![]() |
2009'da Terazi Burcu Siz daima aşk deseniz de, başarı her zaman önde koşuyor. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen derde, başka bir şey demezdiniz. Ne oldu o eski sistemlerinize. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak 2009 yılında bu güzel duyguyla körebe oynamaya hazır mısınız ?..Gözünüzü korkutmak istemiyoruz ama, evlilik kapanı bu yıl sizi sinsice bekliyor. Geçtiğiniz yerlere iyi bakın ve izinizi yok edin. Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor.Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmiş yıllarınızda bir çok hayal kırıklıkları yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Bu yıl yaşam değerleriniz yükseliyor. 2009 yılında; Kovalardan etkileneceksiniz. Sizin gibi bir Terazi ile uyumu yakalayabilirsiniz. İkizlerin sıra dışı çekim gücünün etkisinde kalacaksınız. |
bu yıldan cok fazla bekletim yok hatta yılbası aksamı oyle berbat durumdaydım ki ilac alıp yeni yıla uyuyarak girdim, eger bu yazdıkların olursa sanemce ne istersen iste benden.. :))) |
2009 hepimize bolca güzellikler getirdi Asya'cım. sırasıyla yaşayacağız hepsini gogogo yeter ki biz istemeyi bilelim ark5 |
http://wallpaper.jelibom.com/albums/gifler/a127at.gif Sevgili Sanemce , ay ağzın bal yesin !!!!!s456 Bayıldım bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm AYYYYYYYYYYYYYYYYY........blissyblissyblissyblissy blissyblissyblissy Hep duymak istediklerimi yazmışsın canım benim .Biliyorum bunlar sadece benim için değil tüm teraziler için ama ben çok beğendim çok beğendim çok beğendim....k8908k8908k8908k8908k8908k8908 Hazırım alıcıyım kabul ediyorum müteşekkirim ve öyle olsun ...... Sana uğur getirsin yukarıdaki melek bende sana bir melek gönderiyorum dilerim bütün hedeflerin birer birer gerçekleşsin canım benimmmm.................... sevgiler |
doğru söze ne denir. bütün bu yazanlar olmaya başladı, çok umutsuz girmiştim yeni yıla , sonra bi çağırdım biir biir dökülüyolar şimdi.. yeni işte geldi yeni coşkuda, ya herşey hep güzel olucak. ilk defa hisssssediyorum. |
tiriniticim bende uğur meleğim için çok teşekkür ediyorum ark5 dileklerimiz gerçekleşsin hep birlikte dans edeceğiz http://www.hizliresim.com/2009/1/6/2002.gif bu çiçekler de benden sana gelsin canım ttli3 |
bir kova kadını olaraktan terazi bir eşle birlikte olmak her zaman beni mutlu etmiştir...(arada ufak sorunları saymazsak..)sevincli ama bu yazıdan sonra daha bi mutlu oldum...blissy terazileri seviyom ben yaaaw...f678h |
benim eşimde terazi suzzycim ben yay olsamda:(:(ama teraziler çok uyumlu olur ben bir terazi burçlu bir eşle birlikte olmaktan çok mutluyum kendi adıma |
İş harici Kovalardan etkilenip,İkizlerin sıra dışı çekim gücünün etkisinde kalırsa bir Koç kadını olarak ateşleri yakar ortalığı küle boğarım y789 |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:58 AM. |