![]() |
ilköğretim öğrencilerini derse katma arkadaşlar ilköğretim 5.sınıf öğrencilerini okutuyorum.Öğrencilerden bazıları derse katılmıyor.sürekli kendi aralarında konuşuyorlar.ikide bir uyarıyorum ama boş.laf dinlemiyorlar ayrıca sürekli ayakta dolaşıyorlar.ne yapabilirim.iyi bir sınıf yönetimi nasıl sağlanır.önerilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.. |
Cevap: ilköğretim öğrencilerini derse katma cocuklarin tek anlayacagi sey oyundur.. bir oyun gelistirin, her kademeseni 10 dk ayarlayin, yonetim sizde olsun.. ilk 10 dk. serbest oyun olsun, istediklerini yapsinlar. ikinci 10 dk. oturma olsun, yoneticiyi dinlesinler. ucuncu 10 dk susma olsun, sadece kulaklarini kullansinlar, agizlar yasak olsun. sonra tekrar tekrar ?:) bu bir fikir, gelistir istersen. kolay gelsin. |
Cevap: ilköğretim öğrencilerini derse katma mesaj 2011 de atilmis :))) cok hizli cevaplamisiz... |
Cevap: ilköğretim öğrencilerini derse katma teşekkürler matri:) |
Cevap: ilköğretim öğrencilerini derse katma çocuklar güzel hikayeleri çok seviyo sabırla dinliyolar.Bence güzel bi hikaye kitabı alıp ders sonunda 5 dk lık okuyup çocukları derse konsantre edebilirsin.Hepsinin kalbine girebilirsen 100%100 başarı sağlarsın.HUZUR ve MUTLULUKLAR. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 PM. |