Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bırakmak Gerçekten Zor mu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Mutluluk Sigarayı Bırakma Konusunda Etken mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=469)

hayatimdegisti 09-12-2006 08:43 PM

Mutluluk Sigarayı Bırakma Konusunda Etken mi?

Dün sessiz üyelerimizden birisi ile konuştum.

Daha önce yarım paket sigara içtiğini oysa şmidi sigara içmeye ihtiyaç duymadığını ve bıraktığını söyledi.
Üstelik sigara birakma telkininide dinlemiyormuş.
Topuluk karşıısında konuşma,Mutlululuk gibi telkinleri dinlemiş...

Sigarayı içmenin nedenlerinden birinin kendini mutsuz hissetmek olduğu düşünülürse kişi kendini zaten iyi hssettiğinde sigara içme ihtiyacı duymayabilir.

Aslında bir çok sessiz üyemiz var.O üyelerimizinde katılımları ile forumu renklendirmelerini ve yeni bakış açıları yaratmaya katkıda bulunmalarını dilerim. s456 bisiklet

lalezar 14-02-2007 10:12 PM

Ruhu mutlu olan bedeninde bir zehire neden ihtiyaç duysun, bence de öyle..zaten beden o zehiri reddedecektir...Atakan abi ne diyecegim, nası teşekkür edecegim bilemiyorum..Siz Allahtan bu millete bi yardım falan mısınız? blissy

hayatimdegisti 14-02-2007 10:17 PM

Lalezar sizin gibi başkalarıda var böyle sigara telkinini dinlemediği halde sigarayı bırakan.
Buda oldukça sevindirici...
Bu ilk mesajta bahsettiğim kişi mesela bu forumda hiç yazmayan ancak telkinleri dinleyen birisi...
Darısı tüm sigara içenlerin başına...

25emel 22-04-2007 11:29 PM

Sigarayı bırakmak gerçekkten çok zor ben günde 3 paket içerdim.tabiri caizse kibritten tasarruf ediyordum rt67 o dönemler yatılı okulda okuyordum.okul bittikden sonrada devam ettim.annemin bi gün paketimi çantamda görmesi üzerine yaptığı bir konuşma vesile oldu bırakmama...kendi kendime söz verdim o an.Bırakacaktım!elimdeki sigarayı söndürdüm.Kendimi şartlandırdım sanki her içtigim sigara da anneme zarar veriyormuş gibi düşündüm kim kıyabilir ki biricik anacığına... onun yokluguna...her elimi sigaraya uzattığımda annemin yokluğunu düşünüyordum.içersen onu kaybedeceksin diyordum kendi kendime...evet kabul ediyorum olayı biraz abarttım ama iyiki abartmışım şimdi bıraktım o günden sonra içmedim.şimdi mutluyum.geröçekten isteyince oluyor bunu bilare test ettim ! art56art56

25emel 24-04-2007 12:50 PM

Ynt: Mutluluk Sigarayı Bırakma Konusunda Etken mi?

saol teşekkürler krzm67

serkan-34 01-05-2007 12:19 AM

Birkeresinde içtim fakat devamı hernedense gelmedi..
Kola tek kötü alışkanlığım (:
Arkadaşı kutlarım .. super

Acredita 18-07-2007 11:00 PM

Merhaba ben Sermin.. Sorunun cevabı bana göre belki evet belki hayır. Bu kişiye göre değişir. Bazı anlarda yaktığımız bir dal sigara duyduğumuz mutluluğu pekiştirmek için değilmiydi (İçenler için) " hadi bi keyif sigarası içelim" yahut yak bi sigara efkarın dağılsın derdik. Mutluluk herşeyin ilacı bence . sigarayı bıraktığım için mutluyum mesela. Ama mutlu olduğum için bırakmadım sigarayı. Sigarayı bıraktığım için mutlu oldum. :)) Sevgilerimle.....

cicero 18-06-2009 12:31 PM

Cevap: Mutluluk Sigarayı Bırakma Konusunda Etken mi?

Sigara bırakma tedavisi için bi hastaneye gitmiştim. Doktorla konuşup nasıl bi tedavi uyguladıklarını öğreneyim dedim. Lazer tedavisinden bahsetti.
Sigaradaki nikotin kandaki mutluluk hormonunun yerini alıyor dedi , dolayısıyla mutluluk hissi için insan nikotine ihtiyaç duyuyor dedi , lazer tedavisiyle belli noktaları uyarıp bu hormonun salgılanmasını tetikliyoruz demişti . Kandaki mutluluk hormonunu belli metodlarla arttırılması nikotin ihtiyacını kesebilir ama tatmin olmadım bu açıklamayla..

Yeri gelmişken burda belirtiyim dedim...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 PM.