![]() |
Cevap: Telekült Kardeşliği Okudum bile. Her gün bile yapabiliriz bunu eğer diğer arkadaşlarımıza da faydalı olacaksa neden devam etmeyelim... |
Cevap: Telekült Kardeşliği canım bu hafta hergün 22,,30 da turhan için yapacağız ..sonra herkes için metin hazırlayacak turhan ve sırayla her hafta birimiz için isteyeceğiz.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Katılan ve yarından itibaren katılacak olan tüm arkadaşlara teşekkürler. güzel bir duyguymuş bluegirlx o anda birilerinin seninle olduğunu hissetmek. |
Cevap: Telekült Kardeşliği çOK ilgiçtir. 2 gündür 10.30 da buraya gelmeyi unutacağımdan korkuyorum. Ama 10.30'a 5 kala içimden bir ses beni dürtüyo, siteye giriyorum. Bu arada metni çok beğendim. Ben de aynısından istiyorum Turhan.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Aynı metnide kullanabiliriz eğer daha farklı konularada değinmek istersen revize edebiliriz. yaklaşık 5 kişiyiz (daha tam emin değilim) buda demektirki her 5 haftada bir birimiz için çalışacağız. |
Cevap: Telekült Kardeşliği turhan aklında şüphe olmasın siteye giremiyorum ama tam vaktinde metni okuyorum..içini ferah tut..inanırsan olacak..bende metni çok beğendim.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Evet bence de. Her gün aynı saatte siteye girme şansımız olmayabilir. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu arada gruba yeni arkadaşları da bekliyoruzzzz... |
Cevap: Telekült Kardeşliği bu arada siteye girenler...haayatım değişti dünya çapında tanınsın demeyi unutmasınnn... |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatım değişti dünya çapında tanınsın. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Teşekkür ederim arkadaşlar gruba bişeyler yazdım girenler orayada baksın. bu arada dediğim gibi kişiye göre revizyonlar yapabiliriz. Birlikte olmak, birlikte inanmak çok güzel. hepinize sevgiler. |
Cevap: Telekült Kardeşliği ya hani çeviri bu akşam aynısını okuyoruz değil mi |
Cevap: Telekült Kardeşliği Evet aynısını okuyoruz. Gün içinde istanbula gittim toplantılarım vardı zaman ayıramadım. kısaca başarana kadar kimseye bahsetmeyin. onların eleştirileri ve olumsuz düşünceleri sizleri etkiler diyor. gece tam metni yazarım |
Cevap: Telekült Kardeşliği tamam ..metini okuyalım ve kimseye bahsetmeyelim..sevgiler.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Negatif insan ve olaylardan uzak durun.(Hep olumsuz konuşan hep şikayet eden yada eleştiren insanlar sizi olumsuz etkiler. ilişkilerinizi en azından bir süreliğine inancınız tam oturana kadar sınırlayın.) Siz kendinizi geliştirmeye çalışırken hiç kimseye negatif enerjilerini size yükleme fırsatı vermeyin. Gerçekten ilgilenmedikleri ve tümüyle destekleyici olmadıkları sürece hiç kimseye yeni inanış ve düşüncelerinizi ve nereden geldiklerini açıklamanız gerekmiyor. Yeni düşüncelerinizi ve inanışlarınızı hiç kimseyle tartışmayın yada savunmayın. Bu konunun psikolojik temellerini anlamayacak kimselerden uzak durun(konu ile ilgili konuşmayın diğer etkinliklerde bulunabilirsiniz.) |
Cevap: Telekült Kardeşliği Saati değiştirsek iyi olur... |
Cevap: Telekült Kardeşliği On dakika sonra yani 22.30 da Turhan için yazılan metni 5 kez okuyacağız. [q uote=intercool;590695]Ben de varım bugün napcaz gayri ?2600[/quote] |
Cevap: Telekült Kardeşliği Alıntı:
bu söylediklerinde o kadar haklısın ki anlatama..ben eşimle bile konuşmuyorum bu konuyu..senin için tam saatinde olmaya çalışıyorum. ama bugün 5 dakika geciktim ..yinede okudum..ezberlemek üzereyim hatta...y789 |
Cevap: Telekült Kardeşliği Arkadaşlar herkes kendine uyan saati söylesin öyle bir değişiklik yapacaksak beraber yapalım. Ben sati biraz daha ileri alıp el ayak çekilince yapmayı öneririrm. ama sizin görüşünüz nedir. |
Cevap: Telekült Kardeşliği benim için 22,30 uygun.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği ben 23:30 yapalım derim öyle muhabbetin ortasında hadi ben 5 dakka çekilecem zor oluyor. Zaten sanırım sanırım 2-3 kişiye düştü katılım. Her türkçe projede olduğu gibi bir gazla başlanıp bitirmeden sıkıldı insanlar. Neyse Pazargünü senin için bir şarkı yazayim Bluegirlx. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Ben bir düşüncemi söyleyeyim . Bir hafta boyunca aynı metni okumak insanı sıkar tabi ki her gün farklı bir kişi için okusak daha eğlenceli olabilir ayrıca saati de çok geç yapmışsınız o saatte ben uyuyor oluyorum dolayısıyla hangi saat bana uygunsa sizin saatinize yakın bir saatte girip okuyorum... |
Cevap: Telekült Kardeşliği bencede doğru...erken bize uymuyor vitamincim yaa...sorumluklarımızdan dolayı.. ben enerjiye inananıyorum inşallah senin için hayırlı olmuştur turhan..kişi sayısı önemli ama çok önemli değil..,bence mühim olan inananların inanç gücü..katılma isteği..isteyerek biri için birşey yapmak kolay değildir..karşılık beklemeden yapmak..sen ne zaman istersen turhan..metnimi merakla bekliyorum.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği bana da 22 sonrası her saat uyar. Ama ille de gündüz olsun derseniz, ayak uydurmaya çalışırım. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Tamam hangi saati isterseniz o saat olsun uymaya çalışırım... |
Cevap: Telekült Kardeşliği Arkadaşalar yarın son kez benim için okuyacağız yine 22:30 olsun. Pazartesi Bluegirlx için 23:30 da okumaya başlarız. Vitamin sende biraz gece hayatına alışırsın :) çok erken uyumak faydalıymış ama dünyaya ayak uydurmak zorunda kalıyoruz biz. |
Cevap: Telekült Kardeşliği bugün yeni saatte göre 23 .30 olmasın arkadaşlar..biraz yorgunum..22,30 da yapabilirim ancak..yarından sonra 23,30 yaparız.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Zaten bugün benim için son kez 22:30 da okuyacağız yarın senle 23:30 a çekeceğiz. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Turhan gelişme var mı? |
Cevap: Telekült Kardeşliği vitamincim gelişme varmı demn yanlış..gelişmeyi aynı gün ölçemeye biliriz.evren turhan için çalışmaya başladı sen merak etme... |
Cevap: Telekült Kardeşliği İnşallah canım benim... |
Cevap: Telekült Kardeşliği Bende öyle hissediyorum ama henüz ölçülebilir bir şey olmadı. bu arada ben bugün kaçerdım :) 23:00 da okuyacan artık tutarsa :) |
Cevap: Telekült Kardeşliği Bluegirlx senin şarkını grupta yayınladım diğer arkadaşlarda ordan bakabilirler. biraz daha özel oldu sanırım biraz günlüğünü karıştırdım. isim lazım ama en azından ön adını bilsek diyorum. beğenmediğin eklemek istediğin birşey varsa bildirisen değiştiririz |
Cevap: Telekült Kardeşliği Hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın. |
Cevap: Telekült Kardeşliği merhaba yaz başı itibariyle bütün tekalüt kardeşleri ortadan kayboldu..hepinizi çok özledim..nerelerdesiniz..hala benim kardeşimsiniz.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatımdeğişti.com sitesini tüm dünya tanıyoruy897 |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatımdeğişti.com sitesi dünya çapında tanınıyor. Ayrıca ne güzel çalışma yapılmış burada. Metinler yazılmış, grup çalışması falan yapılmış. Çalışma içinde çalışma. Ama sanırım bir iki yıldır ara verilmiş o zaman bu konularda bilgim olsaydı ve burada olsaydım ben de katılmak isterdim. :)) |
Cevap: Telekült Kardeşliği Telekült grubu ben de güzel bir anı olarak hala aklımda. Zaman zaman metin bile aklıma geliyor. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Tekrar grup kurabilirsiniz. Ben de katılırım. actionsmile |
Cevap: Telekült Kardeşliği telekült kardeşligi deyince, bu konuda egzersiz yapılabilecek bir kardeşlik olarak algılayıp açmıştım, bi haftadır filan bu konuyu düşünüyordum malum herkese açamıyorsun böyle konuları, nerden bulurum kimle yapabilirim nette başlık atıp degerlendirsekmi diye zihnimi zorladıgımdan olsa gerek, okur okumaz bu konuya yordum hemen :))) ama fikir çok güzel, açan arkadaş sagolsun..böyle bi etkinlige bende varım, seve seve.. 956k |
Cevap: Telekült Kardeşliği hadi bakalım ortak istekleri olanlar bir araya gelsin çalışalım. kiim neler istiyor.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM. |