Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beklentileriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=53)
-   -   DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463323)

newroses 11-01-2010 02:42 PM

DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!!

Hayatımla daha doğrusu gelecğeimle iligili benimde sizler gibi planlarım var.

Ama onları bir türlü hayatıma daha geçiremdim.Ama pes etmişte değilim hani...

Hayatımdaki düşünceleri artık sadece düşünce olarak değil yaşayarak hissederek o anı başardım seslerini de işşitmek istiorum...

şuan kendimi yapabileceklerimi söylüorum.Galiba zmaanı geldide geçiyor

Hepinizin gözlerinizden öpeirm.Sizinde hayatınıza geçirilecek düşüncelerini olup gerçekleşmesi dileğiyle hoşçakalıncat56cat56cat56

gurbetçi 11-01-2010 03:21 PM

Cevap: DÜŞÜNCELERİMİ HAYATIMA GEÇİRMEK!!

bende sen gibi mor ve ötesinin hayranıyım =)

newroses 11-01-2010 04:29 PM

Alıntı:

gurbetçi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578635)
BENDE SEN GİBİ MOR VE ÖTESİNİN HAYRANIYIM =)

sevindim.O zaman mor ve ötesi hayranı grup yapalım tabi senin için sakıncası yoksa???y789

gurbetçi 19-01-2010 01:19 PM

yok tabii ki ....

muraturkom 19-01-2010 06:33 PM

Sorunun cevabını kendi başlığın söylüyor aslında. Aklına geleni hayata geçirip uygulamadan hiç bir şeyi zaten başaramayız. Çünkü biz düşünüp bulduğumuzda, Bir başkası bizden önce daha ilkel biçimde düşünmüş olsa bie eğer harekete geçmişse daima biz ondan geride kalırız.

appetite for destruction 19-01-2010 07:54 PM

ben böyle bir şey olduğunda kendimle yarış havasına giriyorum sevincli
eğer söyleyemezsem kaybedeceğimi düşünüyorum ve işe yarıyor 8977

muraturkom 19-01-2010 08:07 PM

Alıntı:

appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580239)
ben böyle bir şey olduğunda kendimle yarış havasına giriyorum sevincli
eğer söyleyemezsem kaybedeceğimi düşünüyorum ve işe yarıyor 8977

böyle birşey ? Örnek vermek ister misin?

appetite for destruction 19-01-2010 08:19 PM

şimdi dikkatli okudum yanlış anlamışım galiba ben aklımızdan geçeni uygulayamamak tarzında birşey sanmışım mesela birine birşey söylemek istiyoruz ama çekinip söyleyemiyoruz.12389

Neptün 19-01-2010 08:56 PM

Planları hayata geçirmek benim çok zorlandığım bir mesele. Ben de planlarımı hayata geçirmek için harekete başlamak/adım atmak ve bunları devam ettirmek istiyorum.

Başarılar
Sevgiler.

muraturkom 19-01-2010 09:42 PM

Alıntı:

appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580245)
şimdi dikkatli okudum yanlış anlamışım galiba ben aklımızdan geçeni uygulayamamak tarzında birşey sanmışım mesela birine birşey söylemek istiyoruz ama çekinip söyleyemiyoruz.12389

Yanlış anlaman bana önemli bir konuyu hatırlattı. Gerçi ana konu ekseninden sapacak ama ifade etmek gerektiğini düşündüm.

Üzerinde çalıştığımız konulardan bir tanesi de bu, bu güne kadar kırılır küser yada aşırı tepki alma çekincesiyle içinizde sakladığınız atomu patlatmaca.
" örn, Sevgilin sürekli seni şüphelendiren davranışları ile seni kuşkulandırıyor, onu kaybetmemek adına suskun kalıyorsun. İşte bir bomba bana bir günlüğüne cep telefonunu vereceksin, ben davranışlarından şüpheleniyorum" vb. kişilere göre değişen önemli konularda eleştirmece. Bunun sonucunda kişilere kendi kimliğimizi ortaya koyabilmemiz ve onlar karşısında dik durabilmemiz. En sonunda da hayatta dik olarak yürüyebilmemiz hedeflenizyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 PM.