Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614936)

Sultan 08-04-2011 11:31 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

cernn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795522)
Deneyimleriniz gerçekten harika, Sultan süpersin. Umutsuz hissettiğimde açıp açıp okuyorum,enerjimi yükseltiyorsunuz:) bende deniyorum nerdeyse hiç mümkün görünmeyen olaylar gerçek oluyor ama şöyle bir durum var, sözde kalıyor. Olucağına dair haber alıyorum,istediğim şey çok yakın, kesin olucak bu noktaya kadar tam da imgelediğim gibi herşey ama eyleme dökülmüyor bir türlü. oluşuyor ama sonuç da tıkanıp kalıyorum. Fikir halinde güzel de gerçekleşmesinden mi korkuyorum,belki de karar veremiyorum, ya da daha fazlasını mı istiyorum daha olmadan. kendi içimde o kadar çok düşündüm ki, önerileriniz varsa çok sevinirim çünkü bu durum kısır döngü halini aldı,bir yerden başlamam lazım. Dışardan gelen bir ses iyi olabilir diye düşündüm. bende bonuslu dönüşler istiyorum:)

merhaba cernn...
önce dileğini gerçekten isteyip istemediğini düşün...
dileği büyük veya küçük diye sınırlama....evren bu ayrımı yapmaz...
birde dilek oluşurken bekleme süresinde olumsuz düşünme bunun yerine dileğimin bana gelmek üzere yolda olduğunu biliyorum de...bol bonuslu bir hafta sonu diliyorum
y789

badee 10-04-2011 02:26 PM

ben sanırım dileğimi diledikten sonra çok üstünde duruyorum tekrar tkrar dileğimi düşünüyorum ve aklıma gelenlerden ya olmazsa diye bazen olumsuzda düşünebiliyorum sanırım bu yüzden dilediğim şey henüz gerçekleşmedi dile ve unut olayını yapamıyorum:/ sultanın gerçekleşen dileklerini okudukça dilekleriminde olabileceğini düşünüyorum ama işleyişini tam oturtamıyorum yardımcı olurmusunuz bana..

Nazife_p 10-04-2011 02:48 PM

Gecenlerde bir arkadasimla fotograf cektirmistik 2. adet cikartmis her fotodan. Icimden gecirdim 1 tanesini bana versin diye. ertesi gun bana al bu fotolar senin dedi. :))

Baska bir gunde sanirim yilbasiydi deftere ihtiyacim vardi notlarimi yazmam icin. nasil bir defter alsam diye dusunurken ertesi gun arkadasim hediye olarak cok sik bir defterle bana geldi :)))

istekleri kendimizi kasmadak istersek sanirim daha cabuk gerceklesiyor.

Isteklerimizin cabuk ve sevgiyle gerceklesmesi dilegiyle sevgiyle kalin

Nazife_p 10-04-2011 02:51 PM

2 gun oncede yolda yururken yakinlarda oturan arkadasim vardi onu gorebilirmiyim diye aklimdan gecirdim 1 dakika sonra arkadasim karsimdaydi :))

frezya 10-04-2011 05:31 PM

Cumartesi günü anneme misafir gelecekti gelecek olanların bir kaçından hoşlanmıyorum.Gelmeseler ne iyi olur diye düşünmüştüm 2 tanesi gelmedi,biri geldi ama hiiç mühim değil:) Yine annemin arkadaşlarından biri yurtdışına gitmişti,çikolata getirmesini diledim,bir kaç gün sonra geldi çikolata getirmiş:)))Evren yine söylüyorum,seni seviyoruuum:)))

house 10-04-2011 07:57 PM

Bu evreninde bi tek bana gıcığı var herhalde ;)))) beni sevmiyo meret! :)))

Neptün 10-04-2011 08:27 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795690)
Bu evreninde bi tek bana gıcığı var herhalde ;)))) beni sevmiyo meret! :)))

En çok seni seviyor. O yüzden arada şımarıp naz yapıyor sana girlhaha

house 10-04-2011 08:36 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795691)
En çok seni seviyor. O yüzden arada şımarıp naz yapıyor sana girlhaha

heheee süpersin Cliviaf.... girlhahaBeni bu yorumlarınla tekrar bağlantıya geçiriyosun evrenle..Antenimle oynadın bak, alıcılar açıldı, şimdi frekans tutturma zamanı...sevincliHemen dileğimi dileyip evrene yayın yapıyorummmm956k

herşeyim çocuklarım 11-04-2011 02:23 PM

Sultan'ın evrenle olan anlaşmasına hayranım:) Ben de bazen bişeylerin tıkandığını hissediyorum.Küçük şeylerde problem yok..Olay büyük hayallere ve isteklere geldim mi bişeyler oluyo sanki..Sanırım olmasını istediklerim fazla büyük istekler:)Zaten istedikten sonra nasıl olur mucize olur heralde böyle bişey gerçekleşirse diye düşünüyorum:)Sorun bu olabilir mi diliyor ama kendim bile mucizelere inanmıyorum ondan mı??Yoksa fazla büyük hayaller kurmamam mı gerekiyor:) Umarım burdaki herkesin dilekleri gerçek olu:))))İyi ki varsınız:)

Sultan 11-04-2011 09:06 PM

evet gerçekleşen dilekleri buraya yazmak çekim yasası farkındalığınızı artırır.küçük büyük dilek diye takılmayın.evren küçük büyük diye düşünmez.olur olmaz diye düşünen sadece biziz.hepinize bol bonuslu güzel bir hafta diliyorum
sevgiyle mutlu kalıny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:50 PM.