Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Başkalarının Düşünceleri Önemsememe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=278)
-   -   Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=950)

hacikocan 07-12-2009 09:34 PM

Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

Buradaki başlık,başkalarının düşüncelerini

Üst başlık-Başkalarının düşüncelerini önemsememe şeklinde.
Alt başlık-Başkalarının düşüncelerini önemseme şeklinde.
Geçerli olan,önemseme mi,önemsememe mi.

spestnaz 07-12-2009 09:45 PM

Alıntı:

hacikocan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572805)
Buradaki başlık,başkalarının düşüncelerini

Üst başlık-Başkalarının düşüncelerini önemsememe şeklinde.
Alt başlık-Başkalarının düşüncelerini önemseme şeklinde.
Geçerli olan,önemseme mi,önemsememe mi.

önemsememe.

glshzn 07-12-2009 10:22 PM

Cevap: Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 6869)
Tam olarak etkili değil diyemeyiz.Zaten subliminalde ses duyulmaz.Su versiyonlarini kaldirmamin nedeni müziğe göre daha az verimli olmasiydi.

Su versiyonları müziğe göre daha az mı verimli??? Aaaaa..

Işıldayan Safir 07-12-2009 10:54 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 6869)
Tam olarak etkili değil diyemeyiz.Zaten subliminalde ses duyulmaz.Su versiyonlarini kaldirmamin nedeni müziğe göre daha az verimli olmasiydi.

Atakan bey benim bundan haberim yoktu o zaman bu diğer telkinler içinde geçerli olmalı. Ben geceleri yatarken su sesli telkin dinliyordum o zaman listemde değişiklik yapıp diğer versiyonları dinlemeye başlarsam daha fazla verim alırım öyle mi bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler

glshzn 07-12-2009 11:08 PM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572820)
Atakan bey benim bundan haberim yoktu o zaman bu diğer telkinler içinde geçerli olmalı. Ben geceleri yatarken su sesli telkin dinliyordum o zaman listemde değişiklik yapıp diğer versiyonları dinlemeye başlarsam daha fazla verim alırım öyle mi bunu öğrenmem iyi oldu teşekkürler

Ben çok üzüldüm bu duruma.. Ben hep su sesi dinliyorum gece gündüz.. Bunu Atakan Bey 2007de yazmış. Acaba su verdiyonlarında yenilik yapmış mıdır ki? O zamanki versiyonlar için geçerli bir durum olabilir mi?4897

Işıldayan Safir 07-12-2009 11:16 PM

bende hep su sesi dinliyordum bilemiyorum canım aslında ben bi fark göremedim ama zaten listemi yenilemeyi düşünüyordum şimdi bahanem oldu :))

yeni bir hayat 07-12-2009 11:19 PM

Alıntı:

glshzn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572810)
Su versiyonları müziğe göre daha az mı verimli??? Aaaaa..

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572820)

Arkadaşlar okuduğunuz mesaj tarihi çok eski...Zaten tüm doğa versiyonları yenilendi ...Ayrıca doğa versiyonları diğer müzik çeşitli versiyonlara göre daha az tercih ediliyor..Çünkü insanlar tercihlerine göre müzikli versiyonları dinlemeyi tercih ediyorlar..Ben doğa versiyonu yanında müzik dinlemeyi tercih ediyorum..Bunun da çözümü var bu şekilde..

Atakan Bey yine de gerekli açıklamayı yapacaktır..actionsmile

hayatimdegisti 07-12-2009 11:23 PM

Ben hep doğa versiyonlarını dinliyorum.Bir ara öyle bir tereddüt olmuştu ancak doğa sesli versiyonlar oldukça etkili.Hatta daha rahat dinlenebildiği için daha çok tercih edilenilir.

çok_mutlu:) 08-12-2009 12:17 AM

ben doğa versiyonunu genelde uyurken dinlemeyi tercih ediyorum beni inanılmaz rahatalatıyor ve anında uykuya geçmemi sağlıyor benim için bir nevi hipnoz başlarda bende pek tercih etmedim ama uyrken bir dinliyeyim dediğimde gerçekten vazgeçilmezim oldu:)

fernandito 14-04-2010 05:00 PM

Su sesini ben de indirdim şimdi teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 AM.