![]() |
Cevap: telefonunuzun zil sesi hangi şarkı:)) emre aydın:falling down superrrrrrblissy |
Cevap: telefonunuzun zil sesi hangi şarkı:)) Göksel Baktagir-Yalnız sen arada bir de Lazy song by Bruno Mars:p:D |
Cevap: telefonunuzun zil sesi hangi şarkı:)) Multitap-Battaniyem'di sonra değiştirdim Vaya Con Dios - Nah Neh Nah yaptım. Baktım o da her yerde çalınmaya başlandı değiştirmeye karar verdim;ama bulamadım bendeeeee, ne yapsam? Shaggy it wasn't me şarkısına bayılırım;ama sözlerine bakınca ondan da vazgeçtim. Şu an bende kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. |
Cevap: telefonunuzun zil sesi hangi şarkı:)) son zamanların trendi APAÇİ çılgınlığısevinclidertydertydertydertysevincli |
Cevap: telefonunuzun zil sesi hangi şarkı:)) Buldumm. Ne varsa eskilerde var :) ya Marc Anthony-Tina Arena _I Want To Spend My Lifetime Loving You ya Evanescence_paper flowers,bring me to life ya The Rasmus_İn the shadow ya da Craig david_Hidden Agenda. Artık birine karar veririm diyorum:) Dem Trio_Nihavend Sirto, Asia Minor_Eşref Saati ya da Bestenigar da olabilir. W.A Mozart'da çok eğlenceli geldi. Seçenekleri çoğalttıkça içinden çıkılmaz hale geldi bu iş:):) |
Cevap: telefonunuzun zil sesi hangi şarkı:)) güzel bir müzik ama adını bilmiyorum. puhahaha :) |
Cevap: telefonunuzun zil sesi hangi şarkı:)) ahmet tunç bahçıvan..hem müziği çok güzel hem de yüksek sesli ama çığırtkan olmadığı için.. |
Cevap: telefonunuzun zil sesi hangi şarkı:)) heryerde çalmamalı orjinal olmalı.giriş kısmı uzun olmalı hemen sözlere girmemeli.melodik olmalı.ama ne olmalıy789 |
Cevap: telefonunuzun zil sesi hangi şarkı:)) benimkisi öyle ..bi araştırın isterseniz Ahmet tunç bahçıvan.. |
Cevap: telefonunuzun zil sesi hangi şarkı:)) En sonunda Cher_It's in His Kiss yaptım gitti :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 AM. |