Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilim ve Teknoloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=440)
-   -   Big Bang Deneyi Bir Kızın Hayatına Mal Oldu... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13615)

comte 13-09-2008 08:16 PM

Big Bang Deneyi Bir Kızın Hayatına Mal Oldu...
 


http://internethaber.com/images/news/70401.jpg

Yüzyılın deneyi dünyanın sonunu mu getirecek. Deney haberini izleyen genç kız kendini kaybetti ve..
Avrupa Nükleer Araştırma Merkezinde (CERN) çalıştırılan parçacık hızlandırıcısının kıyamet alameti olduğuna inanan Hintli genç kız r etti.

Yerel gazetelerin haberine göre, Madya Pradeş eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Çayya Lal adlı genç kız, Tv programlarında CERN’de yapılacak deneyin dünyanın sonunu getireceği şeklindeki yorumları izledikten sonra hap içerek hayatına son verdi.

Bir gazeteye konuşan baba, “Kızım, televizyonlarda söylendiği gibi kıyametin yaklaşıp yaklaşmadığını sorup duruyordu. Böyle şeyler düşünmemesini istedim, felaketten korkmaması gerektiğini söyledim ama nafile...” dedi.

Dünyanın en büyük parçacık hızlandırıcısı dün çalıştırılmış ve ilk proton huzmesi dairevi yeraltı tüneline gönderilmişti. Aksi istikamette gönderilecek ikinci huzme, henüz belli olmayan bir tarihte tünele gönderilerek protonlar çarpıştırılacak ve maddenin sırları aydınlatılmaya çalışılacak.



abccc 09-11-2009 03:38 AM

Cevap: Big Bang Deneyi Bir Kızın Hayatına Mal Oldu...
 
şu televizyon ve gaztelerdeki haberlere de el atmak gerekiyo galiba.Herşeyin en kötü senaryosunu önümüze koyuyalar.Haber izlemekten korkar hale gldim ya.

rüzgârın kızı 09-11-2009 04:01 AM

Cevap: Big Bang Deneyi Bir Kızın Hayatına Mal Oldu...
 
ben artık seyretmiyorum (5 aydır )açıp da seyrettiğim bir haber yok...mecbur evdekiler açınca görüyorum...yeter gerçekten bu medya herşeyi çok abartıyor...

ELPARANOID 09-11-2009 09:34 AM

Cevap: Big Bang Deneyi Bir Kızın Hayatına Mal Oldu...
 
Sonucta kiyametten korkmak aslinda olumden korkmaktir. Dolayisiyla kiyamet korkusuyula kendisini olduren insanin akli dengesinde bir bozukluk olmasi gerek.
TV-ye avrupalilar "aptal kutusu" diyorlarmis. Ilginc. Aslinda televizyon insanlara gercekten uzak sanal bir dunya sunuyor ve hayatta aradigini bulamayan milyonlar tv-den medet umar hale gelmis maalesef. Eski bir "tv-zede" olarak o insanlari cok iyi anliyorum. Ama o durumdan kurtulmak icin bir az gayret etmek gerek. Telkinlerden mi ne artik tv-yi pek izlemiyorum. Sevgilerle Elgun

Abruzzi 09-11-2009 09:37 PM

Cevap: Big Bang Deneyi Bir Kızın Hayatına Mal Oldu...
 
çok saçma r etmesi bayağı etkilenmiş zaten onun için kıyamet kopmuş her insanın kıyameti kendine komarmış derler ya buda onun gibi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.