![]() |
çok tşk ederim cvp verdiğin için az çok özel msjları falan çözdüm 956kama dediğim gibi çok yeniyim utananadamherşey zmnla yerine oturur sevgiyle kal |
Cevap: Bakışlarımı Değiştirmek İstiyorum işteee bu yaa tam aradığım konu smil56 aklımdan geçiriyordum keşke böyle bi konu biri açmış olsa da yazsam diye.. bende bakışlarımı değiştirmek istiyorum :D bende küçük emrah gibi bakıyorum .melankolik,sıkılmış,ilgisiz biri gibi bakıyorum.gözlerim canlı durmuyo neutrali5 birtek kendi evimizde normal oluyorum,kendim oluyorum. ama dışarı çıktığımda,çok samimi olduğum,rahat olduğum,kendim gibi davrandığım arkadaşlarımın yanında bile böyle bakıyormuşum meğersem.. herkezin yanında gayet canlı,kendinden emin,mutlu bakmak istiyorum.. böyle olmadığımı,herkezin beni neden kendine dünya kurmuş biri sandığını anlayamıyordum bi türlü,ama farkettim sounda. bakışlarımdanmış meğer.. inşallah düzeleceğiz. dertli biri gibi bakmayacak gözlerim inşallah.. sende değişiklik oldumu?bakışların düzeldimi? |
Cevap: Bakışlarımı Değiştirmek İstiyorum yaaa bu sorun bendede varr....egerkı kızarsam sınırlenırsemm anında bakıslarımaa yyansıoo ..hanı bazı durumlar vardırr sınırlenırsınızz vede bellı etmeemenızz gerekıodurr ..ama yokk bende bolee degıll ıstee bakıslarımm ele verıyorr benıı ..ben ole baktıgımda herkess soruyoo kıme kızdın ne olduu falan dıeee |
Cevap: Bakışlarımı Değiştirmek İstiyorum Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:05 PM. |