| ||||||||||
|
Gizemli Konular ve Astroloji sizin doğum periniz hangisi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KOÇ BURCUNUN PERİSİ PARADISE Paradise yani Cennet isimli perinin engelleri ortadan kaldıran Salamanderlerin (bir tür kertenkele, ejderha) ruhlarının prensesi olduğuna inanılır, o yüzden bir kertenkele resmiyle temsil edilir. Ateş elementinin sembolüdür. Doğduğunuzda bu peri kulağınıza şunları fısıldar: Çok canlı ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() KOÇ BURCUNUN PERİSİ PARADISE Paradise yani Cennet isimli perinin engelleri ortadan kaldıran Salamanderlerin (bir tür kertenkele, ejderha) ruhlarının prensesi olduğuna inanılır, o yüzden bir kertenkele resmiyle temsil edilir. Ateş elementinin sembolüdür. Doğduğunuzda bu peri kulağınıza şunları fısıldar: Çok canlı ve hayat dolu olacaksınız ![]() Her şeye meydan okuyacacaksınız ![]() Başkalarının cesaret edemeyecekleri şeylere cesaret edeceksiniz ![]() Dullara ve öksüzlere yardım edeceksiniz ![]()
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Astroloji sizin doğum periniz hangisi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KOÇ BURCUNUN PERİSİ PARADISE Paradise yani Cennet isimli perinin engelleri ortadan kaldıran Salamanderlerin (bir tür kertenkele, ejderha) ruhlarının prensesi olduğuna inanılır, o yüzden bir kertenkele resmiyle temsil edilir. Ateş elementinin sembolüdür. Doğduğunuzda bu peri kulağınıza şunları fısıldar: Çok canlı ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi