![]() |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -1- Ilginc. Bizi Biz Yapan Secimlerimiz ve The Secret kitaplarinin felsefesi. Ama katilmiyorum. |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -1- konu ile ilgisi varmı bilmiyorum ama yazmak istedim,geçen hafta grip belirtileri vardı hep kendi kendime çok sağlıklıyım,çok sağlıklıyım diye telkinde bulundum ve hemen düzeldim telkinin işe yaradığını görmek çok hoşuma gitti ama;3 gün önce ani bir şekilde vucudum tutuldu eğilemiyorum,dönemiyorum 3 gündür yatıyorum (forum okumak alışkanlık yapıyo galiba,zar zor kaktım şuan)telkinde veriyorum kendi kendime,ilaçda alıyorum ama bi düzelme yok hala,ne bu şimdii :( |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -1- cok saglikliyim demekle enerjinizi yükseltmis o psikolejiden kurtulmussunuz nasil negatif enerji ile dibe batiyosak pozitif enerji ile`de yükselebiliyoruz. tutulma rahatsizligi icin ise önerim uzman doktora görünmeniz iyi günler... |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -1- Aklımıza olumsuz bi düşünce geldiğinde içimizden iptal diyoruz ya niye diyoruz bunu neyi amac alarak neyi dusunurek diyoruzz?? |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -1- Alıntı:
|
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -1- kesinlikle yazarak odaklanmak çok çok işe yarıyor, genelde kullandığım yöntemdir =) yazı için teşekkürler. |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -1- çok aydınlatıcı bir konu olmuş teşekkürler |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -1- teşekkürler :):) |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -1- Harika uygulamaya devam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |