![]() |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Alıntı:
Alıntı:
Sır kitabında ve belgeselinde buna benzer yapılanların işe yaradığını anlatıyorlar. Ben de inanıyorum işe yarayacağına. Benim mutluluk adı verdiğim sevgilimle en mutlu anlarımızın(fotoların) olduğu bir klasörüm var. Ve şükürler olsun ki biz birlikte hep mutluyuz. |
|
hayırlısı olsuny789 teşekkür ederim çok bilgilendirici olmuş, güzel yorumlarını her zaman bekliyoruz... |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakk'ın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan Hak'ta Hak insanda Ne ararsan var insanda Çok marifet var insanda Madem ki ben bir insanım Bunca temenni dilekler Vız gelir çark-ı felekler Bana eğilsin melekler Mademki ben bir insanım Daimiyem harap benim Ayaklara turap benim Aşk ehline şarap benim Madem ki ben bir insanım tamam tüm değerli arkadaşlar, şimdi olumlamaları günde en az bir kere okumaya başlayacağım.. ki başladım... ona göre diğer önerilerinizi de yerine getireceğim.....kız gelince de hepinize haber veririm.... :) |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar partysmileypartysmiley Yasasin dun harika bir insanla tanistim.... Tam da umudumu yitirdigim anda karsima cikti.... Yasasin cok mutluyum...sevincli |
|
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Oooo harika956k |
Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar Benim de bu konuda şöyle bir sorunum var. Kararsızlık.. Karşıma dört dörtlük olmasa da istediğim tarzda kişiler çıkıyor. Ama ben karar veremiyorum. Duygularıma göre hareket etmemeye çalışıyorum. Kendimce değerlendirmeye çalışıyorum, bu kişi ile uyumluyum, ileride nasıl olur, ileride aramızda sorun yaratacak konular var mı gibi. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Bana asıl uygun olan kişiyi ya farketmezsem diye kaygılanıyorum. Genelde evliler şöyle diyorlar, evleneceğin kişiyle karşılaştığında zaten hissediyosun onunla evleneceğini.. Ben anlamıyorum ya. Hatta önceki mesajlarımda bahsetmiştim. Düğünden kısa bir süre önce ayrıldım. O zamanda aynı kaygılar vardı. Bu kişiden ne kadar eminim, doğru mu yapıyorum diye sorup duruyordum kendimme. En sonunda da ayrıldım. |
Seni cok iyi anliyorum... Nacizane dusuncem eger kabul edersen, once bir iliskiye baslarken sadece po insani tanimak icin basla... Evlilik gibi bir niyetin, uygun sartlarda ve uygun kisiliklerde olduguna inandigin an kendiliginden sana gelecegini dusunerek yasa iliskini... Boylece, bilincaltinda olan`` acaba uyumlumuyuz, bu kisi bana uygun mu`` diyerek kendini sinirlandirmazsin.... Sadece yasa ve gor.... Daim mutlu kalman dilegimle... Iyi haberlerini bekliyorum canim... |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 PM. |