![]() |
grup yorum insanlarin icindeyim dinleyin ve bilic altiniza insanlari sevdirin YouTube - Grup Yorum - Insanlarin Icindeyim |
Cevap: grup yorum insanlarin icindeyim sevdiğim bi şarkıdır.nezamandır dinlemiyordum :) |
Cevap: grup yorum insanlarin icindeyim paylaşım için teşekkürler :) Muzik ruhun en başlı gıdasıdır. Diğeride Aşktır. |
Cevap: grup yorum insanlarin icindeyim sizce calisirken muzik olmalimidir, olmamalimidir,??? ama ayni ortamda 10 kisi oldugunuzu dusunun.. ne dersiniz. |
Cevap: grup yorum insanlarin icindeyim Çalışırken müzik dinlenmeye başladıktan belli bir süre sonra müziği duymamaya başlarız.Aslında duyduğumuz ama algılayamadığımız bu sesin beyni yorduğunu okumuştum.O yüzden müzik dinliyeceksekte sözsüz müziğin tercih edilmesi söyleniyordu. |
Cevap: grup yorum insanlarin icindeyim Yalnız ben konsantre şekilde ders çalışmaktan bahsediyorum.Yoksa büroda felan çalışmaktan bahsetmiyorum :) |
Cevap: grup yorum insanlarin icindeyim Alıntı:
|
Cevap: grup yorum insanlarin icindeyim evet güzel bir şarkıdır... |
Cevap: grup yorum insanlarin icindeyim Grup yorum şarkılarını severim bu da çok güzel (: |
Cevap: grup yorum insanlarin icindeyim Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz.Bana çok oluyor.Bazen çok yoruyor müzikler beynimi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM. |