Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=11955)

yagmur7 10-01-2010 07:43 PM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Bütün,güzellikler beni buluyor.Evrenle güzel bir alış-veriş içerisindeyiz.

kendimi en iyi ifade ettiğim işimde çalışıyorum.Ve hoşlandığım kişi bana duygularını açıyor.

yaşamımı güvenle sürdürürüm:)))

yagmur7 10-01-2010 07:45 PM

Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Alıntı:

mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578458)
vay vay vay bu ne şans allahımm daim olsun inşallah arkadaşlar. cilgin897

bende sevdiğim hayatımın erkeği ile evleniyorum. .Aşkımıza herkes saygı gösteriyor ve ailemde dahil olmak üzere izin veiyorlar. herşey o kaar güzel geliyşiyorki biz bile inananamıyoruz. darısı bütün sevenlerin başına y789

"biz bile inananamıyoruz. " kısmına dikkat! olumsuz cümle!

biz bile bu gelişmelere hayranlık duyuyoruz daha güzel yakışıyor:)

tebrikler partysmiley

kumsal1980 11-01-2010 02:25 PM

İstediğim hayal ettiğim işteyim.Çalışarak severek yaptığım işten iyi para kazanıyorum.Beni anlayan beni ben diye seven biriyle beraberim.Hayatıma güzellikler akıyor.Evrenden sipariş ediyorum evrende bana fazlasıyla veriyor.Çok mutluyum :)))

yagmur7 14-01-2010 07:31 AM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578616)
İstediğim hayal ettiğim işteyim.Çalışarak severek yaptığım işten iyi para kazanıyorum.Beni anlayan beni ben diye seven biriyle beraberim.Hayatıma güzellikler akıyor.Evrenden sipariş ediyorum evrende bana fazlasıyla veriyor.Çok mutluyum :)))

Aynı,siparişi bende veriyorum956k

vitamin61 14-01-2010 05:02 PM

aynen:D

mavihuzur 15-02-2010 08:03 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578469)
"biz bile inananamıyoruz. " kısmına dikkat! olumsuz cümle!

biz bile bu gelişmelere hayranlık duyuyoruz daha güzel yakışıyor:)

tebrikler partysmiley

peki. gelişen olaylara biz bile hayranlık duyuyoruz. resmen nişanlımı ailem bende çok seviyor yaww sevincli

maviinci 15-02-2010 08:30 PM

Alıntı:

mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584831)
. . .nişanlımı ailem bende çok seviyor yaww sevincli

khkh56khkh56 hahaaa smil56 iyiymişş y789 ne güzell sevincli

ceylan84lum 15-02-2010 08:34 PM

İstediğim hayal ettiğim bi bölümü okudum.Çalışarak severek yapacağım işten iyi para kazanacağım.Beni anlayan beni ben diye seven biriyle beraberim.Hayatıma güzellikler akıyor.Rabb imden istiyorum o da bana fazlasıyla veriyor.Çok mutluyum :))) s456s456s456s456s456s456s456

vitamin61 16-02-2010 05:52 PM

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584838)
İstediğim hayal ettiğim bi bölümü okudum.Çalışarak severek yapacağım işten iyi para kazanacağım.Beni anlayan beni ben diye seven biriyle beraberim.Hayatıma güzellikler akıyor.Rabb imden istiyorum o da bana fazlasıyla veriyor.Çok mutluyum :))) s456s456s456s456s456s456s456

Bu kadar güzel olamazdı bir sipariş.Aynen:D

gnr 16-02-2010 06:56 PM

Geç kaldım tebrik etmekle galiba gerçekten mükemmel bir konu fikrim geldi demmişssin güzelde gelmiş hakkattende güzelmiş beğendim.y789

hErkes isteklerini yazmış.Herşey istenmiş.BAna bişe kalmamış ama bende istiyicem bişiler:
1)hayat tek yaşanmaz. tek değilim ama çevremdekiler bide siz varsınz.Öncelikle tüm sevdiklerim ve arkadaşlarımın bütün istekleri yerine gelsin böylece kim ne istediysse olur inşallahyrl78
2)dedim ya hayat tek güzel değil diye bu yüzden hayatımın kadınını bulayım yeter.yetermi yetmez
3)Bide sınavı kazanmışım aşkımla keyf yapyorum.Gitiiğimiz yerde üç katlı cafe bar ne manzara ama**herkese tavsiye ederim96kl
KAvuşan varsa hayallerine paylaşsınnn paylaşınki mutluluğunuz çoğalsınart56art56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 AM.