![]() |
cekirdek inanc calismasi yaptirdim Mrb arkadaslar abdullah beyle cekirdek inanc calismasi yaptirdim genel olarak sikayetim degersizlik inanciydi abdullah beyin bana gonderdigi telkin listesi baya bir kabarik sirasiyla kendini kabullen birakin duygulariniz disari ciksin hayatini sevgiyle doldur sinmekten ozgurles sozcuk dehasi kadin kimligi hizmet eden bu telkinlerin birini yada birkacini dinleyen varmi varsa faydasini ve etkilerini yazarsaniz cok mutlu olurum daha birinci gunum ve degisimimi sabirsizlikla bekliyorum |
Cevap: cekirdek inanc calismasi yaptirdim Merhaba ben 2015 yılının başında yaptırdım.Halen belirgin bir değişim yok.Yani hayatında çok büyük değişiklikler bekleme.Benimkinde olmadı.Umarım sende olur. |
Cevap: cekirdek inanc calismasi yaptirdim Merhaba çekirdek inanç çalışmasında amaçlanan belirgin değişimlerdir.Genelde gelen bildirimler bu yonde...Eğer ilk ilk bir buçuk ayda belirgin değişimler olmazsa mutlaka bana ulaşınız. |
Cevap: cekirdek inanc calismasi yaptirdim Atakan bey telkin listem baya kabarik ama ego ve sucluluguda eklemem gerekirmi suan listemde yok |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 AM. |