Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beklentileriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371820)

cananbr 23-05-2009 08:01 PM

Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum

Arkadaşlar insanların beni suçlayacak olma ihtimallerinden korkuyorum.Şöyle en basit bir örnekle anlatayım;Mesela birinin tabağı kırıldı.Ama tabağı kimin kırdığı belli değil.O tabağı ben kırmadıysam bile sanki ben kırmışım gibi davranmaya başlıyorum.Ya insanlar benim kırdığımı düşünürlerse ya bana iftira atarlarsa diye kaygılanıyorum.İnsanlardan korkuyorum galiba.Bu konuda acil yardım istiyorum.Telkinlerin yanında söyleyebileceğiniz bir cümleye önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar.Bana yardım edin arkadaşlar:((

Siyahça 23-05-2009 08:55 PM

Cevap: Neden ben insanların beni suçlayacak olma ihtimellerinden korkuyorum

mükemmel olmak zorunda değilsin ki...boşveeeerrrr kim ne düşünürse düşünsün, sallaaaa!
diyelim hata yaptın, gerçekten suçlu sensin, e olsun be kardeşim!
gerçi aynı hastalıktan ben de muzdaribim...aslan burcuyum ve başkalarının ne düşündüğü, beni onaylayıp onaylamadıkları son derece önemli...ama yeniyorum galiba bunu yavaş yavaş...eskiden daha çok kafama takılırdı eleştiriler falan...ama şimdi, 'amaannnn onun düşüncesi değil benimki önemli' deyip geçiştiriyorum...

bizim eeennn büyük hatamız galiba, hep başkalarının gözünden bakıp başkalarının duygularıyla düşünmek! yani empatiyi abartmışız biz!

bence her sabah aynanın karşısına geçip : EN ÖNEMLİ BENİM, BEN DEĞERLİYİM!' de...işe yarayabilir...

the desert 23-05-2009 08:59 PM

evet anlayabılıorum sneı aynı şey ben de de var ya ınsanlar benım hakkımda kotu duşunurse..amann allahımm yaa benı suclarlarsa...amannn ben kendımı bılıorum ya gerisi boş..

cananbr 23-05-2009 09:30 PM

Öyle ya kendimizi biliyoruz.Ama kendimizi bilmemiz onların iftiralarından bizi korumuyor.Her an bir iftiraya kurban gitme kaygısıyla yaşamak iğrenç...

Siyahça 23-05-2009 09:43 PM

hah işte bu! yüz yıllık sorunumun sebebini bulmama yardım ettiğin için teşekkür ederim canan arkadaş!

ben teee genç kızlıktan teeee şu yaşa kadar sürekli iftiralara uğradım biliyor musun? (kısa bir süredir olmuyor çok şükür)
hem de hep en korktuğum namusla ilgili iftiralardı! biz mutaassıp bir çevrede büyüdük, bu yüzden bunlar çok önemliydi bizim için...
en olmadık şekilde masum olduğum durumlarda bile namussuzlukla itham edildim! ve artık kendimi iftira paratoneri olarak tanımlıyordum! yakın zamana kadar...

demek iftiralara uğramamın sebebi senin kendin için dile getirdiğin gibi; iftiradan korkmammış!
görmüyor musun canan; neyi korkun olarak seçersen, o senin en büyük korkun olmak için elinden geleni yapıyor!

cananbr 23-05-2009 09:49 PM

Çok haklısın siyahça.Neden korkarsak başımıza o geliyor.Anlatmak istediğini anlıyorum.
Biraz rahat olmak lazım.Onuda biz başaramıyoruz.Ama başaracağım sizler sayesinde.Ama ne dicem biliyormusun.Kimseye anlatamadığım bütün sorunlarımı koca başlıklarla size anlatınca ben sanki yenilendim.İçimden bişeyler çıktı gitti.Sebesiz mutlu ve huzurluyum.Hatta şu anda başka problemim varmıydı diye düşünüyorum.Hepsini anlatmalıyım hepsini diye.Çok şükür başka problem bulamadım:)

sanemce 23-05-2009 10:02 PM

bir arkadaşım vardı, boşandıktan sonra erkeklerin kendisine kötü amaçla yaklaşacaklarından korkuyordu.. ve hep başına bu tarz şeyler geliyordu..

tamam tamam..

arkadaşım değil, o kişi bendim utananadam

boşanmak çok kötü bişeydir diye yetiştirildim.. dul kadın yaftası yapıştı mı bikere, toplum tarafından dışlanırsın ve kötü bakışların hedefi olursun maazallah..

bu korkularla yaşadığım süreç hakikaten korkunçtu..

ne zamanki boşanmanında evlenmek kadar doğal olduğunu anladım ve başımı dimdik dikerek kendi doğrularımla yaşadım, bu tarz şeylerden kurtuldum çok şükür..

işin sırrı, korkmamakta b456

cananbr 23-05-2009 10:14 PM

Heyt be biz korkudan korkacağımıza korku bizden korksun.KORKMAYALIM.KORKMAYACAĞIM.KENDİM İÇİN YAPACAĞIM EN ÖNEMLİ İŞLERİN BAŞINDA KORKMAMAK GELİYOR ARTIK.

the desert 23-05-2009 10:48 PM

keısnlıkle korkmamak aslında cok zor ama aslınd acok kolay...

hayatimdegisti 23-05-2009 11:18 PM

Eğer sizinle ilgili bir konu olmasa bile suçluluk duyuyorsanız o zaman telkinlerden en fazla fayda görecek kişilerdensiniz.
Suçluluk duygusu ve ego güçlendirici telkinlere ağırlık veriniz...
Bir süre sonra bu duyguların azaldığını göreceksiniz.

cananbr 23-05-2009 11:28 PM

Çok haklısınız kendimle ilgili olmayan konularda bile suçluluk duygusunu tüm şiddetiyle yaşıyorum.Dünden beri söylediğiniz telkinleri dinliyorum.İlginiz için teşekkür ederim.

sudem8 24-05-2009 11:02 AM

Alıntı:

cananbr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463415)
Arkadaşlar insanların beni suçlayacak olma ihtimallerinden korkuyorum.Şöyle en basit bir örnekle anlatayım;Mesela birinin tabağı kırıldı.Ama tabağı kimin kırdığı belli değil.O tabağı ben kırmadıysam bile sanki ben kırmışım gibi davranmaya başlıyorum.Ya insanlar benim kırdığımı düşünürlerse ya bana iftira atarlarsa diye kaygılanıyorum.İnsanlardan korkuyorum galiba.Bu konuda acil yardım istiyorum.Telkinlerin yanında söyleyebileceğiniz bir cümleye önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar.Bana yardım edin arkadaşlar:((

dusun2Sen ne düşünürsen karşındaki insanlar sana o şekilde yaklaşır.ya çok baskıcı aileden geliyorsun, ya da seni çok eleştiren biri varsa hayatında...Benim vardı mesela, ama ben yendim.Ben değerliyim kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.Ben güçlüyüm gibi olumlamaları çok yaptım gün içinde.birde başkalarının düşüncelerine önem verme onu dinliyorum.zaten suçluluk ve ego ilk önce çok faydasını gördüm.sen suçlu gibi davranırsan karşındakilerde duymak istedğin sözleri söylerler.küçükken bile oyunlarda bazı çocuklar ezilir dayak yer.ezik durunca gelir seni döverler. güçlü olduğunu kendine güvenin olduğunu, karşıya hissettir bak neler oluyor.sen güçlüsün... güç sen de artık çalışmalara devamy789

blue jaloon 24-05-2009 11:43 AM

mrb:)
doktor degilim ama normal korkularin insan hayatinda olmasi yasamin bir parcasi dogalligi olarak bilinir
ama ileri derece korkular dogalliktan cikar imkanin varsa psikolog destegi al derim
hersey gölnünce olsun mutluluk pesini birakmasin....

cananbr 24-05-2009 05:55 PM

Yorumlar için hepinize tek tek teşekkür ederim.Evet son birkaç yılda yaşadığım şeyler kaldırabileceğimin çok üstündeydi.Sürekli iyi kalpli olduğum için sürekli iyi şeyler yaptığım için bunlar başıma geldi.Sürekli taşlanmak beni yıprattı.Meyve verecek hal bırakmadılar bende.Yorgun düştüm ama küllerimden doğmak istiyorum.Yepyeni ışıl ışıl sizin sayenizde başarmama ramak kaldı.
Başka yorumlarda bekliyorum:)

MuminOKAN 24-05-2009 06:15 PM

selamlar.
düşüncelerimizi korkuya değilde mutluluğa odaklasak?
mutluluğu seçsek?

"nasıl olurdu?"

sağlıcakla ve ışıkla...
sapkal89

cananbr 24-05-2009 06:22 PM

Mutluluğa odaklayabilmek için burdayım:)
Sizlerin sayenizde başaracağım:)

sudem8 24-05-2009 09:44 PM

Alıntı:

cananbr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463528)
Yorumlar için hepinize tek tek teşekkür ederim.Evet son birkaç yılda yaşadığım şeyler kaldırabileceğimin çok üstündeydi.Sürekli iyi kalpli olduğum için sürekli iyi şeyler yaptığım için bunlar başıma geldi.Sürekli taşlanmak beni yıprattı.Meyve verecek hal bırakmadılar bende.Yorgun düştüm ama küllerimden doğmak istiyorum.Yepyeni ışıl ışıl sizin sayenizde başarmama ramak kaldı.
Başka yorumlarda bekliyorum:)

skan67 Hepimiz aynı yollardan geçtik,geldik en sonunda sitemizi bulduk.blissy birbirimizin yaralarını sarmaya ve iyileşmeye.fakat önce kendimizi sonra geçmişi, bizi üzenleri bağışlayıp, önümüze bakıp,çalışmalıyız. Eski olumsuzluklara takılmadan yeni olumlu güzel duygularını olaylarını yaşamaya izin ver.geçmişine enerji gönderme yenilerini çekersin.biliyorsun bugün yaşadıklarımız eski düşüncelerimiz.kimseyi suçlamaya hakkımız yok.zaten çalışmalara başlayınca herşey yoluna girmeye başlıyor.smileydancesen değişirsen dünyanda değişiyorpartysmiley.hepimiz ne badireler atlattık ama bunları ballandıra ballandıra anlatmıyoruz.mutlu olmayı seçiyoruz.mucizeleri yaşamaya başlayınca zaten unutuyorsun.sana kötülük edenlere teşekkür ediyorsun iyiki yapmışsın ben bunlardan sonra hayat yolumda daha çok ilerledim.zaten seni ben seçtim sende rolünü en iyi şekilde yaptın.teşekkür et izin ver gitsinler.ben böyle yapıyorum.bunlar kendi uyguladıklarım.bana kötülük yapan kişiyi sarılıp öpesim geliyor y789en çok yoran ve üzen kişi aslında...onun sayesinde kuantum düşünce gücüyle tanıştım.kendimi geliştirdim ve çevremdeki sorunlu kişilere de yardımcı oluyorum.kaç kişinin hayatı değişti.yaptığın ne diye sorarsan çoğu hayal kurmayı dahi unutmuşuz.ben hayal kurmalarını sağlıyorum.kime ne hayali kurdurduysam bunu birebir yaşadılar ve teşekkür ettiler inan buna.sen de biraz yol alınca kendi tecrübelerini deneyimlerini paylaşırsın tamam mı şeker actionsmile

cananbr 24-05-2009 09:49 PM

Tamam canım.Mutlaka paylaşıcam.Yorumların için teşekkür ederim:)
Kuantum düşünce gücünden bahsetmişsin biraz daha anlatırsan çok memnun olucam:);)

olsun 25-05-2009 09:49 AM

Böyle bir durumla karşılaşıldığında 'neyi hatırlıyoruz' sorusu doğru cevaplandığında çözüm gelir.
Bizi bu durum (korku:redediş) için tetikleyen nedir veya bizi bu durum içine alan nedir?.
Bize karşı yapılan tavır ve davranışların kaynağını ancak içimizde bulabiliriz.
Biz nelere tepki veriyoruz ,neden.
BİZ KİMİ ,NEDEN SUÇLARIZ.NEYİ KABULLENEMİYOUZ,NEDEN?
SUÇLANMAKTAN HOŞLANMAZKEN BAŞKALARINI SUÇLAYARAK KENDİMİZİ RAHATLATIYORUZooo67.

Döngüler ve kaynaklar arkadaşlar.
Bugün yaşadıklarımız aslında daha önce başlattığımız 'ilk hareketin devamıdır'

Bunun zamanını hatırlayamayabiliriz.Ama bunu bitirebiliriz.(dönüştürebiliriz)

Suçlamaların ,suçlayanları, 'SUÇ UNSURUNU' affedip bağışlamak.

Kendimizi ve diğerlerini HEPSİNİ bağışlamak yrl78

sevgiyle,nurten

olsun 25-05-2009 10:08 AM

Döngüler sadece bu yaşamımızla yeterli değil.
Çok küçük yaşlarda bile yaşanılan deneyimlerde de diğer(daha önceki)yaşam(kurgu)ların devamlılığı ve döngüleri söz konusu.
Diğer yaşamlardan gelip devam eden olgular!.
Daha küçük yaşta bile bazı çocuklarda belirli kalıplar var olduğunu (yerleşmiş kişilik) görebiliriz.
Hepimiz bir bütünün parçalarıyız olgusunda hepimizde aynı potansiyel vardır.Sadece belirli bir unsurun ortaya çıkması (hayat bulması)için ona uygun ortamın sağlanması gereklidir.
Her birimizin bu yaşamındaki hikayesini (gelişimini,oyununu) yaşayabilmesi için 'ona uygun ortamda ' doğarız.Yani başlama noktası (aile,çevre)bizim kurgumuza uygundur.
VE OYUN UYGUN ORTAMINDA BAŞLAR..................................

Uygunluk tamamlandığında (bazen yıllar alır) BİZİM GERÇEK ROLÜMÜZÜ oynamamıza hazırdır.

OYUN SİZİN ve PERDE alk78

sevgiyle,nurten

sudem8 25-05-2009 01:42 PM

Alıntı:

cananbr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463559)
Tamam canım.Mutlaka paylaşıcam.Yorumların için teşekkür ederim:)
Kuantum düşünce gücünden bahsetmişsin biraz daha anlatırsan çok memnun olucam:);)

canım kuantum düşünce tekniği kitaplarını çok okudum.R.Şanal Günseli ve eşi Işık Elçi'nin....bir de tv programları vardı.şimdi tv 8 de..onların sayesinde sorunlarımın çoğunu çözdüm.Allah onlardan razı olsun.her ay seminerlerine katılıyorum.bu ay gidemedim.aynı şeklde oğlumda bireysel çalışmalarına gitti.şimdi bir sorun demiyeyim gözümde büyütmek istemiyorum bir haksızlığa uğradım.onun da üstesinden gelirsem Allahın izniyle söz verdim, ben de sıkıntıda olanlara yardımcı olacağım.biliyorum bu engel gibi görünen sıkıntılar bizim tekemül yolumuzda daha ilerlemek için.gerçekten de çok yol aldığımı düşünüyorum.çok şükür.geçmişime çok önem veren ve geçmişteki olumsuzları takan biriydim.şimdi onları bıraktım.ben eski olumsuzlukları anlattıkça aa.. bir baktım daha beterlerini hayatıma çeker oldum.eski yaşadıklarım hiç bişey değilmiş ben büyütüyormuşum, demeye başladım.kendimi suçluyordum genelde... bilmeden ne çok hata yapıyormuşuz.kredi geri ödemem vardı.onu her ay yatırmaya gidişimde kahroluyordum.Bir gün Şanal Bey programında bankaya gittiğinizde hiç kaygılı ödeme yapmayın zevkle keyifle ödemelirinizi yapın demişti.partysmileytuhaf geldi ama her dedğini harfiyen uyguladım.hatta gişelere paramı ödemeye giderken nerdeyse oynayarak gittiğimi düşünmeye başladım.skan67Bankadan çıkarken de keyifle ödemelerimi yapıyorum.harcadığım paramdan çok param var cebimde gibi olumlamalaryapıyordum.sonuçta ne oldu biliyormusun geçen ay toplu bir ara ödeme yaptım ve rahatladım.demekki tam yatıracağımı imgeleseymişim hepsini kapatacakmışım.arkadaşım bankaya heraybirlikte gidiyoruz benim aklımdan şüphe etmeye balamış.sen bu işlerle uğraşalı tuhaflaştın dyor.sonucu o da gördü.Geçenler de oğluma halası bir şey gönderecekti vızıldamaya başladı ya göndermezse,ya şöyle olursa ya vaz geçerse.halbuki oda bu işlerle uğraştığı halde..12389ben de kızdım,kizgin1
Hemen olumsuz düşünceyi değiştiriyoruz ve hayaledip halan seni arayıp gönderdim dedğini kulaklarında bu sesi duy dedim.tamam anne deyip teli kapattı.ertesi günü okuldan bana mesaj atmış.dersteyken anne sen uçtun mu aynı dediğin gibi oldu.art56art56 hep engeller çıkacak hep zorlanacağız sanıyoruz.bazen işler kolaylıkla çözülünce de inanamıyoruz.aslında zorlaştıran bizim olumsuz düşünce kalıplarımız.yaklaşık bir senedir çok ilgilendiğim halde konuşurken hatalar yaptığımın farkına varıp,dunk56bad45 hemen değiştiriyorum.nasılsın diyenlere sorduklarına pişman edermişim.uğraşıyorum koşturuyorum, hayat mücadelesi gibi...(batsın bu dünya) gibi ben de abarttım okadar değil de...meğer ben bunları dile getirdikçe koşturuyormuşum.blissyBiz oğlumla olumsuz düşünce gücümüz çok iyi çalıştığına karar vermiştik bir ara, o da anti çekim sanırım tam bilmiyorum.oğlum küçüklüğünden beri Amerika daki hortumları çok merak eder filmlerini izlerdi.küçükken geçen sene çekim gücüyle (kendi çalışmalarıyla) Amerika 'ya gitti.ilk üç hafta çok iyi.Teksastaydı büyük bir fırtına ve hortum hertarafı yerle bir ediyor çalıştığı büyük otel kapanıyor, çatısı uçuyor.kendim birebir yaşadım.bula bula koca AMERİKADA BENİM OLDUĞUM BÖLGEYE Mİ OLUR ZATEN HERŞEY GELİR BENİ BULUR HAYIFLANIYORDU.birden aklıma geldi sen küçüklüğünden beri çok merak ediyordun işte içinde yaşadın,art56art56 kendin çektin koca hortumu dedim.gülmeye başladık.gitme hayalini düşünceleriyle gerçekleştirdği gibi olumsuzu da çekmiş oldu.burda suçlu kimse varsa yine kendisi..dunk56YAŞADIĞIMIZ OLAYLARDA KİMSEYİ SUÇLAMADAN, NEDEN ÇEKTİĞİMİZİ, NEYİ BİLMEMİZ GEREKTĞİNİ SORARSAK CEVABI GELİR...ÇÜNKÜ BİRBİRİNE BENZER OLAYLAR YAŞAYIRUZ BAZEN.bİRDE YİNE ÖNEMLİ BİR KONU VAR ÇOK ÖNEM VERDĞİN KİŞİ VEYA OLAYARI BİRİNCİ SIRAYA TAŞIMAMAK.İLK SIRADA ÖNCELİKLİ YARATICI İNANCI İKİNCİ SIRADA ,YAŞAM AMACIN AMAÇLARLA ARAÇLARI BİRBİRİNE KARIŞTIRDIĞIN ZAMANDA TIKANIKLIKLAR BAŞLIYOR.ÇOK SEVDĞİN DEĞER VERDĞİN İNSANI DA İLK SIRAYA KOYUP ONU TANRISALLAŞTIRMADAN OLDUĞU GİBİ KABUL EDİP SEVECEĞİZ.ÇOK UZATTIM UMARIM FAYDALANIRSIN.KENDİ YAPTIĞIM HATALAR VARDI BUNLARI DEĞİŞTİRDİĞİM İÇİN UNUTMAMIŞIM ASLINDA ÇOK KONU VAR.SEVGİ VE IŞIKLI YOLUN HER DAİM AÇIK OLSUN...t678

realbluesky 25-05-2009 02:37 PM

ne kadar güsel yazmışsın sudem evet bu sölediklerini okuduğumuzda ya evet falan oluyoruz önemli olan bunu uygulamaya geçirmemiz benim küçüklğümden beri annem tarafından beynime inşa edilen bir kelime var şükran kelimesi hayatım bu kadar çoık güsel ve büyük başarıları çektiysem bunun nedenide şükranda bulunmak farkında olmadan yaptığım bir şey bu teşşekür etmek hep hayata ama törpülecek yönlerimde var bazen diyorum annem keşke başka şeyleride inşa etseydidi mükkemmel olsaydım:) ama herşey inançla başlar kendimize inancımızla senin verdiğin örnekler gbi olguları olumlu imgeleri hayatıma geçirirsek kim tutar bizi.bu arada oğlunuz çok şanslı böyle bir anneye sahip olduğu için

sudem8 25-05-2009 05:59 PM

Alıntı:

realbluesky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463651)
ne kadar güsel yazmışsın sudem evet bu sölediklerini okuduğumuzda ya evet falan oluyoruz önemli olan bunu uygulamaya geçirmemiz benim küçüklğümden beri annem tarafından beynime inşa edilen bir kelime var şükran kelimesi hayatım bu kadar çoık güsel ve büyük başarıları çektiysem bunun nedenide şükranda bulunmak farkında olmadan yaptığım bir şey bu teşşekür etmek hep hayata ama törpülecek yönlerimde var bazen diyorum annem keşke başka şeyleride inşa etseydidi mükkemmel olsaydım:) ama herşey inançla başlar kendimize inancımızla senin verdiğin örnekler gbi olguları olumlu imgeleri hayatıma geçirirsek kim tutar bizi.bu arada oğlunuz çok şanslı böyle bir anneye sahip olduğu için

y789 çok saol rebulesky,Allah sana da yaşatsın.Evlat sahibi olmak çok güzel.Ben de çok şanslıyım, çok iyi bir oğlum var.hem arkadaş, hem dostça davrandığın sürece emekler boşa gitmiyor.Hiç karşısına geçipte, sen şöylesin, böylesin demedim.hep yanında oldum.Ne hata yaptıysa birlikte aştık.şimdi çok şükür olgunlaştı.Şanal Beyi anmadan geçemeyeceğim.HATA kelimesini asla kullandırmıyor.''HAYATTA HATALAR YOKTUR.DENEYİMLER VARDIR.'' Bu genelde kendini sevgiyle affetmek için küçük bir olumlama cümlesi.Her deneyimden dersimizi aldıysak, bu deneyimler bizi olgunlaştırdıysa ne mutlu bize.Ayrıca başarılı bir iş kadını olman,olumlu yönlerini ortaya çıkarman çok hoşuma gitti.birazcık konuya deinmişsin ama o kadar zarar etmez.Bence bir defter tutmak en iyisi.gün için seni mutlu eden olaylaruy897 kendindeki olumlu yönleri ön plana çıkardıkça hem kendin mutlu olacaksın.mucizevi olaylar artmaya başlayacak,olumlu yönlerin gittikçe ağır basacak zaten öyle olumlulurı çekmek için bir tvsiye ben yazıyorum kaç defterim var.tesadüf değil ama karşıma çıkan güzel olayları hemen not alıyorum.şükrettiğim varlıkları olayları yazıyorum çoğalmaya başlıyor.şükür zaten çekimi çok kuvvetli bir kelime...Senden de onu öğrendik BAŞARILI İŞ KADINI OLMAK :ELİNDEKİLERİN KIYMETİNİ BİLİP, ŞÜKÜR HALİNDE OLMAK.art56art56

realbluesky 25-05-2009 06:31 PM

çok güsel bir yüreğiniz var sizden öğreneceğim daha çok şey var eminim.sizesormak istedğim bi konu var bir hafta suçluluk telkini dinlemiştim sinirlerim çok gerilde bıraktım 3 günlüğüne ama bugün tekrar bi saat dinledim tekrar gerginlik oluştu ve baş kas ağrısı oluştu ne zmna kadar geçer ki dinlemeye devam ediyim mi sizce bedenim çok tepki veriyor ne zmn dinlemeyi kesmeliyim forumdan okuduğum kadariyle bi hafta yetermi ama bende halen tepkiler sürüyor.teşekkürler

sudem8 25-05-2009 09:20 PM

evet ya benim de oldu. şu an ara verdim, ama tekrar başlıcam.tek suçluluk değilde, ego güçlendiriciyle birlikte diyorlar.Bu konu da benim ahkam kesmem doğru değil sitede çok bilgili yardımsever bu işin UZMANI arkadaşların yanın da benimkiler sdece kendi deneyimlerimactionsmile

gülpor 26-05-2009 01:05 AM

arkadaşlar komik gelicek ama benide böyle durumlarda gülme krizi tutuyosevincli,eşim bile tamam tamam anlaşıldı sen yapmadın diyo...soğukkanlı olmakneutrali5 lazım biliyorum ama cidden durum böyle,sevgiler...iyi geceler ayrıcauykulusmile

sudem8 26-05-2009 01:19 AM

ooo67Neden gülüyorsun..ilk zamanlar tuhaf gelebilir ama manyetik alan nasıl işliyor geri bildirimler almaya başlayınca gerçekten inanarak yapıyorsun.ayrıca çok zevkli bir oyun gibi partysmileyiyi geceler

gülpor 26-05-2009 01:20 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463640)
canım kuantum düşünce tekniği kitaplarını çok okudum.R.Şanal Günseli ve eşi Işık Elçi'nin....bir de tv programları vardı.şimdi tv 8 de..onların sayesinde sorunlarımın çoğunu çözdüm.Allah onlardan razı olsun.her ay seminerlerine katılıyorum.bu ay gidemedim.aynı şeklde oğlumda bireysel çalışmalarına gitti.şimdi bir sorun demiyeyim gözümde büyütmek istemiyorum bir haksızlığa uğradım.onun da üstesinden gelirsem Allahın izniyle söz verdim, ben de sıkıntıda olanlara yardımcı olacağım.biliyorum bu engel gibi görünen sıkıntılar bizim tekemül yolumuzda daha ilerlemek için.gerçekten de çok yol aldığımı düşünüyorum.çok şükür.geçmişime çok önem veren ve geçmişteki olumsuzları takan biriydim.şimdi onları bıraktım.ben eski olumsuzlukları anlattıkça aa.. bir baktım daha beterlerini hayatıma çeker oldum.eski yaşadıklarım hiç bişey değilmiş ben büyütüyormuşum, demeye başladım.kendimi suçluyordum genelde... bilmeden ne çok hata yapıyormuşuz.kredi geri ödemem vardı.onu her ay yatırmaya gidişimde kahroluyordum.Bir gün Şanal Bey programında bankaya gittiğinizde hiç kaygılı ödeme yapmayın zevkle keyifle ödemelirinizi yapın demişti.partysmileytuhaf geldi ama her dedğini harfiyen uyguladım.hatta gişelere paramı ödemeye giderken nerdeyse oynayarak gittiğimi düşünmeye başladım.skan67Bankadan çıkarken de keyifle ödemelerimi yapıyorum.harcadığım paramdan çok param var cebimde gibi olumlamalaryapıyordum.sonuçta ne oldu biliyormusun geçen ay toplu bir ara ödeme yaptım ve rahatladım.demekki tam yatıracağımı imgeleseymişim hepsini kapatacakmışım.arkadaşım bankaya heraybirlikte gidiyoruz benim aklımdan şüphe etmeye balamış.sen bu işlerle uğraşalı tuhaflaştın dyor.sonucu o da gördü.Geçenler de oğluma halası bir şey gönderecekti vızıldamaya başladı ya göndermezse,ya şöyle olursa ya vaz geçerse.halbuki oda bu işlerle uğraştığı halde..12389ben de kızdım,kizgin1
Hemen olumsuz düşünceyi değiştiriyoruz ve hayaledip halan seni arayıp gönderdim dedğini kulaklarında bu sesi duy dedim.tamam anne deyip teli kapattı.ertesi günü okuldan bana mesaj atmış.dersteyken anne sen uçtun mu aynı dediğin gibi oldu.art56art56 hep engeller çıkacak hep zorlanacağız sanıyoruz.bazen işler kolaylıkla çözülünce de inanamıyoruz.aslında zorlaştıran bizim olumsuz düşünce kalıplarımız.yaklaşık bir senedir çok ilgilendiğim halde konuşurken hatalar yaptığımın farkına varıp,dunk56bad45 hemen değiştiriyorum.nasılsın diyenlere sorduklarına pişman edermişim.uğraşıyorum koşturuyorum, hayat mücadelesi gibi...(batsın bu dünya) gibi ben de abarttım okadar değil de...meğer ben bunları dile getirdikçe koşturuyormuşum.blissyBiz oğlumla olumsuz düşünce gücümüz çok iyi çalıştığına karar vermiştik bir ara, o da anti çekim sanırım tam bilmiyorum.oğlum küçüklüğünden beri Amerika daki hortumları çok merak eder filmlerini izlerdi.küçükken geçen sene çekim gücüyle (kendi çalışmalarıyla) Amerika 'ya gitti.ilk üç hafta çok iyi.Teksastaydı büyük bir fırtına ve hortum hertarafı yerle bir ediyor çalıştığı büyük otel kapanıyor, çatısı uçuyor.kendim birebir yaşadım.bula bula koca AMERİKADA BENİM OLDUĞUM BÖLGEYE Mİ OLUR ZATEN HERŞEY GELİR BENİ BULUR HAYIFLANIYORDU.birden aklıma geldi sen küçüklüğünden beri çok merak ediyordun işte içinde yaşadın,art56art56 kendin çektin koca hortumu dedim.gülmeye başladık.gitme hayalini düşünceleriyle gerçekleştirdği gibi olumsuzu da çekmiş oldu.burda suçlu kimse varsa yine kendisi..dunk56YAŞADIĞIMIZ OLAYLARDA KİMSEYİ SUÇLAMADAN, NEDEN ÇEKTİĞİMİZİ, NEYİ BİLMEMİZ GEREKTĞİNİ SORARSAK CEVABI GELİR...ÇÜNKÜ BİRBİRİNE BENZER OLAYLAR YAŞAYIRUZ BAZEN.bİRDE YİNE ÖNEMLİ BİR KONU VAR ÇOK ÖNEM VERDĞİN KİŞİ VEYA OLAYARI BİRİNCİ SIRAYA TAŞIMAMAK.İLK SIRADA ÖNCELİKLİ YARATICI İNANCI İKİNCİ SIRADA ,YAŞAM AMACIN AMAÇLARLA ARAÇLARI BİRBİRİNE KARIŞTIRDIĞIN ZAMANDA TIKANIKLIKLAR BAŞLIYOR.ÇOK SEVDĞİN DEĞER VERDĞİN İNSANI DA İLK SIRAYA KOYUP ONU TANRISALLAŞTIRMADAN OLDUĞU GİBİ KABUL EDİP SEVECEĞİZ.ÇOK UZATTIM UMARIM FAYDALANIRSIN.KENDİ YAPTIĞIM HATALAR VARDI BUNLARI DEĞİŞTİRDİĞİM İÇİN UNUTMAMIŞIM ASLINDA ÇOK KONU VAR.SEVGİ VE IŞIKLI YOLUN HER DAİM AÇIK OLSUN...t678

sudem8 slm,yazdıklarını keyifle okudum gerçekten,bende artık hayatımın sorumluluğunu aldım ve neyi düşünüyorsam onun gerçekleştiğini gördüm,mucize gibi...eskiden sadece şikayet ederdim sanki sahip olmayı istediğim şeyler olacakmış gibi...yada ah vah diyerek önemli olduğumu falanmı düşünüyodum bilmiyorum ama şu an çok mutluyum(en azından eskiye göre iyiye gidiyorum)çünkü mutlu olmayı seçtim ve oldu,sadece seçtimsmileydance
sevgiyi ve mutlu olmayı seçelim,koşullar ne olursa olsun,iyi geceleeer

gülpor 26-05-2009 01:26 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463761)
ooo67Neden gülüyorsun..ilk zamanlar tuhaf gelebilir ama manyetik alan nasıl işliyor geri bildirimler almaya başlayınca gerçekten inanarak yapıyorsun.ayrıca çok zevkli bir oyun gibi partysmileyiyi geceler

sudemcim beni yanlış anladın,çekim yasası olayında gülmüyorum4897,hani konu başlığındaki insanların beni suçlama ihtimallerinden korkma durumunda gülüyorumgirlhahaörneğin evde sorun olduğunda,gözler benim üstüme çevrilmişse,bi gülme geliyo işte,iyi geceler sudemsmil56

sudem8 26-05-2009 01:46 AM

s45apkEvet ya şansına aynı başlıkla devam etti yazılar.Ama çok güzel gidiyor.hepimiz birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyor,yardım alıyor.sonuçta bu konulara meraklı kişilerin birarada olması, bilgilerin paylaşılması süperrrrsapkal89

Merto 26-05-2009 05:20 PM

Alıntı:

cananbr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463415)

Bana hizmet etmediği için endişeyi hayatımdan çıkarmayı seçiyorum”

Yapıcı problem çözümü ile endişe etmek arasındaki farkı bil.
Endişe korkunun ifadesidir.
Endişe, artık sana hizmet etmeyen fiziksel yaşamı sürdürme güdüsünün entellektüelize edilmiş halidir.
Endişe etmek korkularına enerji verir.
Endişe ettiğin şeylerden seni korumak yerine onların gerçekleşmesine neden olabilir.

Story Waters'ın Tanrı Tohumu Kitabından alıntıdır.

sudem8 26-05-2009 05:39 PM

blissyBana hizmet etmediği için endişeyi hayatımdan çıkarmayı seçiyorum. yaşasın tam benlik günlerdir kafamda yedi bitirdi.karar verdim endişeyi hayatımdan çıkarmaya bi faydası da yokmuş zarardan başka..sapkal89teşekkürler Mertoactionsmile

Merto 26-05-2009 05:54 PM

İngilizlerin çok güzel bir sözü var "Simple is best" yani basit olan iyidir hatta en iyi derler...

Basit bir seçim ve devamlılık kararlılık herşeyi değiştiren sihir sanki :)

''Ben şimdi, her zaman ve daima kendi değerimi bilmeyi ve takdir etmeyi, kendi değerimi bilip takdir ettikçe benim değerimi bilen ve takdir eden insanlarla bir arada olmayı istiyorum ve seçiyorum''

cananbr 27-05-2009 07:28 PM

Desteğiniz için teşekkür ederim.Telkinlerin faydasını görüyorum arkadaşlar.Ben bile kendime inanamıyorum.İnsanların ne düşündükleri yada ne yapacakları beni hiç ilgilendirmemeye başladı.Kendimi geliştiriyorum artık.Bu çok huzur verici:)
Teşekkürrrrrrrrrrrrrr ederim bu güzel siteyi kuranlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

kumralada2207 27-08-2010 05:29 AM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463432)
bir arkadaşım vardı, boşandıktan sonra erkeklerin kendisine kötü amaçla yaklaşacaklarından korkuyordu.. ve hep başına bu tarz şeyler geliyordu..

tamam tamam..

arkadaşım değil, o kişi bendim utananadam

boşanmak çok kötü bişeydir diye yetiştirildim.. dul kadın yaftası yapıştı mı bikere, toplum tarafından dışlanırsın ve kötü bakışların hedefi olursun maazallah..

bu korkularla yaşadığım süreç hakikaten korkunçtu..

ne zamanki boşanmanında evlenmek kadar doğal olduğunu anladım ve başımı dimdik dikerek kendi doğrularımla yaşadım, bu tarz şeylerden kurtuldum çok şükür..

işin sırrı, korkmamakta b456

merhaba sanemce nasıl becerdiğini bana da bir anlatsan çok makbule geçer inan ki. dediklerinin aynısını defalarca yaşadım ve hala da yaşıyorum. boşanalı 5 sene oldu ve ozamanlar oldukçada gençtim. aynen dedğin gibi bütün erkekler bana faydalanamk için yaklaşıyor diye düşündüğümden hala bir sevgilim biile yok. hep evli arkadaşlarımın yakınlarımın yanına misafirliğe fialn gittiğimde kadınların erkeklerini ayırtıcağımı düşünmelerinden korkardım yıllardır. ve en son ne oldu biliyor musun bunu en yakınımdaki biri gerçekten düşündü.sad456 kim mi? ablam >:( ve düzeltemedim ayrılmak üzereler benim yüzümden. ablamın bana böyle bişeyi kondurmasına mı yanayım, ayrılıyor olmalarına mı yoksa eniştemin buna fazla kapılıp bana gerçekten aşık olduğunu söylemesine mi? hiç kimseyle konuşamadığım bi durum. normal olarak bi skandal. kime söyleyebilirim ki? çok yalnızım napıcağımı bilmiyorum. suçluluktan ölmek üzereyim neden onlara misafirliğe gittim ki ve 2 hafta kadar uzun kaldım.ama bişey söyliyim mi yeğenlerimi çok seviyordum. bu buhranı aşmada yardımcı olursanız çok sevinirimagl34agl34

naz78 28-08-2010 01:45 PM

Alıntı:

kumralada2207 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764977)
merhaba sanemce nasıl becerdiğini bana da bir anlatsan çok makbule geçer inan ki. dediklerinin aynısını defalarca yaşadım ve hala da yaşıyorum. boşanalı 5 sene oldu ve ozamanlar oldukçada gençtim. aynen dedğin gibi bütün erkekler bana faydalanamk için yaklaşıyor diye düşündüğümden hala bir sevgilim biile yok. hep evli arkadaşlarımın yakınlarımın yanına misafirliğe fialn gittiğimde kadınların erkeklerini ayırtıcağımı düşünmelerinden korkardım yıllardır. ve en son ne oldu biliyor musun bunu en yakınımdaki biri gerçekten düşündü.sad456 kim mi? ablam >:( ve düzeltemedim ayrılmak üzereler benim yüzümden. ablamın bana böyle bişeyi kondurmasına mı yanayım, ayrılıyor olmalarına mı yoksa eniştemin buna fazla kapılıp bana gerçekten aşık olduğunu söylemesine mi? hiç kimseyle konuşamadığım bi durum. normal olarak bi skandal. kime söyleyebilirim ki? çok yalnızım napıcağımı bilmiyorum. suçluluktan ölmek üzereyim neden onlara misafirliğe gittim ki ve 2 hafta kadar uzun kaldım.ama bişey söyliyim mi yeğenlerimi çok seviyordum. bu buhranı aşmada yardımcı olursanız çok sevinirimagl34agl34

çok üzücü birdurum ama malesef toplumumuzda böyle ve en yakının düşüncesi dahada üzüyor insanı ablanızda öyle davranmasının sbebi sizden şüphe etiğinden değildir eminim eşinin hareketleri sarf etiği sözleri dir mutlaka sizide suçluyorsa zaten genelimizde eşleri aldatan kadınlar eşlerinden çok beraber olduğu kişiyi suçlamasıdır neden çünkü eşini suçlarsa daha çabuk kaybeder ondandırki hep kadın kadının düşmanı olmuştur bence ablanız ile konuşun ii ce düşünmesi gerektiğini duyguları ile acele karar vermemesi gerektiğini söyleyin belki sizin söylemenizin etkisi büyük olabilir

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 PM.