![]() |
Cevap: sizin doğum periniz hangisi? girlhaha girlhaha girlhaha BAŞAK BURCUNUN PERİSİ URGANIA Mitolojide, Urgania, talih ve para getiren yer altı hazinelerinin koruyucu elflerinin prensesidir. Doğduğunuzda Urgania perisi kulağınıza şunları fısıldar: Her zaman çok şanslı olacak, deyim yerindeyse hep dört ayağınızın üstüne düşeceksiniz. (bundan pek emin değilim dusun2 dusun2 ) Keskin gözünüz hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacak ayrıntılarla başım bazen gerçekten derde giriyor girlhaha) Asla pes etmeyeceksiniz (bu huyumu çok seviyorum) Eviniz büyülü bir krallık olacak (evde bulduğum huzuru başka yerde bulamam,hbütün arkadaşlarım mümkünse gelsinler hep yemek ziyafeti vereyim,pazar kahvaltıları düzenliyeyim girlhaha girlhaha) Vazifelerinizi asla ihmal etmeyeceksiniz. (aldığım işi hemen bitirip veririm ki sonra keyif yapmaya fırsat kalsın öyle değil migirlhaha) Bu yıl hayalleriniz gerçekleşecek mi? (burayı tam olarak anlayamadım ama demek istediğini doğru anladıysam;her yıl hayallerime birkaç adım daha yaklaşmış halde buluyorum kendimi girlhaha girlhaha) girlhaha girlhaha girlhaha |
Cevap: sizin doğum periniz hangisi? Alıntı:
|
Cevap: sizin doğum periniz hangisi? ASLAN BURCUNUN PERİSİ: MORGAN Morgan, mitolojide büyük fikirleri gerçekleştirmenizi sağlayan ejder ruhunun prensesidir. Doğduğunuz zaman bu peri kulağınıza şunları fısıldar: Güçlü bir kişiliğiniz olacak Ahlaki değerlere çok bağlı olacaksınız Hayatın iniş çıkışlarına dayanacaksınız Çok alçakgönüllü olacaksınız Arkadaşlarınıza hep yol göstereceksiniz çoğu doğru aslında ama dıştan göründüğü kadar içten de güçlü müyüm işte onu bilmiyorum :):) |
Cevap: sizin doğum periniz hangisi? Alıntı:
superxysuperxysapkal89superxy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04 AM. |