![]() |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Buradaki başlık,başkalarının düşüncelerini Üst başlık-Başkalarının düşüncelerini önemsememe şeklinde. Alt başlık-Başkalarının düşüncelerini önemseme şeklinde. Geçerli olan,önemseme mi,önemsememe mi. |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Alıntı:
|
Ben çok üzüldüm bu duruma.. Ben hep su sesi dinliyorum gece gündüz.. Bunu Atakan Bey 2007de yazmış. Acaba su verdiyonlarında yenilik yapmış mıdır ki? O zamanki versiyonlar için geçerli bir durum olabilir mi?4897 |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli bende hep su sesi dinliyordum bilemiyorum canım aslında ben bi fark göremedim ama zaten listemi yenilemeyi düşünüyordum şimdi bahanem oldu :)) |
Alıntı:
Atakan Bey yine de gerekli açıklamayı yapacaktır..actionsmile |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Ben hep doğa versiyonlarını dinliyorum.Bir ara öyle bir tereddüt olmuştu ancak doğa sesli versiyonlar oldukça etkili.Hatta daha rahat dinlenebildiği için daha çok tercih edilenilir. |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli ben doğa versiyonunu genelde uyurken dinlemeyi tercih ediyorum beni inanılmaz rahatalatıyor ve anında uykuya geçmemi sağlıyor benim için bir nevi hipnoz başlarda bende pek tercih etmedim ama uyrken bir dinliyeyim dediğimde gerçekten vazgeçilmezim oldu:) |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Su sesini ben de indirdim şimdi teşekkürler |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37 AM. |