Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Dün Gördüğüm Bir Lucid Rüya (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=604)

serencam 31-08-2007 09:18 PM

Ynt: Dün Gördüğüm Bir Lucid Rüya

Evet bi ara da lucid rüya görenlerin mail grubuna katılmıştım. İlk katıldıgım günün gecesi tüm insanların lucid rüyalarını gördüm. ( Daha lucid rüya ne demek bilmiyordum. ) Yani tüm kişileri böyle bir baloncuk içinde yani lucid rüya balonu içinde kucid rüyalarını görürken gördüm rüyamda.Başlangıcta oldukça hoş gelmişti. Sonra anladım bu bir rüyaymış :))

pakguc 03-09-2007 01:47 PM

rüya günlüğünü kalkar kalkmaz yazamazsanız sonra uçup gidiyor..
mesela ben 2 gündür çok yorgun uyanıyorum (gece eylenmekten ::) )
2 gündür dur 5dk. sonra yazarım diyorum, daha yataktan kalkmadan hooppp uçup gitmiş gördüklerim sadanim

TATAR AKAY 24-05-2008 06:49 PM

saolasın ... o rüya kontrol etme durumu bende de var...
hastayken gördüğüm bir rüya türü vardı hala hatırlayınca gıcık oluyorum.(çok gıcık bir rüya idi).ben 9-10 yaşlarında yine hastayken o rüyayı gördüm ve kendimce dedim "artık yeter , bıktım" .ve bu rüyayı nasıl olduysa elime bir bozuka gibi bişey aldım ve patlattığımda etraf bembeyaz biyer oldu.çok rahatlamıştım ve uyandım.15 yaşındayım ve o rüyayı bidaha görmedim.ben o günden beri şuursuz bir rüya görmedim.gördüysemde bi iki rüya...rüyalarımda kendimi kontrol edebiliyorum ve bu rüya diyebiliyorum...işte bu tecrübeyi bikez yaşarsanız öle geliyor ki bidaha asla unutmazsınız...rüyalarımda farkındalığım oldukça gelişti ve bu yüzden normal rüya göremiyorum. 88açok kötü bişey.
rüyayı kontrol etmeyi çok denemeyin.sonra öbür rüyalarınızı göremezsiniz..........
atakan abi ; çok denememe rağmen astral yolculuk yapamıyorum.tamam bazen uçuyorum ama bu rüyamda oluyor.ama gerçek olarak ruhumu uçaramadım bi türlü.... ooo67

kamil5 25-05-2008 05:20 PM

Alıntı:

Goldragoon Nickli Üyeden Alıntı
(bu arada ben hepsini kendimce söylüyorum haberiniz olsun)
bu arada ekleyim lusidde kalmanın (uyanmamanın) kendimce "ben nefes alıyorum rüyadayım ve devam edeceğim" demek (daha doğrusu bunu kavrayıp uyurken hatırlamak)
rüyada ben bunu neden yapamıyorum demek yerinede "bu benim rüyam ve ben kontrol ederim ve bu benim istediğim veya isteyeceğim şekilde olacak" demek yapmak istediklerinizi uyanmadan kontrol etmenizi kolaylaştıracaktır.
Aklınıza bunlar filimlerdeki sihirli sözler gibi gelmesin kendinizce kendinizi kavrayın. O anki isteklerinizi cümlelerinizi kavrayın ve biraz sabırlı olun hatta rahatlayın ki sabıra gerek kalmasın. sabır birşeyde tepki vermek istemenize karşı kendinizi düşüncelerinizde bile dizginleyebilmektir. geriye kalan şeyler ise soğuk kanlılık, kendini kandırmak veya pişkinlik vari şeylerdir.
farkedemediğim hatalarım olduysa affedin. yeniden yeniden mesajlarımı gözden geçiriyor gerek varsa gönderiyorum. bunlara gerek var kanımca... sadece gerçekten anlamaya çalışın kendinizce (matematikteki problemlerle karıştırmayın tamamen tartın ki hatırlamasanızda iz bıraksın)
alıntı felan yapmayın ve nick imi bile kullanmayın utanır rahatsız olurum felan. huyum buna yatkın işte

pardon alıntı yaptım.
tuh788

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı
ne ilginç birisin sen yaa...çok hoşsun.. 44

bende çok ilgincimdir ama gösterme fırsatım olmadı . ks3

ama şu gerçek : rüyamda hırsızlık yaapan arkadaşları gördüm durun yapmayın dedim. sonra baktımki rüyadayım o an düşündüm bunu. sonra ordan birsürü şey çaldık. ama rüyada oldğumu bir an unuttum . çaldıklarımı kağıda yazıyim uyanınca veririm dedim. dedim baktım etrafta kalem yok. sonra aklıma yatağın yanındaki kağıt kalem geldi . uyandım o kalem ve kağıdı aldım ama. uyuyamadım. dunk56

gerçek hayatla rüyayı karıştırmış olmalıyım.

ayrıca eskiden rüyamda ne istersem görüyordum ( yazılı soruları hariç 4897)

TATAR AKAY 25-05-2008 05:43 PM

ilginç... smiliyface

bende rüyamda dondurma yiyordum ve arkadaşlarla geziyordum.dondurmayı gerçek hayatta elimle tutmaya çalşıomuşum uyurken.sonra bir an uyandım.dondurma elimde değildi sanki gerçekmiş gibi sağa sola bakıyordum.dondurmayı arıyordum..:D smiliyface

darkstar 08-06-2008 12:34 PM

ben de bişey sormak istiyorum; bi gece kabus gördüm ve korkudan deli gibi nefes alıyordum rüyadan uyandığım anda kalbimi gördüm; şeklini, rengini, damarları, atışını.birkaç saniyelik bi olaydı ama tamamen uyanık olduğuma eminim.geçtikten sonra bu nasıl olabilir diye çok düşündüm burda da okuyunca acaba nedir bu lucid mi astral mı nedir? lütfen cevap bekliyorum

YESHAPPY 23-03-2010 07:40 PM

Cevap: Dün Gördüğüm Bir Lucid Rüya

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1478)
Lucid Rüya demek bildiğiniz üzere rüyada farkındalık demek.Rüyada iken aslında o gördüğünüzün bir rüya olduğunu anlıyorsunuz.

Dünde ben kendimi ve bir arkadaşımı gördüm.Yanımızda ise George Bush vardi s456

Bir süre sonra bu yaşadıklarım saçma gelmeye başladı bana.
George Bush'un ne işi vardi ...Üstelik hiç bir koruması bile yoktu yanında..
Öyle dolaşıyordu Bakırköy meydanında..

Hatta meydanda Pastırmalı döner yapan dükkana girince tamam dedim bu kesin rüya..

Yanımda ki arkadaşıma'da bunun rüya olduğunu söyledim.

Böylece Lucid Rüyamı devam ettirdim..

Lucid Rüyalar keyifli oluyor.Rüya gördüğünüzü anladıktan sonra dilerseniz bunu astral yolculuğua çevirebiliyorsunuz...

Yada keyifle dolaşıyorsunuz etrafta.Her şey o kadar gerçekçi ki ne yalan ne rüya insan düşünüyor.
Hayırdır İnşallah diyelim..
Bakalım önümüzde ki günler neler gösterecek... y789

Devam ettirebilmişsiniz ne güzel.

phantomm 23-03-2010 09:23 PM

İnsan rüyasında lucid olup uyandığında hatırlamayabilir mi acaba?Ya da şöyle söyleyeyim lucid rüya görebiliyor olup bunun farkında olmamak gibi bir durum olabilir mi?

Ben sadece bir kere hatırladım rüyamda olduğumu.Geçenlerdeydi.Böyle güneşli aydınlık bir yerdeydim ve "Aaa ben rüyadayımmmm." dediğimi hatırlıyorum büyük bir coşkuyla ve hemen sonrasında o aralar gerçekleşmesini istediğim şeyi söyledim bağıra bağıra.Saniyeler süren o anı bile değerlendirmek istedim heralde aklımca. girlhaha Ama sonrasında hemen unuttum lucid kısmı oldukça kısa sürdü:( Ve rüyam yine macera romanı gibi bir rüyaya dönüştü.

Bir de aklıma takılan birşey var.Rüyalarla imgelemeler arasında bir ilişki var mı acaba?Yani rüyaları canlı renklerde,net gören insanlar imgelemeleri de bu şekilde net yapabiliyorlar mı acaba zorluk çekmeden?Ya da imgelemelerini geliştiren bir insanın rüyaları da bu durumla doğru orantılı olarak gelişiyor mu acaba diye belki saçma olabilecek bir soru meşgul ediyor zihnimi arada.Çünkü her ikisini de gözlerimiz kapalıyken bir nevi zihin gözümüzle görüyoruz.

eski 23-03-2010 10:43 PM

ben de geçen yıl sık sık görüyordum ama ismini bilmiyordum buradan, şimdi duydum =)) ben rüyalara kafayı takmıştım o ara. aslında başka bir boyut olduğunu düşünüyordum. rüyalar hakkında fazla düşünmüşüm demek ki bir zaman sonra böyle lucid rüyalar gördüm. ama ben sadece kabuslarımda rüyada olduğumun farkına varabildim ve bu farkındalığı uyanmaya çalışmak için harcadım.ne büyük hazineyi kaçırmışım aslında :( rüyada olduğumun farkında olmama rağmen saçma davranıyordum ama. (uyanmak için olduğum yerde hoplamak) böyle de tuhaf bir deneyim ismi olduğunu bilinçli biçimde yapıldığını bilmiyordum =) biraz araştırayım denerim belki =))

YESHAPPY 23-03-2010 11:08 PM

Alıntı:

phantomm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591432)
İnsan rüyasında lucid olup uyandığında hatırlamayabilir mi acaba?Ya da şöyle söyleyeyim lucid rüya görebiliyor olup bunun farkında olmamak gibi bir durum olabilir mi?

Ben sadece bir kere hatırladım rüyamda olduğumu.Geçenlerdeydi.Böyle güneşli aydınlık bir yerdeydim ve "Aaa ben rüyadayımmmm." dediğimi hatırlıyorum büyük bir coşkuyla ve hemen sonrasında o aralar gerçekleşmesini istediğim şeyi söyledim bağıra bağıra.Saniyeler süren o anı bile değerlendirmek istedim heralde aklımca. girlhaha Ama sonrasında hemen unuttum lucid kısmı oldukça kısa sürdü:( Ve rüyam yine macera romanı gibi bir rüyaya dönüştü.

Bir de aklıma takılan birşey var.Rüyalarla imgelemeler arasında bir ilişki var mı acaba?Yani rüyaları canlı renklerde,net gören insanlar imgelemeleri de bu şekilde net yapabiliyorlar mı acaba zorluk çekmeden?Ya da imgelemelerini geliştiren bir insanın rüyaları da bu durumla doğru orantılı olarak gelişiyor mu acaba diye belki saçma olabilecek bir soru meşgul ediyor zihnimi arada.Çünkü her ikisini de gözlerimiz kapalıyken bir nevi zihin gözümüzle görüyoruz.

Hatırlar herhalde. Hatırlamaz mı yoksa? Hatırlamayınca oldum mu diye merak da etmeyiz. Bi önemi kalmaz herhalde. Karıştım sayendey789 Bence hatırlayabilir :) Söylediğinde rüyanda gerçek old mu peki çok merak ediyorum.
Ben rüyamda renkleri çok net gördüm;ama imgelemeyi yapamam bu kadar net. Hatta rüyamda şaşırdım bile diyebilirim bu kadar net gördüğüme. İnşallah imgeleme gelişiyordur dediğin gibi. Bi daha olur inşallah mutlulukla

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 PM.