Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620007)

sweeet 10-11-2011 10:11 PM

Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810348)
partysmiley Arkadaslar evlilikle ilgili hayatina ruh esini cekme olumlamalari yapiyorum bunun disinda imgeleme olarak bir gelin fotosunu duvarima astim :))))

Ise yarar mi bilmiyorum ama haliz hazirda buna emek harcayan arkadaslarimiz var mi aramizda cok merak ettim:)

İyi yapmışsın hatta gelinin yüzüne kendi resmini yapıştırsan daha iyi tabi yalnız gelin yerine yanına bir damat da koysan daha iyi olur. O damatta beğenebileceğin biri olsun. Hatta ne bileyim belki bir davetiye hazırlayabilirsin bilgisayarında, bir şeker ya da bir gelin çiçeği yapıştırabilirsin. Ben evlilikler ilgili olmasa da bilgisayarımda sanal bir hayal panom var. Beğendiğim şeylerin fotolarını buraya atıyorum arada bakıyorum.

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810359)
ya da ruh eşim bana yaklaşıyor onu çok seviyorum diyorum.. bir de ben de mi gelin resmi assam duvarıma...

As as :) İstediğin gibi bir gelin fotosu bulursan hemen as hatta photoshopla kendini de koy gelinin yanına.

Sır kitabında ve belgeselinde buna benzer yapılanların işe yaradığını anlatıyorlar. Ben de inanıyorum işe yarayacağına. Benim mutluluk adı verdiğim sevgilimle en mutlu anlarımızın(fotoların) olduğu bir klasörüm var. Ve şükürler olsun ki biz birlikte hep mutluyuz.

sweeet 10-11-2011 10:31 PM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810506)
Pano olayı isteklerimize ulaşmada hızlandırıcı etki yaratabilir. Ama ben yapamıyorumagl34
Eve pano yapıp isteklerime uygun bişiler assam her gören sorar bu ne diye. Ben de açıklarım. Bu defa o kişilerden negatif tepkiler gelirse, "ya olmaz uğraşma böyle şeylerle gibi" enerji alt üst olur. Çekim yasasında dileklerimizi başkalarıyla paylaşmamak gerektiğini, çünkü o kişlerin olumsuz düşüncelerinden etkileneceğini duymuştum. Nası yapsam ki ben

Bilgisayarında bir klasör hazırla benim gibi sahip olmaka istediğin şeylerin fotolarını topla orda, ihityaç duydukça bak. Mesela imgeleme yapmadan önce. Kendini mutsuz hissettiğinde. Öyle resimler bul ki seni cezbetsin. Yeniden sana güç versin kötü zamanlarında bile. Baktığın zaman evet bunu(bunları) gerçekten istiyorum diyebilesin.

kutayhun 10-11-2011 10:57 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810627)
kutayhun yazını yeni gördüm. bu hayırlı mı hayırsız mı diye düşünme, sen burada evrenin bolluk-bereketinden faydalanıyorsun. e bolluk-bereket de hayırsız bir iş olacak değil ya :D hayırsız iş yalan dolan, hırsızlık, yolsuzluk, iftira gibi işlerde olur. sen doğru yolunda gittiğin sürece yaptığın iş hayırlıdır. kimsenin hakkına göz koymuyorsun. evrende her şeyden bol bol var. teklik yasasını unutma, her şey bir. sende evrenin bir parçasının, bende. inancımız, görüşümüz ne olursa olsun, aynı yerden geldiğimizi ve aynı yere gittiğimizi çok iyi bil. ayrıca bolluk-bereketi sadece para olarak, ya da bir villa olarak görme. ha şöyle bir şey var; para senin için değerli olsun. ama bir a4 kağıdı da senin için değerli olsun. paraya takılma. ya da ne biliyim bir altını, bir taştan değerli görme. ikisine de aynı değeri ver. yürüyebiliyorsan, görebiliyorsan, duyabiliyorsan, hissedebiliyorsan, aklın varsa zaten zenginsindir. geriye sadece istemen kalıyor.

Ne kadar inanabilirim, ne garantisi var diyorsan; o da senin inancına kalıyor. Ben naçizane tavsiyemi belirtiyorum, top artık sende. Bol şanslar :)

hayırlısı olsuny789 teşekkür ederim çok bilgilendirici olmuş, güzel yorumlarını her zaman bekliyoruz...

kutayhun 10-11-2011 11:09 PM

Kainatın aynasıyım
Madem ki ben bir insanım
Hakk'ın varlık deryasıyım
Madem ki ben bir insanım

İnsan Hak'ta Hak insanda
Ne ararsan var insanda
Çok marifet var insanda
Madem ki ben bir insanım

Bunca temenni dilekler
Vız gelir çark-ı felekler
Bana eğilsin melekler
Mademki ben bir insanım

Daimiyem harap benim
Ayaklara turap benim
Aşk ehline şarap benim
Madem ki ben bir insanım

tamam tüm değerli arkadaşlar, şimdi olumlamaları günde en az bir kere okumaya başlayacağım.. ki başladım... ona göre diğer önerilerinizi de yerine getireceğim.....kız gelince de hepinize haber veririm.... :)

azraist_24 11-11-2011 04:15 PM

partysmileypartysmiley Yasasin dun harika bir insanla tanistim.... Tam da umudumu yitirdigim anda karsima cikti.... Yasasin cok mutluyum...sevincli

kutayhun 11-11-2011 09:50 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810708)
partysmileypartysmiley Yasasin dun harika bir insanla tanistim.... Tam da umudumu yitirdigim anda karsima cikti.... Yasasin cok mutluyum...sevincli

yolun açık olsun gönlün huzur bulsun

kuzeygüney 11-11-2011 10:11 PM

Oooo harika956k

herdaimmutlukız 11-11-2011 10:12 PM

Benim de bu konuda şöyle bir sorunum var. Kararsızlık.. Karşıma dört dörtlük olmasa da istediğim tarzda kişiler çıkıyor. Ama ben karar veremiyorum. Duygularıma göre hareket etmemeye çalışıyorum. Kendimce değerlendirmeye çalışıyorum, bu kişi ile uyumluyum, ileride nasıl olur, ileride aramızda sorun yaratacak konular var mı gibi. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Bana asıl uygun olan kişiyi ya farketmezsem diye kaygılanıyorum. Genelde evliler şöyle diyorlar, evleneceğin kişiyle karşılaştığında zaten hissediyosun onunla evleneceğini.. Ben anlamıyorum ya. Hatta önceki mesajlarımda bahsetmiştim. Düğünden kısa bir süre önce ayrıldım. O zamanda aynı kaygılar vardı. Bu kişiden ne kadar eminim, doğru mu yapıyorum diye sorup duruyordum kendimme. En sonunda da ayrıldım.

azraist_24 11-11-2011 11:00 PM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810758)
Benim de bu konuda şöyle bir sorunum var. Kararsızlık.. Karşıma dört dörtlük olmasa da istediğim tarzda kişiler çıkıyor. Ama ben karar veremiyorum. Duygularıma göre hareket etmemeye çalışıyorum. Kendimce değerlendirmeye çalışıyorum, bu kişi ile uyumluyum, ileride nasıl olur, ileride aramızda sorun yaratacak konular var mı gibi. Düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Bana asıl uygun olan kişiyi ya farketmezsem diye kaygılanıyorum. Genelde evliler şöyle diyorlar, evleneceğin kişiyle karşılaştığında zaten hissediyosun onunla evleneceğini.. Ben anlamıyorum ya. Hatta önceki mesajlarımda bahsetmiştim. Düğünden kısa bir süre önce ayrıldım. O zamanda aynı kaygılar vardı. Bu kişiden ne kadar eminim, doğru mu yapıyorum diye sorup duruyordum kendimme. En sonunda da ayrıldım.

Canim,,
Seni cok iyi anliyorum... Nacizane dusuncem eger kabul edersen, once bir iliskiye baslarken sadece po insani tanimak icin basla... Evlilik gibi bir niyetin, uygun sartlarda ve uygun kisiliklerde olduguna inandigin an kendiliginden sana gelecegini dusunerek yasa iliskini... Boylece, bilincaltinda olan`` acaba uyumlumuyuz, bu kisi bana uygun mu`` diyerek kendini sinirlandirmazsin....

Sadece yasa ve gor....

Daim mutlu kalman dilegimle...

Iyi haberlerini bekliyorum canim...

azraist_24 11-11-2011 11:01 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810755)
yolun açık olsun gönlün huzur bulsun

Tesekkur edeerim kardesim, sana da dua ediyorum merak etme, aklimdasinactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 PM.