![]() |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
önce dileğini gerçekten isteyip istemediğini düşün... dileği büyük veya küçük diye sınırlama....evren bu ayrımı yapmaz... birde dilek oluşurken bekleme süresinde olumsuz düşünme bunun yerine dileğimin bana gelmek üzere yolda olduğunu biliyorum de...bol bonuslu bir hafta sonu diliyorumy789 |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ben sanırım dileğimi diledikten sonra çok üstünde duruyorum tekrar tkrar dileğimi düşünüyorum ve aklıma gelenlerden ya olmazsa diye bazen olumsuzda düşünebiliyorum sanırım bu yüzden dilediğim şey henüz gerçekleşmedi dile ve unut olayını yapamıyorum:/ sultanın gerçekleşen dileklerini okudukça dilekleriminde olabileceğini düşünüyorum ama işleyişini tam oturtamıyorum yardımcı olurmusunuz bana.. |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Gecenlerde bir arkadasimla fotograf cektirmistik 2. adet cikartmis her fotodan. Icimden gecirdim 1 tanesini bana versin diye. ertesi gun bana al bu fotolar senin dedi. :)) Baska bir gunde sanirim yilbasiydi deftere ihtiyacim vardi notlarimi yazmam icin. nasil bir defter alsam diye dusunurken ertesi gun arkadasim hediye olarak cok sik bir defterle bana geldi :))) istekleri kendimizi kasmadak istersek sanirim daha cabuk gerceklesiyor. Isteklerimizin cabuk ve sevgiyle gerceklesmesi dilegiyle sevgiyle kalin |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi 2 gun oncede yolda yururken yakinlarda oturan arkadasim vardi onu gorebilirmiyim diye aklimdan gecirdim 1 dakika sonra arkadasim karsimdaydi :)) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Cumartesi günü anneme misafir gelecekti gelecek olanların bir kaçından hoşlanmıyorum.Gelmeseler ne iyi olur diye düşünmüştüm 2 tanesi gelmedi,biri geldi ama hiiç mühim değil:) Yine annemin arkadaşlarından biri yurtdışına gitmişti,çikolata getirmesini diledim,bir kaç gün sonra geldi çikolata getirmiş:)))Evren yine söylüyorum,seni seviyoruuum:))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Bu evreninde bi tek bana gıcığı var herhalde ;)))) beni sevmiyo meret! :))) |
|
|
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Sultan'ın evrenle olan anlaşmasına hayranım:) Ben de bazen bişeylerin tıkandığını hissediyorum.Küçük şeylerde problem yok..Olay büyük hayallere ve isteklere geldim mi bişeyler oluyo sanki..Sanırım olmasını istediklerim fazla büyük istekler:)Zaten istedikten sonra nasıl olur mucize olur heralde böyle bişey gerçekleşirse diye düşünüyorum:)Sorun bu olabilir mi diliyor ama kendim bile mucizelere inanmıyorum ondan mı??Yoksa fazla büyük hayaller kurmamam mı gerekiyor:) Umarım burdaki herkesin dilekleri gerçek olu:))))İyi ki varsınız:) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi evet gerçekleşen dilekleri buraya yazmak çekim yasası farkındalığınızı artırır.küçük büyük dilek diye takılmayın.evren küçük büyük diye düşünmez.olur olmaz diye düşünen sadece biziz.hepinize bol bonuslu güzel bir hafta diliyorum sevgiyle mutlu kalıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:50 PM. |