Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bağımlılıklar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=321)
-   -   yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371833)

iloscuk 24-05-2009 08:14 PM

yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:)
 
Arkadaşlar 13 yaşımdan beri tırnak yeme alışkanlığım devam ediyordu.Geçtiğimiz nisan ayında 30 yaşıma girince ; kendime tırnak yeme konusunda en ağır hakaretlerde bulundum.Etkili de oldu.Tabi sadece hakaretler değildi bu olumlu gelişmeyi sağlayan.Telkinler de çok etkili oldu.
O nedenle özellikle Atakan Bey'den Allah razı olsun diyorum.
Ailemde seviniyor.özellikle annem.Tabi ben de çok mutluyum.Açıkçası ojeli tırnaklarımla daha çekici oldum:)Bu kötü alışkanlığa sahip tüm arkadaşlarıma bırakmalarını şiddetle tavsiye ediyorum.Son zamanlarda hayatımdaki bu güzel gelişmeyi paylaşmak istedim.Sevgiler..

Siyahça 24-05-2009 10:10 PM

Cevap: yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:)
 
ben 32 yaşındayım, ve oje sevmiyorum...hem tırnak o kadar da gerenkli birşey de değil! bir kere mikrop yuvası! sonra bakımı zor...üstelik sürekli kırılmaya karşı korumalısın! oje büyüme-gelişmeyi duraklatıyormuş diye de duydum...dl78

bak boşver sen arkadaşım oje moje, gel ye tırnacıklarını...nasıl eğlenceliydi unuttun mu?

püfff niye böyle kıldan tırnaktan konular açıyorsunuz arkadaşım yaa...hih33dlckrnemb23

Stroncow 24-05-2009 11:24 PM

Cevap: yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:)
 
Buraya gelmeden önce bende yiyordum.Yemeyi bırakalı 2 ay oluyor ve şu anda gayet iyi gidiyorum tabi ki telkinlerin büyük sonuçları ..teşekkürler Atakan Bey..

Siyahça 25-05-2009 12:01 AM

Cevap: yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:)
 
küstüm!...ağla2

gülpor 28-05-2009 12:54 AM

Cevap: yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:)
 
y789Ben hala yiyom güzel oluyoo korku filmi izlerkensevincli,işin şakası tabi4897,bağımlı olmadıktan sonra sorun yok bence

Stroncow 02-06-2009 11:28 AM

Cevap: yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:)
 
Hepinize Teşekkürler :D

nilsoy 03-06-2009 09:19 PM

Cevap: yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:)
 
yedim işte yedim yedim...... 2 gündür elimi ağzımdan kurtarmak için nerelere saklayacağımı şaşırdım...... kaşla göz arasında nasılda buluyorlar birbirlerini (elimle -ağzım)... valla sanki gizli kaçak buluşuyorlar... elimin canı yanınca anlıyorum buluşmuşlar yine... şu annemdeki 6 . his bendede olsada önceden müdahale etsem olaya..ama bazen bilerek gözyumuyorum...ne yapimmmmm

Stroncow 03-06-2009 09:50 PM

Cevap: yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:)
 
Bende aslında öyleydim ilk günler ama kendime bir söz verdim yemicem diye ama elimi ağzıma getirirken yememeye söz verdiğimi hatırlıyorum ama bi yandan da duramıyorum hadi bu seferlik yiyeyimde bi dahakine olmaz diyordum içimden ve öyle öyle kendime müdahale edebildim en sonunda ve kendimin sözümü tuttum.. :D Ama artık bayağı oldu elimi ağzıma bile sokmuyorum çok şükür..İnsan sabırlı ve isteyince başarır ... ; )

zivzy 13-07-2009 07:01 PM

Cevap: yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:)
 
Bende tırnak yiyengillerdenim :) Çocukluğumdan beri bu alışkanlık süre geliyor.. Yaşım 21.. Telkinleri dinlemeden önce kendime söz vermiştim tırnak yemiyeceğim diye.. Bir hafta irademi kullandım.. Sonra nasıl olduysa yine başladı.. Telkinlerden sonra ise tırnak yeme oranım gittikçe azaldı.. ama yine de bazen kendime mukayyet olamıyorum.. Elimi ağzımda buluveriyorum.. şu anda ellerime baktığım zaman bazı tırnaklarımı yemiş olarak görüyorum.. yılların alışkanlığı bir anda bırakılmıyor.. açıkcası bu konuda azmetme isteği de pek yok içimde.. Bende elbette herkes gibi tırnağı yemeyen biri olmak isterim..

Son olarak.. tırnak yememeyi başaran arkadaşların tecrübelerinden istifade etmek isterim.. Nasıl başardılar? Hangi telkinlerin tırnak yememe üzerine etkisi oldu? Açıkcası bunları bilmek isterim..

Işıldayan Safir 04-08-2009 01:11 PM

Cevap: yoksa aramızda hala tırnak yiyenler mi var:)
 
küçükken bende tırnaklarımı yerdim inanılmaz geliyo ama ilkokuldayken bunu bi hastalık olarak görmeye başlamıştım ve tırnak yememeye başladım. Alışkanlıklarından zor kurtulan biriyim. o zaman kurtulmasaydım şimdi napardım bilmiyorum :)) seni de tebrik ederim iloscuk :))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.