![]() |
Çekirdek inanç çalışma öncesi hazırlık gerekiyor mu? Arkadaşlar benim kafam karıştı. Bazılarımız farklı şeyler bulmuşlar çekirdek inançları ile ilgili.. Benim aklıma konu ile ilgili ya pek bi şey gelmiyor. Yada bir anda çok şey geliyor soru gelirse hangisi söylenmeli.. Ben şaşırıyorum.y789 Zannediyorum yarım saatlik bir tlf. görüşmesi oluyor. Kafam karıştı şimdi oturup kendi duygularımı ve tıkandığım noktalarımı mı kurcalamalıyım yoksa akışına mı bırakmalıyım? Sevgiler.. |
Cevap: Çekirdek inanç çalışma öncesi hazırlık gerekiyor mu? hayatınızda sureklı tekrar eden olayları ve durumları bı gozden gecırerek baslayabılırsınız. kolay ya da zor olması degısebılır. hayatınız boyunca sızı bır sekılde engelleyen dusuncelerınızle yuzlesmenız zor olabılır tabı. oncelıkle bunu bulmayı ve acıga cıkarmayı kabul etmelısınız. eger korkularınız fazla olursa ve sız korkularınıza odaklanırsanız cok zorlanırsınız. bunu zamana bırakın ve aklınızın bır kosesınde olsun derım. zıhın cok garıp. bunu bır gun soyleyedebılır anıden. hıc bellı olmazblissy |
Cevap: Çekirdek inanç çalışma öncesi hazırlık gerekiyor mu? çekirdek inanç çalışması -bence- bilen biriyle birlikte yapılırsa daha verimli sonuçlar alınır diye düşünüyorum çünkü kendimizi kandırabiliyoruz ya da bahaneler bulup erteleyebiliyoruz, sırf yüzleşmemek için bazı duygularımızı yadsıyabiliyoruz.. |
Cevap: Çekirdek inanç çalışma öncesi hazırlık gerekiyor mu? telefonla çekirden inanç çalışması yaptıracaksan eğer kendini bu kadar kasmana hiç gerek yok, konuşurken onlar sana hayatın hakkında soru sorarlarken bir anda anlatmaya başlarsın zaten.. ayrıca onlar bu işi iyi yapıyorlar merak etme seni yönlendirirler;) |
Cevap: Çekirdek inanç çalışma öncesi hazırlık gerekiyor mu? Arkadaşlar teşekkür ederim. Kendi çalışmam değil Abdullah ve Atakan beyle telefonda çekirdek inanç çalışması olacak. Dünden beri düşünüyorum nerelerde tıkanıyorum diye. Toparlayıp yazacağım ama zaten karşımdakiler profesyoneller akışına bırakacağım gerisini.. Sevgiler... :) |
Cevap: Çekirdek inanç çalışma öncesi hazırlık gerekiyor mu? Bence çekirdek inanç kendi kendine da bulunabilinir ama bundan emin olunamayacağı için bir bilene yaptırmak her zaman daha iyidir. Hem hadi kendiniz buldunuz diyelim, dönüştürmek için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğinide mi kendiniz bulacaksınız. Hayır çok zor. Bence tarafsız birinin sizi değerlendirmesi ve çekirdek inançlarınızı bulması çok daha iyidir. Ben çalışmayı yaptırdım, memnun kaldım telefondaki çalışmadan şimdi de cdmi bekliyorum. Herşey güzel olur nasılsa;) bir cesaret edin, isteyin, ona vereceğiniz para o zaman bir yerden çıkıyor. Böyle birşey için para biriktirmek çok değerli, neden mi?Çünküm bizler değerliyiz, nevarki yaşarken unutuyoruz kendimizi. Değişelim gelişelim. Param yok diye bahane yapanlara kızıyorum. Her gün sigaraya verdiğin yada gereksiz yaptığın alışverişinden birazcık alma, yada yapma da köşede biriktir ve kendine yatırım yap. Bizler iyi yönde değişmezsek, çocuklarmızın vay haline diyorum. Madem güzel bir dünya istiyoruz, gelişelim, ilerleyelim, bahaneleri bırakıp, adım atalım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM. |