Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Cilt Güzelliği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=330)
-   -   güzellik halleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2426)

roza24 05-02-2008 08:19 PM

Ynt: güzellik halleri

çok tşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı...deneyimden bahsetmişiniz zaten bu deneyim olayı her sektörde geçerli ben kursu bitirdikten sonra çalışma hayatına başlamak isterdim..ama cildimle ilgili hiç bi sorunum allaha şükür...
bu konuda şanslıyım...peki çalışmadan nasıl deneyim kazanabilirimki...

roza24 05-02-2008 08:35 PM

bişey daha sormak istiyorum bazı kurslar iş bulmada garanti veriyoruz diyolar sizce bu ne kadar doğru...benim için marka olmayan biyerden başlamak bile sorun deil aslında önemli olan deneyim kazanmak...

hülyaa 05-02-2008 10:15 PM

sevgili roza24..ben çalışmadan deneyim kazanmalısın demedim ki..elbette çalışarak deneyim kazanacaksın..markaların tercihi bu şekilde dedim..ama bazı çok pahalı olmayan markalar da var..hem belli de olmaz..ümitsizliğe kapılma derimm..sen bu işi seviyorsan ve istiyorsan illaki kapılar sana açılacaktır..önce bir kursunu bitir derim ben..daha sonra gerekli bilgiler zaten sana verilecektır.. ttli3
kursların böyle bir garanti vermeleri konusunda bir bilgim yok..şayet öyle diyorlarsa bunu iyice araştır derim..nerede çalışma imkanı sunuyorlar?ve ücreti ne?alacağın diploma ya da sertifikayı milli eğitim destekliyor mu?iş yeri açma hakkını sana veriyor mu?yoksa sadece konuyla ilgili yerlerde mi çalışabiliyorsun..iyice araştır ve sana en uygun olan yerde başla..naçizane tavsiyelerim bunlar..
başarılar diliyorum..ve lütfen başlamadan ümitsizliğe kapılma..güzel düşün güzel olsun..sevgiler smiliyface

suzzy 05-02-2008 10:47 PM

merhabalar roza24....hoşgeldin... t678

kesinlikle sevgili hülyacıma katılıyorum...bir yerden başlamak istiyorsan vede sevebileceğin bir meslekse öncelikle kurslara başlamalısın....biraz sabır gerektiren bir iştir ama kesinlikle çok zevkli... blissy

ben yaklaşık on yıldır bu mesleği severek yapıyorum...ve zevkle yapıyorum...eğer meslek olarak seçeceğin bu işi hakkını vererek yapmaya çalışırsan kendi referansını kendin oluşturursun...

sevgiler ve başarılar... super

suzzy 05-02-2008 11:13 PM

hülyacım yakaladım seni...onlıne görünce ....

naaber kuzucuk...canım meslektaşım...nede güzel aratmazmış yokluğumu bitanem...

ayyy...çıldırıcaam... sevincli özlemişim sizleri yahuu.. cilgin897 blissy

hülyaa 05-02-2008 11:21 PM

ayyyyy tatlı dillim güler yüzlüm nasılsın.. ark5
nerelerdesin..bende özledim yaa..bu sıralar pek giremiyorum ona da canım sıkılıyor..ama vardır bir hayır.. blook
sen varken buraya yazmaya pek ihtiyaç duymuyorum..ama baktım ki meslektaşım yok ben yazdım..bir daha bu kadar ayrı kalırsan yazmam ona göre n9598
sizleri çok seviyorum yaaa.. kiss3
shamanımm seni de çok seviyorum balım...anladın sen ark5

suzzy 05-02-2008 11:26 PM

tatlım.... 956k
ne mutlu bana sizler gibi dostlarım var... tender45 yazılarını gururla okuyorum...
hakkatten shamanım sende bi ses ver sonra yatıcam....yada belki otururum.. blissy

shamanic 05-02-2008 11:44 PM

günlüğünden vermişim ses suzzy cimm y789

kucak dolusu sevgiler güzellik meleklerime... http://img388.imageshack.us/img388/554/piercaa5ho.gif

suzzy 06-02-2008 12:07 AM

shamanım...tamamdır canım aldım sendende güzel duaları enerjileri...rahat yatarım artık... blissy
güzel hülyacımlada sohbet ettik biraz tanıştık...hayal ablam...yaaa sende daha sık ses ver be ablam...
arkadaşlar...bütün hayatım değişti ailesi...enerjimiz bol olsun diyor vede uyumaya gidiyorum...
yarına inşallah görüşürüz..iyi geceler... kiss3 kiss3 thumbsanim

roza24 06-02-2008 12:04 PM

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için....iyiki varsınız..

hülyaa 06-02-2008 12:10 PM

Alıntı:

roza24 Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için....iyiki varsınız..

rica ederiz tatlım..sormak istediklerini gönül rahatlığıyla sorabilirsin..iyiki sende varsın ttli3

roza24 07-02-2008 12:31 PM

teşekkür ederim henüz kursa başlamadım ama imkanlarım ölçüsünde ileride gidicem inşallah...bu yüzden merak ettiğim çok şey var..sevgili hülya bizim işimizde ağda olayı yok demiştiniz..estetisyen olan bi kişi ağda yapmazmı sadece lazer tekniğinimi kullanılıyo ağda kuaförlerdemi olur sadece.umarım öyledir..eğer öyleyse çok iyi teknolojiyle çalışmak herzaman çok daha iyi..ağda bi estetisyenin işi olmamalı bence.

asevgican 07-02-2008 02:20 PM

bende cevaplar için tşk. ederim. bi sorum daha olucak.
yüzümdeki kıllardan kurtulmak istiyorum. lazer epilas. sonuç vermez versede çok uzun zaman alır dedi gösterdiğim uzman.ince imiş. ama bu haliylede çok rahatsızım. acaba sir ile aldırsammı? ciltte zamanla sarkma meydana gelirmi asılma nedeniyle.. yada çoğalırmı ...
yada başka ne önerirsiniz?

hülyaa 08-02-2008 10:28 AM

sevgili rosacım,dediğim gibi bir estetisyen ağda yapmaz derken yapmayı bilmez anlamında söylemedim tabi..bilsede yapmaz..ancak müşterinin isteğine göre sirağdayı yapan bir elemanı yanında çalıştırabilir.elbette teknolojıden faydalanmayı tercih etmeliyiz..bizi nihayi sonuca en kısa hangi yol ve teknık götürüyorsa onunla çalışmalıyız..bu yüzden evet ağda işini genelde kuaförler yapar.. ttli3

hülyaa 08-02-2008 10:52 AM

merhaba asevgican,anladığım kadarıyla bir uzmana gittin ve sana lazerden tam sonuç alamayacağın söylendi..neden olarakta tüylerinin ince olduğu söylendi..umarım doğru anlamışımdır.. dusun
öncelikle sana tavsiyem bir dr.a görünüp hormonel dengende herhangi bir bozukluğun olup olmadığını araştırmandır..şayet bir bozukluk varsa epilasyondan sonuç alamazsın..ancak herşey normalse sonuç almaman için hiç bir engelin yok..belki kılların yapısından biraz uzun sürebilir sonuca ulaşman..bunun içinde epilasyon sonrası kullanabileceğin tüy azaltıcı kremleri önerebilirim..biraz zaman alabilir..bizler genelde epilayona başlamadan evvel,sorunu olan kişilere önce hormonlarıyla ilgili sorular sorarız..zaten kıl yapısından ve çalışmalarımızdan bir dengesizliğin olduğunu anlarız..bu yüzden öncelikle dr.a gitmesini öneririz..amaç sadece para kazanmak olmamalı..bir uzman,müşteriyi hangi konuda olursa olsun yönlendirmeyide bilmeli..bizler ne dr.uz..nede dermatolog..bizi aşan konularda sebepleri öğrenmemiz şart..bunlara dikkat eden bir uzmanla görüş derim..sana söylediği tavsiyelere uyduğun taktirde çözüme en kısa yoldan ulaşacaksın...
sir ağdayı uygulamanı tavsiye etmem..ağda çok sık kullanıldığında ve sürekli tercih edildiğinde zamanla cilt sarkmalara sebep olabilir..tüylerin çoğalmasına sebep olmasa bile,azaltmaz ve yok etmez..ancak bir çok insanın tercihi sirağda da olabilir...tercih meselesi yanii..şayet riski göze alıyorsan ve anlık kurtulmayı tercih ediyorsan yaptırabilirsin..sevgilerimle ttli3

asevgican 08-02-2008 11:48 AM

tşk ederim. danıştığım kişi diğer bölgelere de epilasyon yaptırdığım uzman. ve guatr rahatsızlığım olduğu için hormonlarım da problem var. yüzümü inceledi ve ince tüy olduğunu, sonuç alamayacağımızı söledi.
o nedenle diğer bölgelere uyguluyoruz lazeri.
evet hormon sorunu var ama bölede kalmak istemiorum... bi çözüm arayışı içindeyim dorusu.. sir ağda dan başka alternatif varmı sence?

roza24 14-03-2008 01:10 PM

slm arkadaşlar uzun zamandır görünmüyosunuz...
nette dolaşırken controctubex adlı bir ilaç hakkında yazılanları okudum.sivilce yara izleri yanıklar üzerinde oldukça etkiliymiş ama doğru bir bilgimidir bilmiyorum estetisyen arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum..

suzzy 14-03-2008 02:26 PM

ewet controtubex gerçekten tedavi edici ve onarıcıdır...ama hekimin problemli bölgeyi görmesi ve ona göre yönlendirmesi önemli...öncelikle lütfen hekiminize danışın... coffe2

sonbahar 15-03-2008 01:35 AM

evet canim bu ilac gercekten sivilce ve yara izlerini geciriyor rahatlikla söyliyebiliyorum cünki bende kullandim svegilerimle mlk34

roza24 17-03-2008 11:39 AM

evet haklısınız...hekim kontrolünde olmak lazım bilinçsiz kullanmamalı..

roza24 24-03-2008 07:21 PM

slm arkadaşlar..bişey sormak istiyorum güzellik uzmanlığı için birçok özel kurslar var.bunlardan birinden sertifika aldığımda doğrudan çırak olarakmı başlıycam mesleğe yoksa ayrıca çıraklık eğitimimi alıcam..çok merak ediyorum.

şerda 26-04-2008 02:34 AM

Alıntı:

slm arkadaşlar..bişey sormak istiyorum güzellik uzmanlığı için birçok özel kurslar var.bunlardan birinden sertifika aldığımda doğrudan çırak olarakmı başlıycam mesleğe yoksa ayrıca çıraklık eğitimimi alıcam..çok merak ediyorum.

selam,öncelikle eğer istanbulda yaşıyosan leyla inanırın kursunu tavsiye ederim.oradan aldığın sertifika ile çırak olarak işe başlayabiliyosun hatta yabancı dilin varsa spa müdürü olarak bile çalışabiliyosun bildiğim kadarıyla:)
suzzy hanım bende şuanda gidiyorum estetisyenlik kursuna ve sizinde böyle bilgiler paylaşmanız çok sevindirdi beni,sayenizde benimde öğrenecek çok şeyim var yeni başlayan biri olarak.tekrar bu siteyi yaparak bizlere böyle faydalı biilgilerin ulaşmasını sağlayan kişilere ve paylaşımlarınız için size teşekkürler.ileride bende size katkıda bulunmayı çok isterim utananadam

roza24 27-04-2008 04:32 PM

slm şerda hoşgeldin...çok sevindim senin adına ne güzel bende biran önce kursa gitmek istiyorum
istanbulda yaşıyorum ama leyla inanır avrupa yakasında sanırım ben anadolu yakasında oturuyorum
sen leyla inanırın kursunamı gidiosun..bide kurs ücretide çok pahalı galiba:)
biodermin kurslarına gitmek istiyorum ama izmirdeymiş o da ama sanırım kadıköyde şubesi var pek bilmiyorum senin bilgin varsa paylaşırmısın..

şerda 27-04-2008 08:00 PM

h.b. roza ttli3 ben antalyada bikaç yer araştırmıştım fiyatları hemen hemen aynıydı ama istanbulda nasıldır bilmiyorum.bana soracak olursan verdiğin paraya değiyo hem adı olan bi yer geleceğine yatırım yapıyosun hemde uygulamalar sonucu kendinede faydası oluyo cilt bakımı masaj vs.
suzzy abla daha iyi bilir gerçi ama ben öneririm sana yinede internetten bi araştır istersen.
suzzy abla bu masaj olayı çok moralimi bozdu ya sende öğrenmişmiydin sonuçta estetisyen olacaksın masajla ne alaka çözemedim ama sertifika için öğrenmem şart umarım faydasını görürüm dusun

roza24 01-05-2008 12:26 PM

suzzy abla nerdesin...
şerdacım kurs nasıl gidiyor... kaç ayın kaldı bitmesine iş bulma konusunda yardımcı olucaklarmı sana..

suzzy 01-05-2008 12:32 PM

Alıntı:

suzzy abla nerdesin...
şerdacım kurs nasıl gidiyor... kaç ayın kaldı bitmesine iş bulma konusunda yardımcı olucaklarmı sana..

MERHABA rozacım ben burdayım... wave nasılsın... tender45

suzzy 01-05-2008 12:44 PM

Alıntı:

şerda Nickli Üyeden Alıntı
h.b. roza ttli3 ben antalyada bikaç yer araştırmıştım fiyatları hemen hemen aynıydı ama istanbulda nasıldır bilmiyorum.bana soracak olursan verdiğin paraya değiyo hem adı olan bi yer geleceğine yatırım yapıyosun hemde uygulamalar sonucu kendinede faydası oluyo cilt bakımı masaj vs.
suzzy abla daha iyi bilir gerçi ama ben öneririm sana yinede internetten bi araştır istersen.
suzzy abla bu masaj olayı çok moralimi bozdu ya sende öğrenmişmiydin sonuçta estetisyen olacaksın masajla ne alaka çözemedim ama sertifika için öğrenmem şart umarım faydasını görürüm dusun

merhabalar şerdacım...estetisyenlik kursları kombine eğitimi içerdiğinden dolayı vucut bakımı ve vucut masajlarınında eğitimleri veriliyor..ben o şekilde eğitim aldım ama uygulama yapmıyorum...daha çok ciltle ilgili ve lazerle ilgili çalışmalar yapıyorum...

ve bana göre masaj eğitiminin daha ayrı verilmesi ve daha özel olması gerekli...yani eğitim aldığımız 3-4 aya her şeyi sıkıştırmaya çalışıyorlar bence yanlış...makyaj eğitimide aldık ama o konudada yetersiz görüyorum kendimi...ayrıca makyaj eğitimi almak istiyorum...yani kurslarda bir çok şeyi eğitim adı altında 4 aya sıkıştırmak yerine bana göre bölümleri ayırıp özel eğitimler verilse kişiler çalışmak istedikleri alanda daha başarılı olucaklardır...bu çok önemli bence...

benim en büyük avantajım...iyi bir yerde staj yapma şansım olması...asıl beni mesleğimde geliştiren bu oldu...

diğeri sadece sertifika alma olayı...yani yetrsiz... ttli3

roza24 01-05-2008 04:48 PM

tşkrlr suzzy abla iyiyim yetişemedim sana umarım sende iyisindir...siteyi ihmal etme:))

şerda 01-05-2008 04:53 PM

Alıntı:

suzzy abla nerdesin...

merhaba roza ttli3 2 ay kaldı kursun bitmesine şimdi masaj öğreniyoruz ama istemediğim bişey olduğu için pek verimli olamıyorum mecburen öğrenmeye çalışıyorum 4897 iş bulmaya gelince otellerden arayıp eleman istiyolarmış ama bana uygun değil çünkü masaj içinde zorlayabilirler seni,bu yüzden oraya pek bağlamıyorum kendimi,sertifikayla kendi başımın çaresine bakıcam artık.sen naptın araştırdınmı kursları? actionsmile

şerda 01-05-2008 05:00 PM

suzzy abla bende senin gibi düşünüyorum masaj öğreniyoruz ama çoğu kişinin işine yaramıyacaktır.makyaj eğitimide benim için çok önemliydi ama kısa bi zaman ayırmışlar ona.profesyonel makyaj eğitimide varda ayrıca ona para vermeye kıyamadım açıkçası ama çok isterdim bende.moralimi bozmak istemiyorum umarım işe yarar. b456

suzzy 02-05-2008 11:46 AM

Alıntı:

tşkrlr suzzy abla iyiyim yetişemedim sana umarım sende iyisindir...siteyi ihmal etme:))

sağol canım benim iyiyim.. utananadam

canım rozacım tabikide ihmal etmem..geneldede forum içinde aktif olmaya çalışıyorum... blissy blissy

ama bunu yapmaya çalışırken işlerimide ihmal etmemeye çalışıyorum...bilgisayarımda site hep açık duruyor...

bazen yazabiliyorum...bazende burası çok karışıyo...ara veriyorum...ama hep takipteyim... sevincli

kafanıza takılan her şeyi sorabilirsin..mutlaka yanıtlarım canım...sizleri çok seviyorum..

şerdacım rozacım ikinizede bu meslekte sonuna kadar desteğim...başarılar ve sevgiler... wave

roza24 02-05-2008 03:05 PM

suzzy ablacım inanırmısın senin sayende bu mesleği daha çok sevmeye başladım...herşey için teşekkür ederim.
şerdacım kursları netten araştırıyorum ama çok pahallı aileme bu konuda yük olmak istemiyorum çalışmadığım için daha önceden kazanılmış bir birikimimde yok henüz.önce bir part time iş bulmam gerekiyo hafta sonları gidebilmem için hemde kurs ücretlerini kendim ödeyebilmem için.bunun için çok çaba sarfediyorum ama iş bulmak gerçekten çok zor.ama ne olursa olsun eninde sonunda birgün güzellik uzmanı olucam inşallah...allah seninde yolunu açık etsin sen istedikten sonra kaliteli yerlerde çalışır mesleğini icra edersin...
çok şanslıyız suzzy ablamız var...mesleği daha çok sevdiriyor...

birmutluluk 03-05-2008 08:03 PM

herkese merhaba verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkürler hülya ve suzzy güzel bir bölüm oldu bu doğrusu estetiğe makyaj ve güzelliği seven bir insan olarak eğitim almadım ama güzel makyaj yaptığımı söylerler biraz yeteneğim vardır belki de bilemiyorum ama severim

aysegul_tirtil 04-06-2008 03:05 PM

hpm2 atakan bey'e söyleyelim bize güzellik mp 3 'ü hazırlasın.sitemizin bütün kadınları kendini audrey hepburn gibi hissetsin khkh56

shamanic 04-06-2008 03:08 PM

inanmayacaksın ama var aysegülcüm.. ark5

sevincli özel telkin olarak yapılıyor.. ttli3

eylulx 04-06-2008 05:55 PM

khkh56

aysegul_tirtil 05-06-2008 12:13 PM

suzzycim güneş lekelerini geçiren bir formül var mı elinde,burnumda ve yanaklarımda biraz var onlardan.gerçi çooook acayip güzelim ama yinede giderlerse sevincem y789

suzzy 07-06-2008 07:48 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
suzzycim güneş lekelerini geçiren bir formül var mı elinde,burnumda ve yanaklarımda biraz var onlardan.gerçi çooook acayip güzelim ama yinede giderlerse sevincem y789

güzelsin tabii... ttli3 o resimdeki senmisin şekerim.... tender45

bak bu formülleri not al oldukça faydalı... blissy blissy

ama güneşten korumayıda ihmal etme...4 saat ara ile...30+ faktör... thumbsanim

Evde de rahatlıkla uygulayabileceğiniz formüller ile cildinizdeki leke ve izlerin renklerini kolayca açabilirsiniz.

Çiller İçin Formül I

Malzeme:

Keten tohumu

Uygulama:

Keten tohumu kaynatılır, çıkan yumuşak su ile cilde masaj yapılarak çillere ve lekelere maske olarak uygulanır.

Çiller İçin Formül II

Malzeme:

1 çay kaşığı toz tarçın
1 yumurta akı

Uygulama:

Malzemeler karıştırılıp cilde sürülür. 20 dakika bekletilip ovarak çıkarılır. Hassas cilt için uygun değildir.

Güneş Lekeleri İçin Formül

Malzeme:

Küçük bir kavunun yarısı(mevsimine göre şeftali)
1 adet elma
1 kahve fincanı kırmızı şarap
2 yemek kaşığı toz şeker

Uygulama:

Kavun içi ve elma bir kabın içerisine rendelenir. Daha sonra üzerine şeker ve şarap ilave edilip iyice karıştırılır. Bu karışım bir kavanoza alınıp, güneş gören bir yerde 10 gün bekletilir ve temiz bir bezle süzülür. Her gün temiz bir pamukla cilde uygulanır. Bir süre sonra lekelerin kaybolduğunu göreceksiniz.

Doğum Sonrası Lekeleri İçin Özel Formül

Malzeme:

4 adet yumurta kabuğu
Limon suyu(üzerini kapatacak kadar)

Uygulama:

Yumurta kabuğu 10 gün suda bekletilir ve sudan çıkardıktan sonra kurutulup, un haline getirilir. Limon suyu da ilave edilip boza kıvamına gelince lekelere maske olarak uygulanır.(Hassas ciltlerde kullanılmamalıdır)

aysegul_tirtil 09-06-2008 01:22 PM

çokkk teşekkür ederim.en kısa zamanda formülleri uygulayacagım. kiss3 evet resimdeki benim tender45

heal 09-06-2008 01:48 PM

Ayşegül ,burdan gördüğüm kadarıyla senin pek ihtiyacın yok bu güzellik mp3 üne ttli3 hakkatten acayip güzelsin

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 PM.