynaklı... yeni olgularına ne kadar çabuk yer açarsan olumlu olarak hayatında bu içsel kavga biran evvel huzur bulup mutluğa bırakmaya başlar yerini... kendini destekle fırsat buldukça... özellikle sabahları gülümseyerek başla güne ve yürekten inan değişiminin sana mutluluk getireceğine... yastığına koyduğunda başını güzel düşüncelerin olsun sadece... sorunları indir kafandan toprak ananın yüreğine... istemediklerini düşünme mutlaka istediklerin olsun düşüncelerinde... bol bol su iç.. ne zaman değişecek diye beklemeye alma kendini.. akışa bırak... değişimin içindesin.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Dalgalanma Hissi Cent bence ya sigarayı bırakmaya karar wer öle dinle yada "sigara bırakma " telkini dinleleme..sıkıntı yapabilir...tecrübeli arkadaşlar n der bilmem ama bnm yorumum bu... |
Ynt: Dalgalanma Hissi cent cim umarım 13 farklı telkini birden dinlememişsindir.. rehber bölümümüzde listemizi zamanla arttırmaktan bahsetmiştik canım.. sigarayı bırakma telkinine gelince.. eylemlerimiz ile kararlarımızı desteklememiz gerekir.. yani bilinçli olarak sigarayı bırakmayı istemeli arzu etmelisin.. eğer benim gibi hem sigara içmeyi sevdiğini söyler hemde ilgili telkini dinlersen içinde konu ile ilgili çoğu zaman suçluluk duyarsın ve mutsuz olursun.. benim günlük listemde sigara telkini bir yada iki kez çalıyor.. her şeye rağmen bilinçaltıma konu ile ilgili tohum atmaya çalışıyorum.. ama bilinç düzeyinde bu kararın yanından bile geçmedim henüz.. bu tarz alışkanlık telkinlerinde başarı elde etme oranımızı hızlı bir şekilde yükseltmek istiyorsak.. mutlaka bilinçli olarak karar almalı ve eylemlerimiz ile bunu destekleyecek davranışlar sergilemeliyiz.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Dalgalanma Hissi canım ben yanlış anlamışım ayı telkini ne kadar çok dinlersen o kadar çok etkisiniz görürsün.. ben 13 tane farklı telkin dinliyorsun sandım.. utananadam sen bu ara mesajlarında sürekli sigaradan kurtulmaktan bahseder oldun.. thumbsanim sankii artık hazırlandın sayılır.. sevincli yakında bu konu ile ilgili bir parti yapcaz galiba.. blissy sevgiler.. kiss3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 PM. |