Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=571)
-   -   çekirdek inanç (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462854)

derya hanim 06-12-2009 02:06 AM

çekirdek inanç

Hatirladigim kadariyla ben daha cok kucukken annemi kizdirmistim .Oda bana senden hicbirsey olmaz demisdi .ogun bugundur 32 yasindayim halen meslek secemedim ,zaten mert beyede yazmistim ,hedefimi belirlesem iki dakika durmam ama gec kalmis degilim ,benim kayinvaliden 63 yasinda vefat etti olmeden 1 sene once bilgisayar kullanmayi ogrendi,belki beende yerini ve zamanini bekliyor olabilirim.Ne dersiniz? unutmadan Annecigimi cok seviyorum .O olmasa bende olmazdim ,cocuklarim olmazdi,elbette bu olanlari hic konusmadik o zaten yeterince uzuluyor bunu gozlerinde goruyorum canim benim guzel annecim kim bilir ne zor gunler yasadi babamsiz mucadele etti.Simdi ilac kullaniyor bende annecime dua ediyorum onsuz ne yaparim .Uzakta ama hergun kalbimde .Annecigim seni cok seviyorum .kiss3

derya hanim 06-12-2009 02:09 AM

Cevap: Beyin Fırtınası Bölümü Hakkında

Konuyu hedef belirlemekten nerelere getirmisim ,kusura bakmayin kendimi durduramadim

Merto 07-12-2009 10:53 AM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572562)
Hatirladigim kadariyla ben daha cok kucukken annemi kizdirmistim .Oda bana senden hicbirsey olmaz demisdi .ogun bugundur 32 yasindayim halen meslek secemedim ,zaten mert beyede yazmistim ,hedefimi belirlesem iki dakika durmam ama gec kalmis degilim ,benim kayinvaliden 63 yasinda vefat etti olmeden 1 sene once bilgisayar kullanmayi ogrendi,belki beende yerini ve zamanini bekliyor olabilirim.Ne dersiniz? unutmadan Annecigimi cok seviyorum .O olmasa bende olmazdim ,cocuklarim olmazdi,elbette bu olanlari hic konusmadik o zaten yeterince uzuluyor bunu gozlerinde goruyorum canim benim guzel annecim kim bilir ne zor gunler yasadi babamsiz mucadele etti.Simdi ilac kullaniyor bende annecime dua ediyorum onsuz ne yaparim .Uzakta ama hergun kalbimde .Annecigim seni cok seviyorum .kiss3

Derya hanım bu konuyu çekirdek inanç bulma bölümüne taşıyıp orada tartışabiliriz. Bu konuda yetkin arkadaşlarımızda sizlere destek verecektir.

Sevgiler MERT.

derya hanim 07-12-2009 04:40 PM

Iste iyice okumadan neler yazmisim.Atakan bey, beyin firtinasi demis ben neler yazmisim ne alaka , nasil utandim y789bu mesajimi sayin site calisanlari ya silin lutfen yada alakali bolume tasirsaniz sevinirim .

yagmur7 28-12-2009 09:55 AM

Cevap: çekirdek inanç

ikili ilişkiler konuusnda bir dikiş tutturamadım,acaba benim çekirdek inancım ne olabilir? :(

cimmm 24-01-2010 11:59 PM

ya çekirdek inancımı bulmak ya da ortaya çıkarmak istiyorum bende.ikili ilişkilerde problemlerim var duygusal konularda ne yapabilirim?

tuba72 26-01-2010 07:26 PM

çekirdek inanç nedir benim çekirdek inancım değişsinn..yaşam koçu kimse bana da cevap imdattt...yardımm edinnnnnn.....:(

nevresim 26-01-2010 07:34 PM

Alıntı:

tuba72 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581389)
çekirdek inanç nedir benim çekirdek inancım değişsinn..yaşam koçu kimse bana da cevap imdattt...yardımm edinnnnnn.....:(

bende öğrenmek isterim kendiminkini.

derya hanim 26-01-2010 07:38 PM

Alıntı:

tuba72 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581389)

Tubacim ,sitede cekirdek inancini bulmak icin yardim ediliyor.O linki bende bulamadim .:)

derya hanim 26-01-2010 07:46 PM

Ben kucukken kolumu kesmistim ve Annemin cigliklari kulagimda halen .O gun bugundur cocuklarim dusup bir yerlerini yaralasalar ciglik atarim .Bu isi birazcik cozdum .Su anda tam tersini yapiyorum .Sakin bir sekilde ciglik atmadan yaraya bakiyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 PM.