Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   bir basarı öyküsüde benden :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371903)

Water_Nymph 30-05-2009 04:07 PM

bir basarı öyküsüde benden :)
 
evet artık bu yasa ile ilgili hiçbir tereddütüm kalmadı. gerçekten ÇALIŞIYOR eger hala istedim seyler olmuyorsa anlıyorumki istemeyi beceremiyorum. öncelikle kesinlikle ve kesinlikle söleyeceklerim uydurma yada size güveninizi saglama amaçlı yazılmıs seyler degil arkadaslar 100% gerçek yasandı tarafımdan bu konu ile ilgili bildiklerini paylaşan herkese sonsuz tesekkürler sunuyorum bende bunları yazıyorum ki belki hala tereddütleri olan ve bu tereddütler yüzünden blokaj durumu yasayan arkadaslara bir nebze umut ısıgı olur.
otobüslerle ilgili mecaramı anlatmıstım o hala devam ediyor ve ben istanbul da rahat rahat otobüs yolculugu yapmanın keyfini çıkarıyorum arkadaslarımla beraber oldugumda onlara gidecegimiz yere zamanında yetişecemizi ve birazdan bos bir otobüs geleceni sölüorum önce inanmıorlar ama gerçek oldugunu gördügünde sasırıp kalıyorlar ve istisnasız her defasında artık benim için durum bu trafik yüzünden geç kalma otobüslerde eziyet cekme günlerim sona erdi bu sayede çekim yasası ile ilgilenmye baslayan da bir sürü insan oldu cevremde böyle seylere asla ama asla inanmayan Annem bile artık çekim yasasının varlıgını kabul etmiş durumda.
2. önemli konu asıl güvenimi tazeleyen olay ise bu durumdan daha farklı. çekim yasası ile ilgilenmeye baslayalı yaklasık 2 ay oldu bu süreç içinde henüz büyük seylere kalkısmadım tutup da çok para vs istemedim hiç küçük şeyleri gerçekleştirerek baslamak istedim bu sayede inanç blokajımı yıkmam daha kolay olacaktı. Secret kitabını okurken mesela uzun zamandır görüşmediginiz birini düşünün diyordu ondan haber almayı isteyin. bende bunu denemeye karar verdim benim için özel olan çoook uzun zamandır haber dahi alamadıgım ve aramasını istedgim birini imgeledim. benim için araması imkansızdı ama bir mail bile atsa gerçekten çok mutlu olcaktım. bunu istemeye yaklasık 3 hafta kadar önce basladım ve 2 gün önce bekledigim kişiden istedigim maili aldım bu gerçekten inanılmazdı... uzun süre sohbet ettik konustuk bana söledigi cümle suydu " inan bana seni neden aradım bilmiyorum daha öncede aramayı istemiştim ama aramıcama söz vermiştim ve ne kdar kararlı biri oldugumu bilirsin kararımdan beni neyin döndürdügünü bilmiyorum biran sana olan özlemime yenik düştüm "... :D ona bunu benim istedigimi beni bu yüzden aradıgını sölemek isterdim belki daha sonra birgün ona bunu anlatırım ama şimdlik bir sır :)....

işte böyle arkadaslar hikayelerimin devamı gelir umarım geldikçe paylaşacagım hepinizi tanımsam da çok seviyorum birçogunuzun sahip oldugu o iyi enerji tüm siteyi sarmıs durumda ne zaman buraya gelsem daha inançlı huzurlu ve pozitif oluyorum... :)

teoman_ 30-05-2009 04:31 PM

Cevap: bir basarı öyküsüde benden :)
 
ilginç super

ismira 30-05-2009 06:11 PM

Cevap: bir basarı öyküsüde benden :)
 
Çok güzel deneyimler... Başarıların artarak devamını dilerim:)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.