![]() |
Akın Berk'e katılıyorum.güven ve sezgiyle ilişkilendiriyorum.yani o para cüzdanın birköşesinde mutlaka vardı doğal olarak ve anneniz o anda görmedi.siz sezginizle paranın orda olduğunu hissettiniz ve düşünce gücünüzlede görmesini sağladınız annenizin:)tabii bu da harika bişey:)tebrikler. |
Hayır dostum. Çantayı tamamen boşalttık. Her şeyin arasına baktık yoktu. Zaten annem dedi ki: Para bankadan yeni çekilmiş gibi hiç bir buruşukluğu yoktu, düzdü. Yani katlı bile değildi. İnanın ben bile hala şaşkınım. |
Cevap: Secretle Keramet... Alıntı:
|
Cevap: Secretle Keramet... bana pek inandırıcı gelmedi... |
Cevap: Secretle Keramet... :)))))))))))) |
Cevap: Secretle Keramet... Alıntı:
|
Cevap: Secretle Keramet... hazır para koyuyorsun insan bi 2-3 bin lira koyardı çantaya guitar 20 lira neye yeter? hikaye çok tuhaf |
Cevap: Secretle Keramet... Hazır hayal etmişken 2 3 te neymiş 100 bin olsaydı daha iyi olurdugirlhaha |
Cevap: Secretle Keramet... e ben inandım... şaşkın ben de üniversitedeyken çok parasız kaldığımda cebimde küçük paralar bulurdum, ve herkese sorardım kimse koymamış olurdu... oluyor böyle şeyler arkadaşlar, valla... |
Cevap: Secretle Keramet... bu işin sırrını anlayn beri gelsin ben hala anlamıyorum benim algılarımmı kapalı acaba sorgulamaya başladım kendimi_? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 AM. |