Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilinçaltının Bilinmeyenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=155)
-   -   Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5311)

asideniz 18-01-2011 04:12 PM

Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

çok teşekkür ederim çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık art56art56

serper 18-01-2011 05:06 PM

Cevap: Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı

emeğinize sağlık, çok işimize yarayacak bilgiler paylaşmışsınız.

carlosvela 18-01-2011 05:44 PM

:))))))) gusel

Nazife_p 26-04-2011 03:30 AM

Sevgili Shamanic,

Boyle guzel bilgileri bizlerle paylastiginiz icin Allah razi olsun sizden. Daha onceden bu bilgileri not alirken bilgisayarimda sorun cikmisti hepsini alamamistim. Bu aksam sayfalar arasi dolasirken inanilmaz bir sekilde karsima cikti 956kmutlulugumu nasil ifade edebilirim bilemiyorum. Tum bilgileri okudum kacirdigim bilgi eksikligi olmadigini gordum sadece paylasimlardan ve yine sizin guzel bilgilerinizden faydalandim.
Ben sizin vermis oldugunuz bilgilerle yapmam gereken tum dileklerimi saniyorum 30 gune yakin bir sure de yaptim.
Ve 2 dilegimle ilgili cok guzel gelismeler yasadim cok mutluyum. Oncelikle rabbime ve sonra size binlerce kez tesekkurler. Diger dileklerim icin sabirsizlikla beklemedeyim. gelismelerden haberdar edecegim.
Isiginiz hic sonmesin sevgiyle kalint678

emy 27-04-2011 02:04 PM

Dün akşam yorumlar beraberinde bu güzel bilgileri okudum,not aldım.Hiç unutmuyorum..Siteye ilk geldiğim gün bir konu hakkında konuşurken zaten ben herzaman şanssızım diye bir cümle kullanmıştım. Özlem hanım kelimelerin bile hayatımıza yön verecek etkiye sahip olduğunu söyledi ve bu linki okumam için göndermişti. Baktım,okudum ama pek bişey anlamıyordum. Yarım yamalak ilk dersi yapabildim. Sonra bıraktım. Dün akşam şans eseri gördüm ve tekrar okumak istedim. Artık ifade edilen herşeyi önceden biliyormuşum gibi rahatlıkla idrak ettim. Olumlamaları bile kendimce bu etkili olur ama bu olmaz şeklinde ayırt etmeye bile başladım:) Birçok konuda farkındalıklarım oluştu, bakış açım değişti. Hepsi sizin gibi mükemmel insanların sayesinde.
İyiki varsınız..

pinky9 12-01-2012 02:17 PM

özlem hanım çok teşekkürler aöıklayıcı bi yazı olmuş:) fakat benimde bi sorum var tam ayrıntılı anlatılmamış, mesela şimdi bizim 3 tane niyetimiz var,kendimden örnek vereyim; kendimi sevmek,kendime güvenmek, ve 5 kilo vermem lazım :))
bunların 3ü için aynı anda sabha akşam niyet edip kağıda yazıcam kutuya atıcam, peki bunlarla ilgili olumlamalara ne zaman başlıycam 1 hafta sonra mı? yoksa örneğin 1 ay boyunca sadece 1 niyetim üzerinde mi odaklanıcam ? bazı konularda çoğu kişinin yorumlardan sonra kafası karışmış ama cevap da verilmemiş sanırım :)

shamanic 30-01-2012 12:04 AM

y789 diyelimki tavşana ihtiyacın var..
karşında da 5 tane tavşan... hepsini birden yakalayacağım dersen hiç birini yakalayamazsın..

hepimizin onlarca hedefi vardır elbette..
ancak tek tek gitmekte fayda vardır..

örneğin bir ekmeği yiyebilirmiyiz, evet ama lokma lokma yeriz.. hepsi boğazımızdan geçmez girlhaha

bunun için sevgili lavinyacım hedeflerini sıraya koy,
ve burada anlatılanları bir tanesi için yap lütfen..
yoksa yaptıkların uzun olur ve sıkıcı gelir bilinçaltına bırakırsın.. O0

sevgi ile ilgili 2012 hediyesi olarak meditasyon eklemiştim..
bir kez bilinçli dinleyip yaptıktan sonra, 21 gün gece uyurken dinle..

böylelikle kaldı 2 niyet,
onlarında içinde arzuladığın bir tanesinden başla

sevgiler actionsmile

KEMALK 19-05-2012 04:21 PM

Arkadaşlar soruma yardımcı olursanız çok sevinirim,

Özlem hanımın Tavşan örneği çok hoşuma gitti , ieteklerimin listesi 7-8 tane olmak üzereydi sonra tavsiyesine göre bire indirdim ve işle ilgili sıkıntım bulunmkata onunla ilgili aşağıdaki yazıyımı sizinle paylaşmak istiyorum yanlış kısım varsa düzeltir misiniz?
Bu arada aşağıdaki yazıyı sabah-akşam yazdıktan sonra kutuya hergün 1 hafta boyunca atacağım değil mi? kutu aşamasını biraz daha detaylı anlatır mısınız?
teşekkürler

Şimdi yeteneklerime en uygun,başarılı olacağım ve parasal kazancımdan memnun olacağım bir işe girmeyi seçiyorum. Bunu ve daha iyisini kabul ediyorum.
Lütfen bunu ve daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.
Teşekkür ederim,teşekkür ederim,teşekkür ederim

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818988)
y789 diyelimki tavşana ihtiyacın var..
karşında da 5 tane tavşan... hepsini birden yakalayacağım dersen hiç birini yakalayamazsın..

hepimizin onlarca hedefi vardır elbette..
ancak tek tek gitmekte fayda vardır..

örneğin bir ekmeği yiyebilirmiyiz, evet ama lokma lokma yeriz.. hepsi boğazımızdan geçmez girlhaha

bunun için sevgili lavinyacım hedeflerini sıraya koy,
ve burada anlatılanları bir tanesi için yap lütfen..
yoksa yaptıkların uzun olur ve sıkıcı gelir bilinçaltına bırakırsın.. O0

sevgi ile ilgili 2012 hediyesi olarak meditasyon eklemiştim..
bir kez bilinçli dinleyip yaptıktan sonra, 21 gün gece uyurken dinle..

böylelikle kaldı 2 niyet,
onlarında içinde arzuladığın bir tanesinden başla

sevgiler actionsmile

Calven45 31-08-2013 07:24 PM

arkadaşlar bunu deneyen olmadı mı hadi sizi harekete geçireyim bunları yapın size o kadar diyorum ..... ben yaptım harika sonuçları var denemeden bilemezsiniz bana da bu konuda face profilimden ulaşabiirsiniz face profilimden https://www.facebook.com/gokhan.seker.16

Calven45 31-08-2013 07:30 PM

arkadaşlar bunu deneyen olmadı mı hadi sizi harekete geçireyim bunları yapın size o kadar diyorum ..... ben yaptım harika sonuçları var denemeden bilemezsiniz bana da bu konuda face profilimden ulaşabiirsiniz face profilimden https://www.facebook.com/gokhan.seker.16

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 PM.