Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Cilt Güzelliği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=330)
-   -   Kırışıklıkları Oluşmadan Önleyin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=12744)

cicek1973 20-08-2008 09:22 PM

Kırışıklıkları Oluşmadan Önleyin
 
Kırışıklıkları Oluşmadan Önleyin

İster hoşlanın ister hoşlanmayın gün gelecek aynanın karşısına geçince gülme çizgilerini yüzünüzde göreceksiniz. Muhtemelen doğru beslenerek, egzersiz yaparak ve güneşin zararlı ışınlarından kendinizi koruyarak o günü geciktirebileceğinizi biliyorsunuzdur. Fakat, sağlıklı yaşam tarzı yaklaşımda, bizim geri kalanımız gibi, genellikle başarılı olamıyorsanız aşağıda listelenen seçeneklere yönelin.

OKSİJEN CİLT BAKIMI

Tamamen muhteşem bir seçenek, bu yüz bakımı temizlenmesi, taze havayı cilde pompalarken, sirkülasyonu geliştirerek, hücre gençleşmesini uyararak ve gözeneklerde saklanan lekeye sebep olan herhangi bakteriyi öldürerek cildi hidratlar ve ölü deriyi döker. Jennifer Aniston gibi ünlülerin makyaj yapmadan nasıl öyle parlak göründüklerini merak ediyorsanız artık cevabını biliyorsunuz.

BOTOKS ENJEKSİYONU

Bu yaygın işlem sırasında, çizgilerin oluştuğu kas altını felç eden madde parçacığını enjekte etmek için küçük şırınga kullanılır (genellikle ağız ve göz etrafına, alının da üzerine). Botoks, kırışıkların oluşmasına kolaylaştıran yinelenen hareketleri engelleyerek, bu ifade çizgilerini oluşturan kasları geçici olarak dondurur. Hızlıdır, kolaydır ve kısmen de olsa acısızdır ama tecrübeli bir doktor bulduğunuzdan emin olun ve ilk olarak alerji testi yaptırın. Botoks iğnelerini her birkaç haftada bir yaptırmak zorundasınız, fakat sonuç çarpıcı olur ve uzun seanslardan sonra kırışıkların oluşumu gecikebilir.

YÜZ BAKIMI DOLGULARI

Dudakları şişirmek ve yanakları indirmek için yumrulu ve pürüzlü enjeksiyonların olduğu günler artık geride kaldı. Restyle ve Radiesse, buruşukların ve kırışıkların içine onları yok etmek için enjekte edilen hialuronik asit'ten (insan vücudunda var olan doğal bir madde) oluşan doğal iki dolgudur. Etkisi yaklaşık 6 ay boyunca sürer. Britney Spears papyon şekilli dudaklarına daha dolgun bir görüntü vermek için Restylane'ı kullanır.

EPİ YÜZ BAKIMI

Lazer tedavisinin bir kademe aşağısı olan yüksek etkili işlem... Bu işlem aslında yüz bakımı gibi değildir. Doktorlar pigmentasyonu solan cildinize (resmi olarak ablatif olmayan gençleşme olarak bilinen) büyük gözenekleri azaltmak, akneleri ve çok fazla sayıda olan çizgileri, kırışıklıkları temizlemek için kuvvetli ve titreşimli ışığı döndürürler. Bu işlem çabuk ve tamamıyla acısızdır (çok hafif bir acı hissedebilirsiniz). Etkisi on yıl sürebilir.

TERMAJ AMELİYATSIZ YÜZ GERDİRME

En yeni anti-kırışıklık seçeneğinin ameliyatsız yüz gerdirme işlemi piyasaya yeni girdi. Bu tıbbi araç sadece ameliyatla gerdirme işlemi ile azaltılabilecek çizgileri ve kırışıkları yok etmek için radyo frekansı teknolojisini kullanır. Cildi soğutarak ve ardından radyo frekansından sıkılaştırıcı enerji uygulayarak çalışır. Çok kolay bir uygulama değildir, fakat sonucu buna katlanmaya değer. Dermatologlar, işlemden önce güncel bir anestezi ve güçlü bir ağrı kesici ile hastaları hazırlarlar.

Bir şeyler gerçekten çok kötüye gitmedikçe, bıçak altına yatmamanız tavsiye ediliyor. Yüz gerdirme gibi radikal prosedürler eğer çok erken yapılırsa hayal kırıklığı yaratan sonuçlar çıkaracağını söyler. Bugünden problemleri engellemek yarın problemleri saptamaya çalışmaktan daha iyidir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:08 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.