![]() |
Cevap: kalbimizle dünyamız değişiyor okudukça mutlu oluyorum bengusu, ne güzel konular paylaşıyorsunuz :) böylesi faydalı bilgileri okuduğum ve kendimde uyguladığım için mutluyum :) iyi ki varsın bengusu, teşekkür ediyorum :) |
Cevap: kalbimizle dünyamız değişiyor Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: kalbimizle dünyamız değişiyor dugularımıda katarak istediğim bütün dileklerim tek tek gerçekleşiyor... işin sırrı kalbimizle yürekten istemekten geçiyor. sevgilerimle iyi ki varsın sevgili bengusu |
Cevap: kalbimizle dünyamız değişiyor harika paylasimlar KALP'den Tesekkürler =) |
Cevap: kalbimizle dünyamız değişiyor Kalbimizin tamamen kendine özgü bir dili, söylemi vardır. Toplum içinde çoğumuz kulaklarımızla işitiriz. Vicdanımız ya da iç sesimiz BİZLERE sessizliğin içinden avazı çıktığı kadar bağırarak haykırır. Onu hissetmek için sessiz kalabilmeliyiz. Kalp dilinde ustalaşmak için SAĞIRLIĞI deneyimlememiz gerekir. Çoğumuz dışarıdan gelen sesleri dinler, kim olduğumuzu, ne yapmamız, nasıl olmamız ve ne düşünmemiz gerektiğini söyleyen insanların seslerine kulak veririz. Sağır olmayı deneyimleyerek iç sesimize kısaca ruhsal bedenimizden gelen sese kulak verebilsek ve onunla iç dünyamızı zenginleştirebilsek, bu tip yolculuktan daha derin bir KENDİNİ-İDRAK haliyle çıkmış oluruz. SUKUT ORUCU tutuyorsanız eğer, aynı an da bunu da deneyimleyebilirsiniz. Mucizeler yaşanılır, bunu unutmayın. -alıntı- |
Cevap: kalbimizle dünyamız değişiyor kalbin dili mi :)) bence bu istenilen duruma girmenin yolu konsantrasyon'dan geçiyor. |
Cevap: kalbimizle dünyamız değişiyor Kalbin dili, iç ses, yüksek bilinç... Bence hepsi aynı kapıya çıkar konsantrasyon başka bir şey o hedefe yoğunlaşmak için gerekli. Doğru hedefi bulmak için iç ses, özün sesini duyabilmeli insan. |
Cevap: kalbimizle dünyamız değişiyor ''Doğru hedefi bulmak için iç sesini duyabilmeli insan'' diyorsun iç sesini duyabilmek için konsantrasyona yani hedefe yoğunlaşması gerekmez mi önce benim demek istediğm buydu :)) İç sesimiz bir tane de değil 2 tane |
Cevap: kalbimizle dünyamız değişiyor Özün sesi bir tanedir. Egonun sözleri onu birlikten uzaklaştırır. |
Cevap: kalbimizle dünyamız değişiyor Bunu deniycem tesekkur ederim sultanim iyiki varsin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 PM. |