Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=364)
-   -   sizin doğum periniz hangisi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=14905)

fgceker 01-04-2010 06:00 PM

Cevap: sizin doğum periniz hangisi?

girlhaha girlhaha girlhaha

BAŞAK BURCUNUN PERİSİ

URGANIA

Mitolojide, Urgania, talih ve para getiren yer altı hazinelerinin koruyucu elflerinin prensesidir.

Doğduğunuzda Urgania perisi kulağınıza şunları fısıldar:

Her zaman çok şanslı olacak, deyim yerindeyse hep dört ayağınızın üstüne düşeceksiniz. (bundan pek emin değilim dusun2 dusun2 )

Keskin gözünüz hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacak ayrıntılarla başım bazen gerçekten derde giriyor girlhaha)

Asla pes etmeyeceksiniz (bu huyumu çok seviyorum)

Eviniz büyülü bir krallık olacak (evde bulduğum huzuru başka yerde bulamam,hbütün arkadaşlarım mümkünse gelsinler hep yemek ziyafeti vereyim,pazar kahvaltıları düzenliyeyim girlhaha girlhaha)

Vazifelerinizi asla ihmal etmeyeceksiniz. (aldığım işi hemen bitirip veririm ki sonra keyif yapmaya fırsat kalsın öyle değil migirlhaha)

Bu yıl hayalleriniz gerçekleşecek mi? (burayı tam olarak anlayamadım ama demek istediğini doğru anladıysam;her yıl hayallerime birkaç adım daha yaklaşmış halde buluyorum kendimi girlhaha girlhaha)

Elektra 01-04-2010 06:15 PM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592780)

BAŞAK BURCUNUN PERİSİ

URGANIA

Mitolojide, Urgania, talih ve para getiren yer altı hazinelerinin koruyucu elflerinin prensesidir.

Doğduğunuzda Urgania perisi kulağınıza şunları fısıldar:

Her zaman çok şanslı olacak, deyim yerindeyse hep dört ayağınızın üstüne düşeceksiniz. (bundan pek emin değilim dusun2 dusun2 )

Keskin gözünüz hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacak ayrıntılarla başım bazen gerçekten derde giriyor girlhaha)

Asla pes etmeyeceksiniz (bu huyumu çok seviyorum)

Eviniz büyülü bir krallık olacak (evde bulduğum huzuru başka yerde bulamam,hbütün arkadaşlarım mümkünse gelsinler hep yemek ziyafeti vereyim,pazar kahvaltıları düzenliyeyim girlhaha girlhaha)

Vazifelerinizi asla ihmal etmeyeceksiniz. (aldığım işi hemen bitirip veririm ki sonra keyif yapmaya fırsat kalsın öyle değil migirlhaha)

Bu yıl hayalleriniz gerçekleşecek mi? (burayı tam olarak anlayamadım ama demek istediğini doğru anladıysam;her yıl hayallerime birkaç adım daha yaklaşmış halde buluyorum kendimi girlhaha girlhaha)

Özellikler süper.956k İnşallah hayallerin gerçekleşir tatlım. Sevgilerimle...actionsmile

QMU 01-04-2010 06:18 PM

ASLAN BURCUNUN PERİSİ: MORGAN

Morgan, mitolojide büyük fikirleri gerçekleştirmenizi sağlayan ejder ruhunun prensesidir. Doğduğunuz zaman bu peri kulağınıza şunları fısıldar:

Güçlü bir kişiliğiniz olacak
Ahlaki değerlere çok bağlı olacaksınız
Hayatın iniş çıkışlarına dayanacaksınız
Çok alçakgönüllü olacaksınız
Arkadaşlarınıza hep yol göstereceksiniz
çoğu doğru aslında ama dıştan göründüğü kadar içten de güçlü müyüm işte onu bilmiyorum :):)

melodiss 01-04-2010 07:59 PM

Alıntı:

YENGEÇ BURCUNUN PERİSİ

MELUSİNA

Mitolojide, Melusina, gerçek aşkı getiren Ondine, yani Deniz kızlarının perisidir.

Doğduğunuz zaman Melusina, kulağınıza şunları fısıldar:

Kalpleri acıyla dolu olanlara yardım edeceksiniz

Çocukları çok seveceksiniz

Sihirli ve yaratıcı bir dünyanız olacak

Çok güçlü sezgilere sahip olacaksınız

Nazik ve şefkatli olacaksınız

superxysuperxysapkal89superxy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04 AM.